Η …δοκιμασμένη καλοκαιρινή συνταγή! – Crepa Crepa

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 14 Σεπτεμβρίου 2015
Η …δοκιμασμένη καλοκαιρινή συνταγή! – Crepa Crepa

«Η καλύτερη γλυκεία ή αλμυρή «παρέα» στα σοκάκια …
Λαχταριστή, ζουμερή επιχειρηματική ιδέα και η Crepa- Crepa μετρά χιλιάδες φανατικούς φίλους παντού και πάντα!»

Ιδανική επιλογή για όλους τους επισκέπτες, πριν ή μετά από οποιαδήποτε δραστηριότητα εν μέσω…διακοπών! Ποιοτική, γρήγορη και οικονομική, η γευστική πρόταση της Crepa-Crepa καλύπτει τις προτιμήσεις όλης της παρέας! Τα καταστήματα που εξειδικεύονται αποκλειστικά στην κρέπα, ξεχωρίζουν για τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων που προφέρουν-82 στο σύνολο!- ενώ παράλληλα συνιστούν μια διαχρονική επιχειρηματική ευκαιρία, χαμηλού κόστους και άμεσης απόσβεσης.

CREPA.CREPA

Μοναδικές γευστικές προτάσεις για ένα γρήγορο snack μόλις φτάσεις στο λιμάνι, χορταστικό πρωϊνό για να ξεκινήσεις τη…γεμάτη σου μέρα, ελαφρύ (ή και όχι!) μεσημεριανό, στην παραλία, βραδινό στο χέρι πριν την νυχτερινή έξοδο ή και η τελευταία after hours στάση. Η ευελιξία του concept και η πληθώρα επιλογών που παρέχει εξασφαλίζουν στους franchisees υψηλή επισκεψιμότητα και πωλήσεις όλο το 24ωρο! Σημαντικό πλεονέκτημα, το απαιτούμενο κεφάλαιο που έχει μελετηθεί πολύ προσεχτικά, ώστε να μπορεί να αποσβεσθεί πολύ γρήγορα. Παράλληλα, το ισχυρό και αναγνωρισμένο brand, συνδυαστικά με το χαμηλό ύψος επένδυσης και την αδιάλειπτη υποστήριξη, συναποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της επιτυχίας!

crepa.crepa.takeaway

Άλλωστε, το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο λιμάνι της Κω το 1997. Η επιτυχία ήρθε από την πρώτη στιγμή και η ίδια η ιστορία αποδεικνύει πως το concept… ταιριάζει απόλυτα τόσο στους επισκέπτες όσο και στους μόνιμους κατοίκους κάθε προορισμού! Και αυτό ήταν μόνο η αρχή….