HOLIDAY EMOTIONS: Τουριστικές υπηρεσίες με πρωταγωνιστή τον σύγχρονο ταξιδιώτη

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρτίου 2017
HOLIDAY EMOTIONS: Τουριστικές υπηρεσίες με πρωταγωνιστή τον σύγχρονο ταξιδιώτη

Η υπηρεσία Holiday Emotions, καινοτομεί στον ιδιαίτερα ανοδικό και περιζήτητο κλάδο του τουρισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά.

 Η Holiday Emotions, ανήκει στον όμιλο εταιρειών Car ‘n Motion και αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης παρουσίας της εταιρείας στον χώρο του τουρισμού, στο κομμάτι της ενοικίασης οχημάτων και της διοργάνωσης δραστηριοτήτων. Με την ίδρυση της πλατφόρμας της Holiday Emotions, η εταιρεία πρωτοπορεί και εξελίσσεται, προσφέροντας στους πελάτες προσωποποιημένα και ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα διακοπών σε ελληνικούς προορισμούς τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή, μετακίνηση, διατροφή, διασκέδαση και ποικίλες δραστηριότητες.
Ο πελάτης μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ή σε συνεργασία με τους Travel Consultants της εταιρείας, το πρόγραμμα διακοπών της αρεσκείας του. Η γκάμα των επιλογών του περιλαμβάνει τα καταλύματα, την ενοικίαση αυτοκινήτων, αλλά κυρίως το σύνολο των δραστηριοτήτων στα μέρη που θα επισκεφτεί.

holidayemotions2

Το μέλλον στον τουρισμό…
Η Holiday Emotions προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης για να επιλέξει τον προορισμό του και να σχεδιάσει το ταξίδι του. Συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις υπηρεσίες μιας ιστοσελίδας κρατήσεων ξενοδοχείων ή εισιτηρίων, μιας διαφημιστικής πλατφόρμας, ενός οδηγού τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενός online ταξιδιωτικού οδηγού, μιας ιστοσελίδας προσφορών. Μα πάνω από όλα προσφέρει την ευκαιρία σε όλους εμάς να επιλέξουμε βάσει των δικών μας αναγκών αυτό που θέλουμε να αποκομίσουμε από το ταξίδι μας.
Το concept της Holiday Emotions δημιουργεί μια νέα διάσταση στο μέλλον της τουριστικής αγοράς, καθώς δίνει τη δυνατότητα απασχόλησης σε όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον πλέον δυναμικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύοντας την περιοχή τους σε ένα διεθνή τουριστικό προορισμό. (Destination Management). Τα κόστη είναι χαμηλά επειδή δεν χρειάζεται να επενδύσουν σε πάγιες υποδομές, όπως κάποιο τουριστικό γραφείο, ξενοδοχείο, κατάστημα κ.λπ.
Οι Area Developers μπορούν μέσα από την πλατφόρμα να αναδείξουν την περιοχή τους και να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά του τόπου τους, την ιστορία, τις δραστηριότητες που προσφέρει κλπ, προσελκύοντας περισσότερο κόσμο και κάνοντάς την ευρέως γνωστή στο εγχώριο και διεθνές κοινό.

holidayemotions4

…με εξατομικευμένες υπηρεσίες
Ρομαντισμό, περιπέτεια, αναψυχή, δράση, ξεκούραση ή ό,τι άλλο αναζητά και φαντάζεται κάποιος για τις διακοπές του, μπορεί να το βρει στην πλατφόρμα της Holiday Emotions.
Ο κάθε επισκέπτης της πλατφόρμας μπορεί να βρει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να χτίσει το δικό του ατομικό πακέτο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του (είτε ζητάει διακοπές με πολυτέλεια, είτε πιο ξέγνοιαστες και περιπετειώδεις), ενώ παράλληλα μπορεί να αξιοποιήσει και προεπιλεγμένες προτάσεις της εταιρείας.
Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται και η επιλογή ενός ή περισσότερων από τους προσφερόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πλατφόρμας. Η Holiday Emotions πλαισιώνει τις υπηρεσίες της με επιλεγμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να προσφέρει πάντα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού.

Ο συνεργάτης ο απόλυτος πρεσβευτής της περιοχής του
Ο Area Developer αποκτάει ένα ισχυρό κίνητρο προώθησης των υπηρεσιών στις επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς επιβεβαιώνει στην πράξη τον κοινωνικό χαρακτήρα της Holiday Emotions για την περιοχή ενδιαφέροντος.
Δημιουργείται μια ισχυρή παρουσία στην περιοχή ενδιαφέροντος που στόχο έχει πέρα από τον επιχειρηματικό κόσμο να κινητοποιήσει και όλους τους τοπικούς φορείς να συμμετάσχουν στη μετατροπή της περιοχής τους σε ένα τουριστικό προορισμό.
Επιπλέον, ο συνεργάτης της Holiday Emotions αποκτά τη δυνατότητα να χτίσει τον τουριστικό προορισμό της επιλογής του και να αποκτήσει για τουλάχιστον 5 χρόνια την αποκλειστική διαχείριση, καθώς και τη συμμετοχή στα συνολικά έσοδα που θα δημιουργηθούν στο συγκεκριμένο μέρος. Ο HEM Area Developer εκτός του ότι γίνεται ο απόλυτος εκπρόσωπος της περιοχής του, προσφέρει ενεργά στην τοπική κοινωνία, αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα και επωφελείται από αυτό.
Το επιχειρηματικό πλάνο σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε υποψήφιο και την περιοχή ενδιαφέροντός του, με βάση τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου.

holidayemotions5

Τουριστική υπηρεσία με πολλά οφέλη
Ο μελλοντικός συνεργάτης επενδύει σε μια χαμηλού κόστους επιχειρηματική δραστηριότητα που υπόσχεται μακροχρόνιες αποδόσεις.
Επίσης
• Αναλαμβάνει την ανάπτυξη του περιεχομένου και την προώθηση του συγκεκριμένου προορισμού στο εξωτερικό.
• Αποκτά πρόσβαση στις κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα και
• Επωμίζεται τα οφέλη μιας κεντρικής προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό.
Ο υποψήφιος franchisee θα πρέπει να διαθέτει πίστη στο όραμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία εγγυάται εκπαίδευση, πλήρη και συνεχή υποστήριξη σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και προώθηση του προγράμματος πιστότητας Happy Traveler. Η Holiday Emotions αναπτύσσεται με το μοντέλο licensing στις κυριότερες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

holidayemotions6