GYM BASE BOOTEX: Το fitness γίνεται παιχνίδι, πρόκληση και τρόπος ζωής

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιανουαρίου 2020
GYM BASE BOOTEX: Το fitness γίνεται παιχνίδι, πρόκληση και τρόπος ζωής

Σκέφτεσαι να γίνεις το επόμενο νέο μέλος των Gym Base Bootex; Πολύ καλά κάνεις! Τα Gym Base Bootex δεν είναι μόνο μια καταπληκτική επιχειρηματική ευκαιρία, είναι και το πρώτο βήμα για μία συναρπαστική ζωή. Μπορεί το βασικότερο κίνητρο κάθε επίδοξου franchisee να είναι το κέρδος, αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν κι άλλα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή…

«Ως επιχειρηματίας δεν κυνήγησα ποτέ το κέρδος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, γιατί συνήθως βαριέμαι γρήγορα. Μου δίνει κίνητρο το να μην μένω στάσιμος και να βελτιώνομαι. Πιστεύω πως αν δεν κυνηγάς το χρήμα αλλά το παιχνίδι, κάποια στιγμή θα έρθει και το κέρδος», αναφέρει ο ιδρυτής των Gym Base Bootex, Πάνος Μπαλατσινός.
Είναι παιχνίδι και πρόκληση το να καταφέρεις να βελτιώσεις τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, το να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα και να εξελίσσεσαι, το να νιώθεις καλά το πρωί που ξυπνάς για να πας στη δουλειά σου ή το να είσαι κυρίαρχος της ζωής και της μοίρας σου!

gym base 300

Τα Gym Base Bootex χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και την αίσθηση του «ανήκειν»

Από 50.000 ευρώ και 100% δικό σου

Η Gym Base Bootex έχει σχεδιάσει ένα ευέλικτο μοντέλο franchise που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις δυνατότητές σου, είτε ενδιαφέρεσαι να μπεις στο δίκτυο ως αυτοαπασχολούμενος είτε ως επενδυτής. Πιο αναλυτικά, η επένδυση ξεκινά από τα 50.000 ευρώ και η νέα επιχείρηση ανήκει 100% αποκλειστικά στον franchisee.
Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμοι 3 διαφορετικοί τύποι γυμναστηρίων: το PRIVATE, το CITY και το Flagship. Το ωράριο των γυμναστηρίων είναι ευέλικτο, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής και η οργανωτική δομή προσεκτικά σχεδιασμένη.

Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες

Στα Gym Base Bootex το fitness και το healthiness είναι τρόπος ζωής. Ο σύγχρονος άνθρωπος, με τις δεκάδες υποχρεώσεις αναζητά τρόπους να φροντίσει τον εαυτό του και να κατακτήσει την ευεξία. Αυτή τη βασική ανάγκη έρχονται να καλύψουν τα Gym Base Bootex. Πλήρως διαφοροποιημένα από τα κλασικά γυμναστήρια αποτελούν τόπο συνάντησης κοινών στόχων, όπου χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά και η αίσθηση του «ανήκειν».

gymbase team training

«Σε όποια χώρα κι αν έχω ταξιδέψει, πάντα επιβεβαιώνω κάτι ήδη γνωστό, ότι ζητούμενο όλων των trainees είναι η προσωπική σχέση και επαφή με τον trainer», τονίζει ο κοσμογυρισμένος Πάνος Μπαλατσινός. Μεγάλο ατού των trainers των Gym Base Bootex είναι ακριβώς αυτή η προσωπική σχέση που αναπτύσσουν με τους trainees. Όσοι είναι φίλοι της άθλησης γνωρίζουν ότι το δέσιμο και η εμπιστοσύνη που αναπτύσσεις με τον γυμναστή σου είναι μοναδική και δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες.

gymbase groups

Η ευελιξία φέρνει πάντα αποτελέσματα στα Gym Base Bootex

Για τους ανθρώπους των Gym Base Bootex ο κάθε trainee είναι ξεχωριστός και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση, ανάλογα με τις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προγράμματα της αλυσίδας είναι ευέλικτα, συνεχώς αναπροσαρμοζόμενα και υλοποιούνται σε small groups, semi-personal και personal προπονήσεις.
Πιο αναλυτικά, μέσα από ένα πλάνο ερωτήσεων, συλλέγονται πληροφορίες για κάθε νέο trainee. Με βάση αυτές τις πληροφορίες δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης. Τα αποτελέσματα αυτής της προσέγγισης είναι πραγματικά θεαματικά, καθώς μέσα σε 20 μόλις μέρες, ο εκπαιδευόμενος θα δει το σώμα του να αλλάζει, αλλαγή που αποτυπώνεται και με αριθμητικά στοιχεία.
Να σημειωθεί ότι η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα των προγραμμάτων εξυπηρετεί δύο καίριους στόχους, την αποτελεσματικότητα του προγράμματος αλλά και τη διακράτηση του πελάτη. Ένα πρόγραμμα προπόνησης που επαναλαμβάνεται για περισσότερο από έναν μήνα, παύει να λειτουργεί σωστά γιατί αφενός το σώμα του εκπαιδευόμενου προσαρμόζεται και δεν βελτιώνεται περαιτέρω, αφετέρου ο εκπαιδευόμενος νιώθει πλήξη από την επανάληψη της ίδιας ρουτίνας.

gymbase proponisi team

Η αποτελεσματικότητα και η διασκέδαση πάνε μαζί στα Gym Base Bootex

Και τι συμβαίνει με τον παράγοντα κόπωση; Πόσο καιρό μπορούμε να κρατήσουμε ενεργό έναν εκπαιδευόμενο που κοπιάζει; Η κόπωση και η πλήξη δεν είναι προβλήματα που αφορούν τα GYM BASE ΒOOTEX, καθώς όλα τα προγράμματα συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με τη διασκέδαση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του μοναδικού μείγματος είναι τα Magic Boots, ένα από τα USP’s της αλυσίδας. Πρόκειται για το απόλυτο trend του εξωτερικού, που ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Gym Base Bootex.
Τα αποτελέσματα της χρήσης τους είναι θεαματικά, ενώ ο εκπαιδευόμενος ουσιαστικά χορεύει και διασκεδάζει.

Η καινοτομία κρατά το ενδιαφέρον του πελάτη στα Gym Base Bootex

Ένας ακόμα παράγοντας που κρατάει το ενδιαφέρον των πελατών διαρκώς ανανεωμένο είναι η μεγάλη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Έχοντας στα χέρια του ένα πλούσιο και πολυδιάστατο προϊοντικό μείγμα ο franchisee κερδίζει ευκολότερα τον πελάτη, καθώς μπορεί να του προωθήσει την κατάλληλη για εκείνον υπηρεσία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πολλαπλές πηγές εσόδων.
«Κάνω “σαφάρι” σε άλλες χώρες, κυρίως στην Αμερική, όπου μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα. Παίρνω αυτή την εμπειρία, την προσαρμόζω στα δεδομένα των Gym Base Bootex και πάντα τη μεταδίδω στους franchisees», αναφέρει ο κ. Μπαλατσινός.
Στις καινοτομίες του Gym Base Bootex περιλαμβάνονται, πέρα από τα Magic Boots, το 9’ FIT, ένα signature training concept που συνδυάζει μικρής διάρκειας αλλά υψηλής έντασης ασκήσεις στο πλαίσιο small groups.
Καινοτομία αποτελεί, επίσης, το Pilates Bootcamp, ένα premium program που συνδυάζει το pilates με την αερόβια προπόνηση και cardio ασκήσεις για γρήγορη εφίδρωση και αύξηση των καύσεων.

gymbase halandri training

Πόσο εύκολο είναι να στήσω το δικό μου Gym Base Bootex;

Μπορείς να μπεις στην οικογένεια των Gym Base Bootex ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Για εσένα που θα επιλέξεις να γίνεις συνεργάτης του Gym Base Bootex έχει σχεδιαστεί μία ολοκληρωμένη διαδικασία ένταξης η οποία περιλαμβάνει:

• Όλες τις διαδικασίες επιλογής και αξιολόγησης του σημείου
• Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ένταξης και εκπαίδευσης
• Υπηρεσίες σχεδιασμού της συνολικής εικόνας και λειτουργίας του δικού σου Gym Base Bootex
• Σχεδιασμό και υλοποίηση marketing και business planning
• Ολοκληρωμένο πλάνο grand opening
• Συνεχή υποστήριξη και παρακολούθηση για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων σου το πρώτο κρίσιμο διάστημα λειτουργίας.
Επιπλέον, η εταιρεία Gym Base Bootex έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με προμηθευτές εξοπλισμού αλλά και με συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία, εξασφαλίζοντας για τους franchisees εγγυημένη ποιότητα και καλύτερες τιμές.
Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα; Η ομάδα των Gym Base Bootex θα είναι δίπλα σου για να σου παράσχει όλη την απαραίτητη βοήθεια ώστε ξεκινήσεις ομαλά και χωρίς μεγάλη πίεση το ταξίδι σου στον συναρπαστικό κόσμο του fitness.