Green Family – το Ελληνικόν: O leader των βιολογικών προϊόντων

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2017
Green Family – το Ελληνικόν: O leader των βιολογικών προϊόντων

Το Green Family – το Ελληνικόν, έχοντας ιστορία 21 χρόνων στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, των μπαχαρικών και των βοτάνων, αποτελεί την επιχειρηματική πρόταση που χαρακτηρίζεται από ολοκληρωμένη υποστήριξη και υψηλές αποδόσεις!

Τα 8 καταστήματα της Green Family- το Ελληνικόν, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, το οποίο σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δομές του δικτύου, συνθέτουν μια ιδανική επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο – ηγέτη που εξελίσσεται διαρκώς σε μια κερδοφόρα αγορά!

greenfamily.SOFOULI

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, βοτάνων, δημητριακά, προϊόντα VEGAN και προϊόντα για διαβητικούς, φυσικά καλλυντικά κ.λπ. το Green Family – το Ελληνικόν προσφέρει συνολικές και ολοκληρωμένες λύσεις που προωθούν την υγιεινή διατροφή και εξασφαλίζουν ποιοτική καθημερινότητα και δυναμικό lifestyle.
Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Green Family – το Ελληνικόν, του concept που αποτελεί την επιλογή franchise που ξεχειλίζει από… υγεία.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=HDu0–_R6MI{/youtube}

Τα πάντα στα ράφια

Με σημαντική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ξάνθη) τα καταστήματα Green Family – το Ελληνικόν φιλοξενούν στα ράφια τους μια εξαιρετικά ευρεία ποικιλία βιολογικών προϊόντων:
Φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά. Επιπλέον, η προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της.

greenfamily.batikiotou2

Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία. Το καλάθι μπορεί να γεμίσει επίσης και από δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.

greenfamilyΟ franchisee θα έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από τη μακρόχρονη πείρα των ανθρώπων της Green Family – το Ελληνικόν

Εμπειρία, Εξειδίκευση, Αποτελεσματικότητα

Όταν το 1996, η Green Family- το Ελληνικόν δημιούργησε το πρώτο της κατάστημα, στόχος ήταν δημιουργία μιας επιχείρησης η οποία θα τιμούσε και θα συνέχιζε επάξια την παράδοση ενός χώρου που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Με όραμα, προσήλωση και στοχευμένη στρατηγική η οικογένεια μεγάλωνε, εξελισσόταν και ενσωμάτωνε νέα στοιχεία στο concept.
Σήμερα, η Green Family- τo Ελληνικόν, με 8 καταστήματα στο δίκτυό της, έχει χτίσει μια συμπαγή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και έχει αποκτήσει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το εντυπωσιακό της ταξίδι. Επιπλέον, οι πολύχρονες και αποκλειστικές συνεργασίες της εταιρείας με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς, εξασφαλίζουν στον franchisee πως στο κατάστημά του θα έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές.

greenfamily.LARISA1

Private label προϊόντα και logistics

Σημαντική παρουσία στα καταστήματα της αλυσίδας έχουν και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Green Family που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κωδικών και συνεχώς εμπλουτίζονται. Ολοένα καταλαμβάνουν και μεγαλύτερο μέρος στα ράφια των καταστημάτων δημιουργώντας νέους πιστούς πελάτες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους μέσα από την ποιότητα αλλά και την ανταγωνιστική τιμή που προσφέρονται στην αγορά.

greenfamily.dimitriakapop

Αναγνωρίζοντας μάλιστα τις ανάγκες της κεντρικοποίησης των διαδικασιών διοίκησης αλλά και τις ανάγκες της αναπτυξιακής της πορείας, ήδη από το 2012 η επιχείρηση έχει επενδύσει σε νέους χώρους όπου συγκεντρώνονται πλέον οι διαδικασίες logistics αλλά και το συσκευαστήριο οπωροκηπευτικών, όσο και του ξηρού φορτίου για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Green Family- το Ελληνικόν.

greenfamily.batikiotou1

Το κατάστημα διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο ξέρει το κατάστημα και τα προϊόντα… σαν την παλάμη του χεριού του, ενώ είναι σε θέση να καθοδηγήσει πλήρως τον πελάτη και να εξυπηρετήσει με ευγένεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα είναι κατανεμημένα σε θεματικές «γωνίες», διευκολύνοντας τους πελάτες και ενισχύοντας ταυτόχρονα τις πωλήσεις, μέσα από την ορθή προβολή και τοποθέτησή τους.
Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα των προϊόντων όσο και τις συμφέρουσες τιμές αγοράς, λόγω του μεγάλου αριθμού των παραγγελιών.

greenfamily.batikiotou

Η εταιρεία ακολουθεί μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητα, τη λειτουργικότητα και την κερδοφορία

Σεβασμός για τον πελάτη και το περιβάλλον

Το όραμα της εταιρείας εξακολουθεί να είναι το ίδιο από την πρώτη μέρα λειτουργίας της: Η θέληση να προσφέρει στον άνθρωπο τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές με γνώμονα τον ολιστικό τρόπο ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία προτού τοποθετήσει οτιδήποτε στα ράφια της προβαίνει σε αυστηρούς ελέγχους, έχοντας θέσει υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Η επιχείρηση συνεχίζει τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των καταναλωτών, την εξέλιξη της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους πελάτες της, την ενδυνάμωση των συνεργασιών στηρίζοντας την προσπάθεια των ελλήνων παραγωγών, την εκπαίδευση στις σωστές διατροφικές συνήθειες, τη διαφοροποίηση και τον συνεχή έλεγχο προς την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων.

greenfamily.panorama

Εξέλιξη και κερδοφορία

Οι άνθρωποι της Green Family – το Ελληνικόν, φροντίζουν να ενισχύουν την εταιρική της εικόνα. Τόσο η κεντρική ιστοσελίδα, όσο και η παρουσία της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενισχύουν brand της εταιρείας, ενώ η δυνατότητα online παραγγελιών αυξάνει τις πωλήσεις και διευκολύνει τους πελάτες.

greenfamily.dimitriaka

Η προτίμηση του κόσμου

Η τάση των καταναλωτών στα βιολογικά προϊόντα σίγουρα δεν είναι καινούρια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης! Γεγονός καθόλου τυχαίο καθώς τα βιολογικά προϊόντα χαρακτηρίζονται για τα οφέλη τους στην υγεία, την ευεξία και τον ισορροπημένο τρόπο ζωής γενικότερα. Τα βιολογικά προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας της γης χωρίς χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα. Η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών καθώς και η λίπανση του εδάφους γίνονται με φυσικές μεθόδους και οργανικά εφόδια. Η καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων στηρίζεται στις γνώσεις του παραδοσιακού αγρότη και στην αναζήτηση της επιστήμης για υγιεινές λύσεις, ενώ στη βιολογική κτηνοτροφία δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά και ορμόνες.
Η εταιρεία, πιστοποιείται από την Q-CERT για τη συσκευασία και επισήμανση της σειράς Green Family.

greenfamily.SOFOULI

Η πρόταση franchise

To Green Family- το Ελληνικόν, είναι μια πρόταση franchise που συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την ποικιλία αλλά και την ιδανική σχέση προσωπικής/επαγγελματικής ζωής. Ο franchisee, θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με ένα δίκτυο που διακρίνεται για:
• Το ισχυρό brand name
• Την πολυετή πείρα
• Την οργάνωση
• Το αποτελεσματικό marketing
• Την υψηλή κερδοφορία
• Τη διαφοροποίηση
• Την προσήλωση και την αγάπη για το concept
Ο franchisee θα έχει δίπλα του την ομάδα συνεργατών της Green Family – το Ελληνικόν με μακρόχρονη πείρα και βαθιά γνώση της αγοράς. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

{gallery}greenfamily copy 1{/gallery}