GREEN FAMILY – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ: Με ισχύ και όραμα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρτίου 2019
GREEN FAMILY – ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ: Με ισχύ και όραμα στην αγορά των βιολογικών προϊόντων

Διαθέτοντας την πληρέστερη και μεγαλύτερη γκάμα βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, το δίκτυο καταστημάτων της Green Family -το Ελληνικόν διαγράφει μια σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης σε μια αγορά που διαρκώς διευρύνεται. Μέσα από τη δημιουργία της αλυσίδας Green Family – το Ελληνικόν, η εταιρεία αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών στην αγορά βιολογικών προϊόντων και στην προώθηση μιας πιο «πράσινης» φιλοσοφίας.

Η Green Family – το Ελληνικόν φροντίζει να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα σε όλες τις κατηγορίες.

Σύγχρονα, δυναμικά και εξωστρεφή τα καταστήματα του δικτύου προσφέρουν προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, απαντώντας σε κάθε καθημερινή αγοραστική ανάγκη. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο και χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, χρηματοοικονομικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα, η Green Family – το Ελληνικόν αποτελεί μια ισχυρή επιχειρηματική πρόταση στο franchising.

greenfamily oporopwleio

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Στο πλαίσιο της σταθερής πορείας ανάπτυξης που παρουσιάζει, το δίκτυο της Green Family- το Ελληνικόν πολύ πρόσφατα εγκαινίασε ένα σύγχρονο κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Με ευρεία προϊοντική γκάμα σε καθημερινά είδη, όπως τρόφιμα, καλλυντικά, ροφήματα, γαλακτοκομικά και βιολογικό κρέας, προσελκύει ακόμη περισσότερους πιστούς της υγιεινής διατροφής στην «πράσινη οικογένεια». Συνολικά το δίκτυο μετράει 9 καταστήματα, με βασική παρουσία στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, ενώ σύντομα θα υποδεχθεί και ο Βόλος το δικό του GreenFamily – το Ελληνικόν.

greenfamily 9

Παράλληλα, συνεχίζει τη δυναμική εξάπλωσή του στην Αττική, σχεδιάζοντας το άνοιγμα 2 ακόμα νέων καταστημάτων τους πρώτους μήνες του 2019.Τα νέα καταστήματα αποτελούν σταθμό για το δίκτυο, καθώς συστήνουν στο κοινό νέες υπηρεσίες. Η Green Family – το Ελληνικόν έχει δημιουργήσει το ΒΙΟ BAKERY, όπου μπορεί κανείς να βρει λαχταριστά σνακ από ποιοτικά, βιολογικά προϊόντα και να τα συνοδεύσει με φρέσκους φυσικούς χυμούς από φρούτα εποχής. Παράλληλα, φροντίζοντας να ενισχύσει το κοινωνικό της αποτύπωμα, η εταιρεία εισάγει την zero waste πολιτική στα καταστήματά της. Τι σημαίνει αυτό; Ο πελάτης αγοράζει χύμα προϊόντα, τα οποία στη συνέχεια βάζει σε δική του συσκευασία, βάζο ή οργανική σακούλα. Έτσι, κάνει τα ψώνια του οικολογικά, ποιοτικά και οικονομικά. Με στόχο να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τις αξίες της, η GreenFamily – το Ελληνικόν επενδύει στην ανάπτυξη και ισχυροποιεί το δίκτυό της προσκαλώντας νέους συνεργάτες να αναπτυχθούν στο πλευρό της.

greenfamily katastima mesa

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Το κοινό την προτιμάει για πολλούς λόγους, αλλά σίγουρα το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας της αλυσίδας είναι η ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει. Η Green Family – το Ελληνικόν προωθεί με πάθος και μεράκι τη φιλοσοφία μιας υγιεινής ζωής. Μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι εδώ η ευρεία γκάμα των προϊόντων και ο συνεχής εμπλουτισμός του productmix είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ο πλέον εξειδικευμένος πρεσβευτής μιας ζωής με αγνά και ποιοτικά προϊόντα, η GreenFamily -το Ελληνικόν διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι. Και μάλιστα, όλα βιολογικά παραγμένα!

Το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας της Green Family – το Ελληνικόν είναι η ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει.

Το καλάθι του καταναλωτή γεμίζει με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και κρέατα, παιδικές τροφές, δημητριακά, καλλυντικά, προϊόντα vegan, προϊόντα για διαβητικούς και πολλά πολλά ακόμα. Η αλυσίδα προσφέρει επίσης τη μεγαλύτερη γκάμα μπαχαρικών και βοτάνων, συμπληρώνοντας έτσι το πιο πλήρες προϊοντικό μείγμα της αγοράς των βιολογικών.

greenfamily fytika votana

PRIVATE LABEL & OWN BRANDS

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τη διαφορά στην Green Family- το Ελληνικόν είναι τα προϊόντα private label και own brands, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και εμπλουτίζονται συνεχώς. Τα own brands προϊόντα έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές και ενισχύουν το brand awareness, καθώς η κυκλοφορία τους αποτελεί μια κινητή και εύκολη διαφήμιση της εταιρείας. Επίσης, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και τις φιλικές τιμές που τα χαρακτηρίζει, βοηθούν στο χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης και στην προσέλκυση νέων φίλων. Τα προϊόντα private label διαθέτουν υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω της χαμηλής τιμής τους και της κυκλοφοριακής τους ταχύτητας. Επιπλέον, προσφέρουν στον συνεργάτη – franchisee διαχειριστική ευκολία και έλεγχο, αφού μπορεί να ελέγχει άμεσα την ποικιλία, την ποιότητα και τα αποθέματα. Οι παραπάνω κατηγορίες προϊόντων έχουν στρατηγική σημασία για τα καταστήματα της αλυσίδας καθώς δημιουργούν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά.

greenfamily fytika kallyntika

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΥΣΙΑ

Το κοινό πλέον ζητάει κάτι περισσότερο από την ποικιλία και τις χαμηλές τιμές. Πάνω απ’ όλα επιλέγει ό,τι καλύτερο για το σπίτι του. Γι’ αυτό και η GreenFamily – το Ελληνικόν φροντίζει να εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα σε όλες τις κατηγορίες. Επενδύοντας στη δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές. Έτσι, διασφαλίζει τόσο την ποιότητα όσο και τις συμφέρουσες τιμές της αγοράς, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών. Στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες παραγωγούς, η Green Family – το Ελληνικόν δημιουργεί ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη σύγχρονη οικογένεια. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο ενισχύει το κοινωνικό της προφίλ κι ενδυναμώνει τη σχέση της με το κοινό.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

H Green Family – το Ελληνικόν, με παρουσία στον χώρο από το 1996, έχει δημιουργήσει ένα ουσιαστικό και ισορροπημένο μοντέλο καθετοποιημένης παραγωγής. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να ελέγχει κάθε στάδιο του προϊόντος της και να δημιουργεί οικονομίες κλίμακος. Έτσι, μειώνει το κόστος παραγωγής, καθώς εξαλείφει παράγοντες που αυξάνουν τη ζημία στα διάφορα στάδια της πορείας ενός προϊόντος, μέχρι αυτό να καταλήξει στο κατάστημα. Επίσης, επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση κέρδους, αφού ελέγχεται ποιοτικά το κάθε προϊόν, βήμα-βήμα.

greenfamily viologika trofima

ΓIATI GREEN FAMILY- ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

H Green Family – το Ελληνικόν έχει δημιουργήσει όλες τις υποδομές που εξασφαλίζουν πλήρη υποστήριξη στον franchisee. Χάρη στην πολυετή πείρα και τη βαθιά γνώση του χώρου, εξασφαλίζει στον υποψήφιο συνεργάτη όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, από τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την κατασκευή μέχρι τις διαδικασίες της καθημερινής λειτουργίας του καταστήματος. Επίσης, προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, εξέλιξη και αναβάθμιση των franchisees και των υπαλλήλων τους μέσω e-learning και σεμιναρίων, ισχυρή επικοινωνιακή και διαφημιστική υποστήριξη, καθώς επίσης και συνεχή αναβάθμιση και εμπλουτισμό του προϊοντικού μίγματος. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.