GREEN FAMILY – το Ελληνικόν: Η μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων για ποιοτική καθημερινότητα

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρτίου 2018
GREEN FAMILY – το Ελληνικόν: Η μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων για ποιοτική καθημερινότητα

Σε έναν κλάδο με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, τα καταστήματα Green Family διαφοροποιούνται προσφέροντας στους καταναλωτές ποιότητα και ποικιλία στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στους franchisees μια ολοκληρωμένη πρόταση, μια ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.

Τα βιολογικά προϊόντα είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ετών, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας επιλέγουν να ακολουθήσουν μια πιο ≪καθαρή≫ και υγιεινή διατροφή, θέλοντας έτσι να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους. Τα καταστήματα Green Family, με μια τεράστια ποικιλία σε βιολογικά προϊόντα, βότανα, μπαχαρικά, φυσικά καλλυντικά και πολλά ακόμα προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις διασφαλίζοντας την βελτιωμένη και υγιή καθημερινότητα εκατοντάδων ανθρώπων καθημερινά. Ένα μοναδικό προϊοντικό μείγμα που στηρίζεται σε ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων προμηθευτών και παραγωγών, ευέλικτα logistics, καθετοποιημένη παραγωγή και παράλληλα μια μοναδική ποικιλία από private labels και own brands. Το να είσαι leader στην αγορά σου απαιτεί υποδομές, οργάνωση και στρατηγική. Το Green Family επενδύει συνεχώς και δικαίως την έχει κατακτήσει.

greenfamily.panorama

Επιστροφή στις ρίζες

Με αφετηρία την Θεσσαλονίκη, το 1996 η Green Family – το Ελληνικόν ξεκίνησε ένα ταξίδι με προορισμό την παράδοση. Στοχεύοντας στη συνέχιση των συνηθειών ενός πολιτισμού με καθημερινή χρήση αγνών προϊόντων, η πρώτη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των μπαχαρικών, των βοτάνων και των βιολογικών προϊόντων με αγάπη, ανθρωποσοφική φιλοσοφία και με προσέγγιση στον ολιστικό τρόπο ζωής. Το πάθος του ιδιοκτήτη Θεόδωρου Πανταλέων τον οδήγησε να ασχοληθεί σε βάθος με το αντικείμενο, και πολύ σύντομα ανέπτυξε μια πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία στο χώρο της διατροφής, που ταύτισε το όνομα της με την εξειδίκευση, την ποιότητα και τη γνώση.

Μια επίσκεψη στα Green Family είναι μια μοναδική εμπειρία. Ο πελάτης μπαίνει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι μυρωδιές των αληθινών βιολογικών προϊόντων, τα χρώματα και τα υλικά που θυμίζουν επιστροφή στη φύση. Μία επίσκεψη αρκεί για να θυμίσει στον πελάτη την πραγματική υπεροχή του να ζεις ≪βιολογικά≫. Εκεί θα βρει κανείς προϊόντα που θα του θυμίσουν ότι όλα όσα χρειάζεται είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά που βελτιώνουν αισθητά την υγεία και ενισχύουν την περιβαλλοντική ισορροπία. Green Family σημαίνει επιστροφή στα φυσικά, ποιοτικά προϊόντα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Πρωταγωνιστής η ποικιλία…

Η επιλογή μιας πιο υγιεινής διατροφής δεν σημαίνει περιορισμένες επιλογές. Μία επίσκεψη στα καταστήματα Green Family αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι εδώ πρωταγωνιστεί η ποικιλία και η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων. Ο απόλυτος προορισμός του εξειδικευμένου καταστήματος, το δίκτυο καταστημάτων με την οικολογική συνείδηση διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι και μάλιστα όλα βιολογικά παραγμένα! Φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά χύμα και συσκευασμένα, παιδικές τροφές γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και οτιδήποτε χρειάζεται η ελληνική οικογένεια θα το βρει στα ράφια της Green Family – το Ελληνικόν. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα vegan, φυσικά προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα, βότανα και συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα που έχουν γίνει πλέον εξαιρετικά περιζήτητα και απευθύνονται σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών.

greenfamily.SOFOULIΟ απόλυτος προορισμός του εξειδικευμένου
καταστήματος, το δίκτυο καταστημάτων με την
οικολογική συνείδηση διαθέτει όλα όσα χρειάζεται
ένα σπίτι και μάλιστα όλα βιολογικά παραγμένα!

…και η συνεχής καινοτομία

Παράλληλα, τα καταστήματα της αλυσίδας συνεχίζουν τους αναπτυξιακούς τους ρυθμούς, στηρίζοντας την προσπάθεια των ελληνικών παραγωγών. Μέσα από συνεργασίες με φάρμες βιολογικών, προσφέρουν αγνά προϊόντα για το τραπέζι της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας. Το Βιο Παντοπωλείο των Green Family έχει τα πάντα, από ελληνικά βιολογικά super foods και μελισσο- κομικά προϊόντα μέχρι εκλεκτές ελληνικές μπύρες και μοναδικά γευστικά επαλείμματα, απευθυνόμενο σε διαφορετικά κοινά. Δίνοντας έμφαση και στα βιολογικά προϊόντα αλλά και στη μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, αποτελεί μια πρόταση με πολλαπλά profit centers με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

Γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά και φυτικά προϊόντα, το Green Family ξεχωρίζει και διαφοροποιείται στον κλάδο παρουσιάζοντας επιπλέον private labels και own brands σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, όπως τρόφιμα, εξειδικευμένα καλλυντικά και είδη προσωπικής περιποίησης. Παράλληλα, το ενημερωμένο και ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα του δικτύου μαζί με το πρόγραμμα πιστότητας με επιστροφή πόντων και εκπτώσεων δημιουργεί συνεχώς νέες σχέσεις με πιστούς πελάτες, διατηρώντας την εμπιστοσύνη τους μέσα από την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρονται στην αγορά, αυξάνοντας κατά πολύ τις πηγές εσόδων και κατ’ επέκταση τη μέση ημερήσια απόδειξη ενός καταστήματος.

greenfamily.dimitriakapop

Η πιο ισχυρή συνεργασία στην αγορά των βιολογικών προϊόντων

Ακολουθώντας πιστά το όραμα τους εδώ και 21 χρόνια, τα καταστήματα Green Family προσφέρουν πάντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, καθιερώνοντας πλέον το δίκτυο ως μια από τις σημαντικότερες αλυσίδες βιολογικών και εξειδικευμένων καταστημάτων διατροφής και ολιστικής περιποίησης σώματος και υγείας. Σήμερα με 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Λάρισα η αλυσίδα αποτελεί εγγύηση για τον καταναλωτή σε όλες του τις αγορές, σε ένα χώρο οργανωμένο και φιλικό, όπου οι καταρτισμένοι υπάλληλοι είναι κάθε στιγμή στη διάθεση των καταναλωτών για να τους βοηθήσουν στις αγορές του.

Η πρώτη επιλογή στα βιολογικά

Με ανοδικό κύκλο εργασιών από το πρώτο έτος ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η Green Family – το Ελληνικόν έχει θέσει ως κεντρικό στόχο την περεταίρω ανάπτυξη και την παρουσία της σε νέες αγορές διαχέοντας σε αυτές τη φιλοσοφία και τις αρχές της. Ο μελλοντικός συνεργάτης επωφελείται σε πολλαπλά επίπεδα, αφού η Green Family έχει τη διάθεση και το μεράκι να μεταδώσει όλα τα πλεονεκτήματα του δικτύου. Ισχυρό brand, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποικίλες υποστηρικτικές ενέργειες, αυστηροί έλεγχοι της επιχείρησης σε όλα τα στάδια της πορείας των προϊόντων μέχρι τα ράφια των καταστημάτων και πελατοκεντρική φιλοσοφία είναι τα μεγάλα ατού της πρότασης franchise του δικτύου Green Family- Το Ελληνικόν. Επιπλέον, οι franchisees απολαμβάνουν τα οφέλη που προκύπτουν από τις συνέργιες μιας μεγάλης αγοραστικής δύναμης.

batikiotou

Ο ιδανικός franchisee που θα ανοίξει το δικό του Green Family με ντην υποστήριξη και τα ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας απαιτείται να διαθέτει πάθος για προσφορά, αγάπη για την ποιότητα, τα βιολογικά προϊόντα, σεβασμό στο περιβάλλον και όρεξη για συνεργασία με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση του καταστήματος. Τα 8 καταστήματα της Green Family- Το Ελληνικόν, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, το οποίο σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δομές του δικτύου, συνθέτουν μία ιδανική επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο – ηγέτη που εξελίσσεται διαρκώς σε μια κερδοφόρα αγορά.

Η συνεχής καινοτομία και η ανάπτυξη των κωδικών, η συνεργασία με πιστοποιημένους παραγωγούς, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της αλυσίδας βιολογικών προϊόντων που δίνει λύσεις για υγιεινή διατροφή και ποιοτική καθημερινότητα προτείνοντας συνολικό καλάθι στην οικογένεια με value for money προϊόντα.