Genius Kids! Η… Genius επιλογή franchise

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρτίου 2017
Genius Kids! Η… Genius επιλογή franchise

Μία πρώτης… τάξεως ευκαιρία ευκαιρία franchise, τόσο για τους έμπειρους ή μη επιχειρηματίες που αναζητούν μία «φρέσκια» ιδέα, όσο και για τους επαγγελματίες που προέρχονται από το χώρο της εκπαίδευσης. Το κέντρο μελέτης Genius Kids, έρχεται να δώσει λύσεις σε παιδιά και γονείς που το διάβασμα τους φαίνεται…βουνό, μέσω ενός πρωτοποριακού τρόπου μελέτης με μία εκπαιδευτική προσέγγιση που παίρνει… άριστα!

 Το Genius Kids, αφήνει… μετεξεταστέα την κλασσική έννοια του φροντιστηρίου και απευθύνεται σε μαθητές τόσο του δημοτικού όσο και του γυμνασίου, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, εύληπτο υλικό και εξατομικευμένα προγράμματα, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που αναπτύσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών και ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους!

GeniusK 1

Η ομάδα του Genius Kids, εγγυάται στον franchisee επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του πρωτοποριακού κέντρου μελέτης.

Με αυτόν τον τρόπο, γράφει μία νέα σελίδα στον κλάδο της – πάντα απαραίτητης και κερδοφόρας – συμπληρωματικής εκπαίδευσης εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στον τρόπο διδασκαλίας, η οποία ήρθε για να μείνει! Ταυτόχρονα, καθιερώνοντας τις ζώνες μελέτης μικτών τάξεων έχει καταφέρει να περιορίσει τα λειτουργικά και μισθολογικά κόστη, χωρίς ωστόσο να απομακρύνεται από τις αξίες της μάθησης και της διαμόρφωσης της προσωπικότητας.

GeniusK 3

Μελέτη με την καρδιά και με το μυαλό

Οι instructors του Κέντρου Μελέτης έχουν στόχο να εντοπίσουν παράγοντες, όπως η συγκέντρωση, η διάθεση, το περιβάλλον, η οικογένεια κλπ, που επηρεάζουν την ψυχολογία και την αποδοτικότητα των παιδιών στο σχολείο, ώστε να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται και κατά συνέπεια τον τρόπο που μελετούν.

GeniusK 4Το concept έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό στην προσωπικότητα, την αυτοεκτίμηση και την μαθησιακή ανάπτυξη του κάθε παιδιού ξεχωριστά και του δίνει τη δυνατότητα να μελετά τα μαθήματά του γρήγορα και αποτελεσματικά, δίνοντας βάρος τόσο στη συναισθηματική νοημοσύνη όσο και στην αποδοτική ψηφιακή μελέτη.

Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από το να επιστρέφει το παιδί σπίτι του προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο ώστε να χαρεί την οικογένειά του αλλά και τις υπόλοιπες ασχολίες του!

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι το Genius Kids μέσα 3 χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση γονιών και μαθητών, ως ο απόλυτος προορισμός μελέτης και ανάπτυξης της προσωπικότητας!

Όπως άλλωστε τονίζει ο Β. Μαγγανάς, Υπεύθυνος Λειτουργίας του Genius Kids. η φράση «ανακαλύπτουμε ένα νέο τρόπο μελέτης» είναι αυτή που συνοδεύει και χαρακτηρίζει το brand ως μια προσπάθεια διαφοροποίησης συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στον χώρο των υπηρεσιών υποστηρικτικής εκπαίδευσης.

 

Genius Kids και το μάθημα γίνεται απόλαυση
Πώς όμως δουλεύει το Genius Kids και γιατί είναι τόσο διαφορετικό από τα υπόλοιπα κέντρα μελέτης; Η απάντηση είναι απλή: Πίσω από το πρωτοποριακό concept, βρίσκεται η επιθυμία των εμπνευστών, να αντιμετωπίσουν την άρνηση των μαθητών ως προς το διάβασμα και να ελαφρύνουν το δύσκολο έργο των γονέων, προσφέροντας εξειδικευμένα βοηθήματα, εύκολα και κατανοητά, αξιοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις σύγχρονες τεχνολογίες, με στόχο την εμβάθυνση του κάθε παιδιού σε αυτό που διαβάζει, αναδεικνύοντας την κριτική του σκέψη και ικανότητα. Ο καθηγητής εστιάζει στα στοιχεία της προσωπικότητας που κάνουν τον κάθε ένα μοναδικό, εφαρμόζοντας ένα συγκεκριμένο τρόπο μελέτης για κάθε μαθητή.

{gallery}GeniusKids/GeniusKids copy 2{/gallery}
Με απλά λόγια, στο Genius Kids το παιδί δεν πηγαίνει απλώς για να διαβάσει τα μαθήματα της επόμενης μέρας, αλλά για να αποκτήσει τις βάσεις, ώστε να μάθει να μελετά σωστά, με συγκέντρωση και μεθοδικότητα! «Είναι σημαντικό εκτός από το να είσαι Genius να αισθάνεσαι και έτσι. Με αυτή την φράση μπορούμε να περιγράψουμε την αρχική μας ιδέα ότι όλα τα παιδιά κρύβουν μια ιδιοφυία. Η νοηματοδότηση του brand μας είναι εξ αρχής θετική και υπόσχεται να εφοδιάσει τον/την μαθητή/τρια με χαρακτηριστικά και ικανότητες που θα ενθαρρύνουν την ψυχολογία του και την προσωπικότητά του», υπογραμμίζει ο κ. Μαγγανάς.

{gallery}GeniusKids/GeniusKids copy 3{/gallery}
Η αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα παιδιά του κέντρου και η ικανότητά του να εκφράζεται μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει, είναι επίσης πολύ σημαντική για την μαθησιακή ανάπτυξη του παιδιού. Αυτό επιτυγχάνεται με έξυπνα και σύντομα παιχνίδια όπου οι μαθητές ξεκουράζονται, χαλαρώνουν και τους είναι πιο εύκολο να εκδηλωθούν και να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Μια εξίσου ευχάριστη διαδικασία αποτελούν οι συναντήσεις-εκδηλώσεις με θέμα την αφήγηση των ιστοριών. Μέσω αυτού μαθαίνουν να χρησιμοποιούν περισσότερο τη φαντασία τους και η ενασχόλησή τους με τους παραμυθιακούς ήρωες τους δημιουργεί θετικά και ευχάριστα συναισθήματα. «Η εξοικείωση του παιδιού με τη φαντασία του και η επαφή με το συναισθηματικό του κόσμο συμπληρώνει ουσιαστικά τη μελέτη», θα πει χαρακτηριστικά ο κ. Μαγγανάς.

IMG 1777

Ένα ψηφιακό παράθυρο στην γνώση
Ο νέος τρόπος μελέτης είναι ψηφιακός, διασκεδαστικός και εποικοδομητικός και περιλαμβάνει:
• Πλήρη προετοιμασία των μαθημάτων της επόμενης μέρας
• Καθοδήγηση από έμπειρους εκπαιδευτικούς
• Καθημερινή αξιολόγηση με τεστ
• Επίλυση όλων των ατομικών αποριών
• Εμβάθυνση στα μαθησιακά κενά και
• Χρήση πλήρους ψηφιακού συστήματος εκπαίδευσης με την υποστήριξη της Learn Digital Learning Wish.

GeniusK 6

Η επιχειρηματική πρόταση που παίρνει 10 με τόνο!
Το Genius Kids προσφέρει ένα εξαιρετικά ελκυστικό πακέτο αξιοποίησης στους υποψήφιους επενδυτές, καθώς καινοτομεί σε μία πολύ σημαντική και χρήσιμη παράμετρο της εκπαίδευσης στην ελληνική κοινωνία. Η ανάγκη της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης είναι αμείωτη και κινείται ανοδικά, την ίδια ώρα που το ύψος της επένδυσης, κυμαίνεται σε ιδιαιτέρως χαμηλά επίπεδα! Ο υποψήφιος συνεργάτης θα συμμετάσχει σε ένα πλήρως δομημένο σύστημα εκμάθησης και ανάπτυξης των μαθητών, ενώ η εταιρεία λειτουργεί υποστηρικτικά παρέχοντας επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του κέντρου μελέτης Genius Kids. Με δυο λόγια, το concept χαρακτηρίζεται από:
• Καινοτομία και απλότητα
• Μεγάλο εύρος πελατολογίου που διαρκώς ανανεώνεται
• Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος επένδυσης
• Διακριτά στοιχεία διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό
• Υποστήριξη και καθοδήγηση από την πρώτη μέρα
Η «άριστη» επιλογή για τους εν δυνάμει franchisees που θέλουν να επενδύσουν μέσω μίας νέας και ολοκληρωμένης ιδέας στον πάντα αποδοτικό χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και για εκείνους που αναζητούν τη λύση της αυτοαπασχόλησης!

IMG 1779