ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Το πιο «φρέσκο» οπωροπωλείο με λύσεις για πελάτες και franchisees

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 03 Ιανουαρίου 2018
ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΘΥΜΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Το πιο «φρέσκο» οπωροπωλείο με λύσεις για πελάτες και franchisees
Υπερβαίνοντας τα όρια ενός απλού καταστήματος της κατηγορίας του, η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό λύσεις στην καθημερινότητά του και στους franchisees τη δυνατότητα να λειτουργήσουν με υψηλές αποδόσεις, σιγουριά, με εξασφαλισμένη τροφοδοσία και λειτουργικότητα.
 

 Με γνώμονα πάντα την ποι­ότητα και την ποικιλία, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα οπωροπωλείων Θύμιος Μυλωνάς προσφέρει τιμές, ευκο­λία και μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Η ολοκληρωμένη πρό­ταση δημιουργεί μια νέα κατηγο­ρία στον χώρο, έχοντας διασφαλίσει εξαιρετικές υποδομές και συμμαχί­ες προς όφελος franchisees και κα­ταναλωτών.

Το φιλικό περιβάλλον και η ευκο­λία στην καθημερινότητα κάνουν τα καταστήματα της Φρουτεμπορι­κή Θύμιος Μυλωνάς τον πιο προ­σιτό προορισμό για τα καθημερι­νά ψώνια. Μια μεγάλη ποικιλία από φρούτα και λαχανικά μέχρι ξηρούς καρπούς, κρασιά, όσπρια, γαλακτο­κομικά, χυμούς, βότανα, μπαχαρι­κά, γάλα και πολλά ακόμα διαλεχτά προϊόντα, προβάλλονται στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας φρέσκα και λαχταριστά.

mylonas2

Με Ιστορία Και Πείρα

Η ελληνική εταιρεία Φρουτεμπορι­κή Θύμιος Μυλωνάς δεν είναι και­νούρια στον χώρο. Το κάθε άλλο μάλιστα. Έχει μια ιστορία 60 χρό­νων, που της δίνει το προβάδισμα στην εμπειρία και τη γνώση σε ό,τι έχει να κάνει με οπωροκηπευτικά προϊόντα, και αποτελεί εγγύηση για το κοινό.

Η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυ­λωνάς με την πολυετή πείρα στον ανταγωνιστικό αυτό χώρο, έχει επι­τύχει να δημιουργήσει ένα όνομα – σφραγίδα που το κοινό έχει συνδέ­σει άρρηκτα με την ποιότητα και τη φρεσκάδα σε ό,τι έχει να κάνει με τα φρούτα και τα λαχανικά. Προϊόντα τακτοποιημένα με σειρά στα καφά­σια τους, συνεχής ανατροφοδότη­ση και καθαριότητα είναι πάντα η μέριμνα του προσωπικού των κα­ταστημάτων Φρουτεμπορική Θύμι­ος Μυλωνάς.

Με 12 καταστήματα που απλώνο­νται σε κομβικά σημεία σε όλη την Αττική, όπως Γλυφάδα, Νέα Φιλο­θέη και Αχαρνές, χιλιάδες κατανα­λωτές εμπιστεύονται καθημερινά από το 1955 την Φρουτεμπορι­κή Θύμιος Μυλωνάς για τα ψώνια τους.

milonas.thimios.logoΜε ολοκληρωμένη πρόταση που δημιουργεί μια νέα κατηγορία στον χώρο και ευρεία γκάμα προϊόντων η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην καθημερινότητα.

froutemporiki.vouliagmenis7Διευκολύνοντας Καθημερινά Τον Καταναλωτή

Με στόχο πάντα τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αγοραστικής εμπειρίας που θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον καταναλωτή, η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει με την ευ­ρεία γκάμα προϊόντων που δεν πε­ριορίζεται σε φρούτα και λαχανικά. Το κοινό επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα όχι μόνο για την ποικιλία που θα βρει σε οπωροκηπευτικά, αλλά και για προϊόντα όπως χυμοί, γαλακτοκομικά και άλλα διαλεχτά προϊόντα. Αποτέλεσμα η παροχή μιας ολοκληρωμένης γκάμας που εξυπηρετεί την Νο1 ανάγκη πλήθους καταναλωτών για υγιεινή διατροφή η οποία μέσα από τα καταστήματα της Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς αποτελεί μια καθημερινή και άκρως προσιτή συνήθεια και όχι πολυτέλεια. Η εύκολη πρόσβαση και στάθμευση είναι ένα ακόμη στοιχείο που κάνει το κοινό να επιλέγει την Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς για τις αγορές του, μακριά από το άγχος της πολυκοσμίας και των ουρών των super market. Στην ταχύτατη εξυπηρέτησή του σημαντικό ρόλο παίζει πάντα το άρτια εκπαιδευμένο και ευγενικό προσωπικό, που είναι δίπλα στον πελάτη για να τον συμβουλεύσει. Οι άνθρωποι της Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς κερδίζουν τη μάχη στον απαιτητικό τομέα τους επενδύοντας στην προσωπική σχέση τους με τους πελάτες, και θέτοντας έτσι τις βάσεις για συνεχόμενες επισκέψεις και σταθερή συνεργασία. Παράλληλα, η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, στα πλαίσια της διευκόλυνσης του κοινού δέχεται διαδικτυακές αλλά και τηλεφωνικές κατ’ οίκον παραγγελίες.

mylonas4

Μια Μεγάλη Οικογένεια…

Ο franchisee που θα επιλέξει να συνεργαστεί με την Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς απολαμβάνει πολλαπλά προνόμια και διευκολύνσεις. Μπαίνει αυτόματα σε μια μεγάλη οικογένεια με εξασφαλισμένη ευελιξία και λειτουργικότητα σε επίπεδο τροφοδοσίας και σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινή λειτουργία του καταστήματός του. Η αλυσίδα, έχοντας συνάψει στρατηγικές συμφωνίες με εξαιρετικούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζει καταρχάς την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων προς όφελος καταναλωτών και franchisees. Παράλληλα, ο franchisee μπορεί να δουλεύει το κατάστημά του με αξιοσημείωτη ευκολία καθώς η κεντρική διοίκηση του εξασφαλίζει την ευελιξία και τη λειτουργικότητα στον τομέα των προμηθειών.
mylonas3…Με Ευελιξία Και Λειτουργικότητα
Η ισχυρή αλυσίδα, έχει επενδύσει με συνέπεια στις δομές και στα συστήματα που θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα του δικτύου και φυσικά του franchisee. Έτσι, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης, είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την αποδοτικότητα των πωλήσεων, τις τάσεις του καταναλωτικού κοινού, τις προκλήσεις της αγοράς και να προσαρμόζει ανάλογα τη στρατηγική ανάπτυξής του, τις παραγγελιοληψίες και φυσικά τις τιμές. Παράλληλα με ένα ολοκληρωμένο σύστημα logistics πετυχαίνει βέλτιστες αποδόσεις στη διανομή, τη διάθεση και την αποθήκευση των προϊόντων, γεγονός που ενισχύει την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της επιχείρησης του franchisee. Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει τη σιγουριά στην τροφοδοσία, ο franchisee μπορεί να επικεντρωθεί στις πωλήσεις, καθώς ο πελάτης είναι σίγουρος πως το καθετί που βρίσκεται στα καταστήματα της αλυσίδας, θα είναι νόστιμο, ποιοτικό, θρεπτικό και οικονομικό! 
Πιο συγκεκριμένα ο franchisee θα επωφεληθεί από:
• Το ευρέως αναγνωρίσιμο Brand name
• Την πολυετή παρουσία στην αγορά
• Την ευκολία στις προμήθειες
• Τις ανταγωνιστικές τιμές μέσω κεντρικών συμφωνιών
• Την πώληση συμπληρωματικών προϊόντων
• Την ευκολία στη λειτουργία
• Την υποστήριξη και την καθοδήγηση και φυσικά κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τις μέρες μας…
• Την υψηλή ρευστότητα
Η πρόταση franchise για ένα κατάστημα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, είναι ιδανική και για family business. Τόσο η διευρυμένη λειτουργία, όσο και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα λάβει ο franchisee από τη μητρική εταιρεία, είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί λόγοι ώστε μια οικογένεια να φτιάξει το μέλλον της με σιγουριά και ασφάλεια σε έναν ιδιαίτερα αποδοτικό χώρο.
froutemporiki.vouliagmenis5