Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς: Franchising με πείρα δεκαετιών!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 04 Αυγούστου 2017
Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς: Franchising με πείρα δεκαετιών!

Η πολυετής πείρα, η ευρεία προϊοντική γκάμα και η προσήλωση στην ποιότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας με τη Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς!

Η Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, είναι η πιο ολοκληρωμένη αλυσίδα οπωροπωλείων που προσφέρει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Πάντα με γνώμονα τη βελτίωση του τρόπου ζωής της ελληνικής οικογένειας, μέσα από τα εκατοντάδες απαραίτητα για την καθημερινότητα προϊόντα που θα βρει κανείς στα ράφια ή τα ψυγεία της αλυσίδας
Ο Θύμιος Μυλωνάς, έχοντας μεγαλώσει από παιδί μέσα στα οπωροπωλεία του πατέρα του Γρηγόρη, είναι ο άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά καλύτερα από τον καθένα. Κουβαλώντας λοιπόν την πείρα 6 δεκαετιών στην εμπορία και διάθεση οπωροκηπευτικών προϊόντων, είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για τους franchisees που θέλουν να δουλέψουν με σιγουριά, συνέπεια και εμπιστοσύνη, σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από υψηλή κερδοφορία!

mylonas6

Αφοσίωση, ιστορία, κερδοφορία

Ο Θύμιος Μυλωνάς, είναι ένας δραστήριος και έμπειρος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει αλλάξει τα δεδομένα σε μία αγορά με παρελθόν, παρόν και δυναμικό μέλλον. Τα 60 χρόνια πείρας που κουβαλάει στο χώρο των φρούτων και των λαχανικών, από μόνα τους αποτελούν εγγύηση, για την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους, μέχρι να φτάσουν στο καταναλωτικό κοινό.
Σε άμεσο φιλικό περιβάλλον, με ευκολία στην καθημερινή πρόσβαση τα καταστήματα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς προσφέρουν επιλεγμένα προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα, την ποικιλία και τις φιλικότερες τιμές.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που τα 12 καταστήματα της αλυσίδας υποδέχονται χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πλέον έχουν σχέσεις καθημερινότητας με τους εργαζόμενους.

mylonas16

Ο franchisee είναι σημαντικό να μοιράζεται την ίδια διάθεση για προσφορά προς τον πελάτη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η πολυετής πείρα και το ισχυρό όνομα του Θύμιου Μυλωνά στην αγορά, ουσιαστικά εφοδιάζουν τον franchisee με όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να δραστηριοποιηθεί με σιγουριά σε μια μεγάλη και ιδιαίτερα αποδοτική αγορά!
Στα ράφια των καταστημάτων, ο πελάτης θα βρει τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αλλά και μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, επιλεγμένα κρασιά, όσπρια, γαλακτοκομικά, χυμούς, γάλα και πολλά ακόμα διαλεχτά προϊόντα. Με απλά λόγια, η Φρουτεμπορική Μυλωνάς υπερβαίνει τα όρια του απλού οπωροπωλείου, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την καθημερινότητα.

MULONAS.gallery1

Στρατηγικές συνεργασίες = υποστήριξη

Ο franchisee μπαίνοντας στην ομάδα της Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, επωφελείται από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η αλυσίδα με τους καλύτερους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας αρχικά την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων.
Παράλληλα, μπορεί να δουλεύει το κατάστημά του με αξιοσημείωτη ευκολία, καθώς η κεντρική διοίκηση του εξασφαλίζει την ευελιξία και τη λειτουργικότητα στον τομέα των προμηθειών. Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει τη σιγουριά στην τροφοδοσία, ο franchisee μπορεί να επικεντρωθεί στις πωλήσεις, καθώς ο πελάτης είναι σίγουρος πως το καθετί που στα καταστήματα της αλυσίδας, θα είναι πεντανόστιμο, ζουμερό και θρεπτικό!

milonas.thimios.logoΟ συνεργάτης θα έχει πλήρη στήριξη από τη μητρική εταιρεία από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του καταστήματός του

Παράδοση & Εξέλιξη

Η Φρουτεμπορική Μυλωνάς, έχει επενδύσει με συνέπεια στις δομές και στα συστήματα που θα ενισχύσουν την αποδοτικότητα του δικτύου και φυσικά του franchisee. Έτσι, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης, είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα γύρω από την αποδοτικότητα των πωλήσεων, τις τάσεις του καταναλωτικού κοινού, τις προκλήσεις της αγοράς κ.λπ. Επιπλέον, έχοντας επενδύσει σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα logistics έχει επιτύχει βέλτιστες αποδόσεις στη διανομή, τη διάθεση και την αποθήκευση των προϊόντων, γεγονός που πάει τη δουλειά… ένα βήμα πιο πέρα. Παράλληλα, η ισχυρή παρουσία της εταιρείας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευνοεί την εικόνα των καταστημάτων, αυξάνοντας το πελατολόγιο!

mulonas.gallery2

Εύκολα και αξιόπιστα

Ο συνεργάτης έχει πλήρη στήριξη από τη μητρική εταιρεία από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του καταστήματός του, τόσο σε επίπεδο τροφοδοσίας, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινή λειτουργία του καταστήματός του. Η πείρα του Θύμιου Μυλωνά και το οργανωμένο πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων, είναι η εγγύηση για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία για τον franchisee. Η συνεργασία βασίζεται σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Σε ένα πλαίσιο που θα εξασφαλίζει την αμοιβαία αποδοτικότητα, χωρίς κρυφά χαρτιά, χωρίς παιχνίδια.

mulonas.gallery4
Η πρόταση franchise για ένα κατάστημα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, είναι ιδανική και για family business

Και για family business

Η πρόταση franchise για ένα κατάστημα Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς, είναι ιδανική και για family business. Τόσο η διευρυμένη λειτουργία, όσο και η ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα λάβει ο franchisee από τη μητρική εταιρεία, είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί λόγοι ώστε μια οικογένεια να φτιάξει το μέλλον της με σιγουριά και ασφάλεια.
Η συνεργασία με τη Φρουτεμπορική Θύμιος Μυλωνάς μεταξύ άλλων χαρακτηρίζεται από:
• Την ευκολία στις προμήθειες
• Τις ανταγωνιστικές τιμές μέσω κεντρικών συμφωνιών
• Τη δυναμική της αγοράς
• Τη διάρκεια του concept
• Το αναγνωρίσιμο Brand name
• Την ευκολία στη λειτουργία
• Την υποστήριξη και την καθοδήγηση
• Την υψηλή ρευστότητα
• Το κεντρικό σύστημα logistics
• Το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης
Ο υποψήφιος franchisee, είναι πολύ σημαντικό να διαθέτει αφοσίωση, μεράκι και πολλή όρεξη για δουλειά. Η μητρική εταιρεία θα είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα, πάντα σε ένα περιβάλλον φιλικό και ανθρώπινο.

mylonas25