CUP&GO: Η πιο ευέλικτη λύση… εν κινήσει!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 14 Δεκεμβρίου 2020
CUP&GO: Η πιο ευέλικτη λύση… εν κινήσει!

Ένα καινοτόμο concept που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της εποχής και του σύγχρονου ανθρώπου ο οποίος κινείται διαρκώς. Το CUP&GO προσφέρει αυτό ακριβώς που πρεσβεύει και το όνομά του. Ποιοτικά ροφήματα και λαχταριστά σνακ για ένα γρήγορο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, μέσα από μία πολυτελή και πλήρως λειτουργική καντίνα, την οποία τοποθετεί ο συνεργάτης σε όποια περιοχή επιθυμεί!

 Το CUP&GO μας συστήνει την πρώτη αλυσίδα κινητών καταστημάτων στην Ελλάδα! Ειδικά τώρα, λόγω πανδημίας, στον χώρο της εστίασης, οι ανοιχτοί χώροι αποτελούν τη νέα τάση της αγοράς και έρχονται στο προσκήνιο, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σήμερα. Με την πρόταση franchise του CUP&GO, oι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κινητές – ευρύχωρες καντίνες τις οποίες τοποθετούν όπου επιθυμούν, ανάλογα την εποχή του χρόνου.

cupgo franchise i proti alisida kinitwn katastimatwn

Επιπλέον, έχουν δύο επιλογές. Είτε να δημιουργήσουν το δικό τους φυσικό κατάστημα, είτε ένα «κινούμενο» CUP&GO. Ουσιαστικά, με χαμηλή επένδυση αποκτούν ένα σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό λεωφορείο 12 μέτρων, το οποίο τοποθετούν σε όποια περιοχή θέλουν, δημιουργώντας το δικό τους success story στην αγορά της εστίασης.

Το κινούμενο CUP&GO μπορεί να στηθεί, σε τουριστικές περιοχές, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και έξω από μεγάλα πολυκαταστήματα. Οποιοδήποτε σημείο αποτελεί πέρασμα, γίνεται αυτομάτως ιδανικό για το CUP&GO! Επιπλέον, ο franchisee έχει το εξής προνόμιο. Ανάλογα την εποχή, να μετακινεί το πολυτελές λεωφορείο του σε περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα, αυξάνοντας την κερδοφορία του.

Οι ιδρυτές του CUP&GO, έχοντας χρόνια εμπειρίας τόσο στην εστίαση, όσο και στον τομέα των κατασκευών, γνωρίζουν ακριβώς τι ζητά ο σημερινός καταναλωτής. Διαθέτοντας λοιπόν τεχνογνωσία και τα απαραίτητα εργαλεία, υποστηρίζουν πλήρως τους υποψήφιους συνεργάτες – franchisees που θα γίνουν μέλος της οικογένειάς τους, παρέχοντας ευελιξία ώστε να αποκτήσουν τον τύπο της επιχείρησης που επιθυμούν.

cup and go logoΗ πρώτη αλυσίδα κινητών καταστημάτων στην Ελλάδα!

Αποκλειστικές συνεργασίες προς όφελος του franchisee

Η ομάδα του CUP&GO έχει μεριμνήσει ώστε οι συνεργάτες της να προμηθεύονται τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις πιο προνομιακές τιμές. Οι ιδρυτές του διαθέτουν αποκλειστική συνεργασία με την ιταλική εταιρεία καφέ Bianco, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά για περισσότερα από 100 χρόνια. Επίσης, διατηρούν ήδη δύο καταστήματα εστίασης και δική τους παραγωγή φρέσκιας μπύρας. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν στην πράξη πως οι καλές συνεργασίες είναι οι… «άσσοι στο μανίκι» τους από τις οποίες σαφώς και επωφελείται ο franchisee.

O συνεργάτης εμπλουτίζει την προϊοντική γκάμα της επιχείρησής του, προσθέτοντας ποιοτική, θρεπτική, αφιλτράριστη μπύρα, με ελάχιστο κόστος, οι οποία μάλιστα πωλείται ως ξεχωριστό προϊόν. Η Johnnie’s Beer προέρχεται από παραγωγούς της Δράμας και η βυνοποίηση γίνεται στη Ζυθοποιία της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό κριθάρι.

cup and go franchise johnnies beer

Προσφέροντας ό,τι αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής

Στο CUP&GO θα συναντηθούν δύο συνάδελφοι για να πιούν έναν καφέ στα γρήγορα πριν πάνε για δουλειά, ζευγάρια για lunch break, συζητώντας τα νέα της καθημερινότητας. Το απόγευμα, μετατρέπεται σε sports café όπου παρέες απολαμβάνουν τη μπύρα τους την οποία συνοδεύουν με λαχταριστές και value for money επιλογές, παρακολουθώντας ταυτόχρονα δημοφιλή τηλεοπτικά θεάματα.

Με λίγα λόγια, το CUP&GO γνωρίζει ότι ο άνθρωπος του σήμερα, βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει. Δεν δέχεται συμβιβασμούς. Ζητά γρήγορη εξυπηρέτηση χωρίς να στερείται ποιότητας. Γι’ αυτό και αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα των καταναλωτών, το αγαπημένο στέκι της παρέας, καθώς εξυπηρετεί το κοινό όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο CUP&GO o πελάτης απολαμβάνει ιταλικό καφέ Bianco, ολόφρεσκους χυμούς, δροσερές σαλάτες, λαχταριστή πίτσα, σάντουιτς, φρεσκοψημένες κρέπες και θεϊκά βαφλάκια σε απίθανες γεύσεις! Το CUP&GO είναι όμως υπερήφανο και για την μπύρα του, η οποία συνοδεύει άψογα τα απολαυστικά του σνακ!

cup and go franchise bus

Οποιοδήποτε πέρασμα, γίνεται αυτομάτως ιδανικό σημείο για το CUP&GO.

Η επιχειρηματικότητα σε 4 τροχούς

Το CUP&GO προτείνει μια καλοσχεδιασμένη επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee στην επιτυχία, γιατί:

 • Είναι ευέλικτη με σύγχρονο και πρωτότυπο concept
 • Έχει στο επίκεντρο τον σύγχρονο άνθρωπο που κινείται συνεχώς
 • Έχει ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη, καθώς ο franchisee γνωρίζει εξαρχής το ποσό που θα χρειαστεί για το λεωφορείο – καντίνα και την άδεια λειτουργίας του
 • Πετυχαίνει επαναληψιμότητα των πελατών η οποία οφείλεται στα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές
 • Έχει γρήγορο άνοιγμα και προσφέρει εργαλεία marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και την τοπική φήμη
 • Υποστηρίζεται από μία ισχυρή ομάδα με χρόνια εμπειρίας στην εστίαση και τον τομέα των κατασκευών
 • Μέσα από πολλαπλές πηγές εσόδων (sit-in, take away, delivery) έχει την ευχέρεια να απευθύνεται σε διαφορετικά κοινά
Πάντα δίπλα στον συνεργάτη

Οι άνθρωποι του CUP&GO γνωρίζουν πολύ καλά πώς κινείται η αγορά του καφέ, ποιες είναι οι νέες τάσεις και πώς αλλάζουν οι ανάγκες των καταναλωτών. Καθοδηγούν λοιπόν τον franchisee, ώστε να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του. Δίνοντας βάση στις ιδιαιτερότητες και δεξιότητες του κάθε συνεργάτη, βρίσκουν τη σωστή «φόρμουλα» που του ταιριάζει, ώστε να αναπτυχθεί μία κερδοφόρα επιχείρηση. Έτσι, ο συνεργάτης εφοδιάζεται με τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία κρατά αμετάβλητη την ποιότητα και την οικειότητα που αποπνέει το CUP&GO.

Για τo CUP&GO η ουσιαστική εκπαίδευση των συνεργατών του είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας. Η απαιτούμενη εκπαίδευση διαρκεί σχεδόν 2 εβδομάδες και διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της νέας επιχείρησης, καθώς και τις ανάγκες του franchisee.

cup and go franchise katastima dramas (1)

Ο συνεργάτης και το προσωπικό του ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που εστιάζει σε θέματα ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησης, όπως:

 • Τον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας
 • Την οργάνωση καθηκόντων καθημερινότητας
 • Την παρασκευή και τη συντήρηση των προϊόντων
 • Την οικονομική διαχείριση

Εκτός από την αρχική εκπαίδευση, το νέο κατάστημα θα στελεχωθεί από την εξειδικευμένη ομάδα του CUP&GO, που θα βοηθήσει στην έναρξη της νέας επιχείρησης. Ο χρόνος παραμονής της στο νέο κατάστημα θα καθοριστεί με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του νέου σημείου.

Μπαίνοντας στην οικογένεια του CUP&GO, o συνεργάτης νιώθει ασφαλής κάτω από την ομπρέλα ενός δυναμικού δικτύου που τον συμβουλεύει, τον καθοδηγεί και τον εξοπλίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια. Εργαλεία που χρειάζεται για να ανοίξει την επιχείρησή του αλλά και να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια κερδοφορία της. Η ομάδα του CUP&GO είναι συνεχώς δίπλα του για να επιβλέπει τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει το concept, ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί με το κλειδί στο χέρι.