Coffeebrands: Megisto καφές… megisti απόλαυση

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 20 Μαρτίου 2017
Coffeebrands: Megisto καφές… megisti απόλαυση

Η Coffeebrands μας ταξιδεύει στον κόσμο του καλού espresso και μας αποκαλύπτει τις μυστικές συνταγές του δημοφιλούς ροφήματος.

Πού; Αποκλειστικά στα “μπλε καφέ”…

H Coffeebrands ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 με σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στον κόσμο του ποιοτικού espresso. Σήμερα αριθμεί 60 καταστήματα στην Ελλάδα, 16 στην Κύπρο, 4 στην Σερβία και 1 στο Μόναχο, ενώ ήδη κατασκευάζονται 4 καταστήματα στην Ελλάδα, 1 στο Παρίσι, 4 στην Κύπρο, 1 στη Σαουδική Αραβία, 2 στην Γερμανία και 1 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Παράλληλα λειτουργεί και η Coffeebrands Academy στην Πάτρα για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων.

Με όραμα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων, η Coffeebrands σερβίρει υψηλής ποιότητας ροφήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και στοχεύει στην καθιέρωση των “μπλε καφέ” ως τους ειδικούς του espresso διεθνώς.

Το ιδιαίτερο design, το δικό μας portfolio προϊόντων το οποίο μπορεί να απολαύσει ο πελάτης μόνο στα καταστήματα Coffeebrands καθώς και η εξειδίκευση στο κομμάτι εκπαίδευσης του προσωπικού των καταστημάτων καθιστά τα Coffeebrands leader στον χώρο του franchising.

coffeebrands.cafe

Σταθερή ποιότητα

Η υψηλή τεχνογνωσία και η συστηματική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και αποκλειστικότητα των πρώτων υλών, δημιουργούν μια επιχειρηματική πρόταση με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες.

Επίσης, η Coffeebrands διαθέτει ολοκληρωμένο product mix με όλα τα είδη καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά, κρύα σάντουιτς, σνακ, γλυκίσματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

coffeebrands.espressospecialist

Και αποκλειστικά προϊόντα…

Από την πρώτη στιγμή, η Coffeebrands έδωσε έμφαση στην πρώτη ύλη, εξασφαλίζοντας την παρασκευή άρτιων ροφημάτων με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων παραγωγής. Πλέον έχει δημιουργηθεί μια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά brand names, τα όποια διασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των ροφημάτων σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας.

Ορισμένα από τα ισχυρά αυτά brand names είναι ο Megisto Espresso (regular & decaf),
ο ελληνικός καφές Megreeko, τα ροφήματα σοκολάτας Chocolatina & White Chocolatina, τα ροφήματα Blueccino & Blueccino Vanilla, η σειρά γάλακτος Milk me, η κρέμα Crema me, οι Coffeebrands γρανίτες, τα Coffeebrands Milk Shakes & τα Coffeebrands 0% Ice tea.

{gallery}coffee.brands copy 1{/gallery}

Παράλληλα, έντονη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό έχουν τα Signature branded ροφήματα με την μοναδική τους συνταγή όπως, μεταξύ άλλων, το Biscoblue, το KissChoco, το ButterChoco κ.α.
Η διεύρυνση του product mix ήρθε με την παρουσίαση της ολοκληρωμένης γκάμας τροφίμων tsibame η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων και snacks όπως μηλόπιτα, λεμονόπιτα, κέικ, κριτσίνια, τσουρέκια, μπισκότα κ.α.

COFFEEBRANDS apokleistika

«Το πλήρες & αποκλειστικών μαρκών product mix των Coffeebrands καθιστούν κάθε κατάστημα leader στην αγορά που απευθύνεται, ανεξαρτήτως ανταγωνισμού», μας εξηγεί o Κος Νίκος Πολυχρονόπουλος, Country Manager της Coffeebrands Hellas AE και τονίζει…
«Στα συν της εμπορικής πρότασης της Coffeebrands συγκαταλέγονται τα μηδενικά Entry Fees -που αντικαθίστανται με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης- ενώ περιοδικά τέλη, όπως royalties και marketing fees δεν υπάρχουν.»

Στα μπλε καφέ

Χωρίς να εφησυχάζει, η Coffeebrands ανανεώνεται συνεχώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις και συνιστά ένα παγκοσμίου φήμης brand που ισχυροποιεί κάθε μέρα και περισσότερο τη θέση του στην αγορά.

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην οπτική επικοινωνία, στο μάρκετινγκ, σε πληροφοριακά συστήματα και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παρέχει χώρους ιδιαίτερου και εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού ύφους με βασικό χαρακτηριστικό το μπλε χρώμα.

COFFEEBRANDS new

Επιπρόσθετα, δημιούργησε το τμήμα προϊόντων λιανικής “Home & Office” με βασικό στόχο να παρέχει στους καταναλωτές την δυνατότητα να δημιουργήσουν και να απολαύσουν έναν αρίστης ποιότητας Μegisto Espresso καθώς και τον ελληνικό καφέ Μegreeko, στο σπίτι ή στο γραφείο.

Στόχος της εταιρείας για το επόμενο έτος είναι να έχει παρουσία σε 6 ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και σε άλλες ηπείρους, με τα Coffeebrands να αποτελούν τον ειδικό του Εspresso Worldwide.

Be true… enjoy!

coffeebrands megisto

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEEBRANDS