Coffee Tree – ποικιλία, ποιότητα και απόλαυση με… χαμόγελο

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαρτίου 2018
Coffee Tree – ποικιλία, ποιότητα και απόλαυση με… χαμόγελο

Τα Coffee Tree ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2012 στο Ηράκλειο της Κρήτης, απευθυνόμενα σε ένα απαιτητικό κοινό που ξέρει να απολαμβάνει τις μικρές καθημερινές συνήθειες που δίνουν το κάτι παραπάνω στη μέρα του.

 Με όραμα να μεταδώσει στον σύγχρονο καταναλωτή την αγάπη του για τον ποιοτικό καφέ, ο ιδρυτής Νίκος Χατζηαδάμ σερβίρει ποιοτικά, ροφήματα σε ανταγωνιστικές τιμές ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής. Με ένα ολοκληρωμένο product mix που συμπληρώνεται με πίτες, σάντουιτς, burger, γλυκίσματα, ροφήματα και smoothies για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της μέρας, το Coffee Tree είναι η απαραίτητη καθημερινή στάση. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το δίκτυο προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιλογών που προσελκύει πολλαπλά κοινά. Και πάντα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

COFFEE.TREEΣτα Coffee Tree, εδώ και 5 χρόνια έχουμε ξεχωρίσει γιατί προσφέρουμε στον πελάτη το καλύτερο. Ξεκινήσαμε από τα «θέλω» μας ως καταναλωτές, από την ανάγκη μας για προϊόντα με μια έντιμη σχέση ποιότητας/τιμής. Αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το εκτίμησε. Και εμείς με τη σειρά μας ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη του, εξελισσόμαστε διαρκώς και βελτιωνόμαστε καθημερινά.

Νίκος Χατζηαδάμ – ιδρυτής της αλυσίδας

Το αυθεντικό street coffee bar…

Η φιλοσοφία του Coffee Tree είναι απλή, αλλά ξεχωριστή. Ως αυθεντικό coffee bar απευθύνεται στο κοινό που θέλει να απολαύσει έναν αληθινό καφέ στα γρήγορα, στη σωστή τιμή και σε εξαιρετική ποιότητα. Επιλεγμένες ποικιλίες καφέ σερβίρονται από το εξειδικευμένο προσωπικό με ταχύτητα και πείρα, προσφέροντας άμεση απόλαυση και ικανοποίηση. Η συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες τους οδηγεί να προτιμούν καθημερινά τα καταστήματα της αλυσίδας ανεβάζοντας την κερδοφορία. Δεν είναι μόνο οι γεύσεις όμως που κερδίζουν το κοινό, αλλά και η εξυπηρέτηση. Το προσωπικό των Coffee Tree παίζει κεντρικό ρόλο στη λειτουργία των καταστημάτων, εμπλουτίζοντας διαρκώς τη γνώση τους και την τεχνική τους μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία ώστε να προσφέρουνε πάντα την καλύτερη εμπειρία γεύσης.
Παράλληλα, πολιτική της εταιρείας είναι να φροντίζει να μεταδίδει σε όλους τους συντελεστές των καταστημάτων την όρεξη για δουλειά, την αγάπη για το αντικείμενο και το μεράκι για αυτό που κάνουν, γεγονός που μεταδίδεται στο κοινό και χτίζει έτσι τις βάσεις για σχέσεις εμπιστοσύνης και υψηλή πιστότητα και επαναληψιμότητα. Τόσο σε επίπεδο γεύσεων όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης, η λειτουργία των Coffee Tree αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία από την οποία επωφελείται στο έπακρο ο franchisee της αλυσίδας.

coffee.tree.snack

…Με τις ολοκληρωμένες απολαύσεις

Δεν είναι μόνο ο καφές όμως που ξεχωρίζει στα Coffee Tree. Το διευρυμένο product mix της αλυσίδας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα από αχνιστά φουρνιστά, ελαφριά σάντουιτς με φρέσκα υλικά, αλλά και το δημοφιλέστατο burger των καταστημάτων. Το καθημερινό πέρασμα από τα Coffee Tree είναι απαραίτητο για εργαζόμενους, φοιτητές, διερχόμενους και παρέες που θέλουν να κάνουν μια νόστιμη στάση σε έναν μοντέρνο χώρο με απεριόριστες επιλογές, ενώ ο κατάλογος των καταστημάτων ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές γευστικές απαιτήσεις ντόπιων και τουριστών.
Ο πρώτος καφές της μέρας, το μεσημεριανό γεύμα, οι απολαυστικές επιλογές για ένα κολατσιό ή ένα ρόφημα, όλα βρίσκονται στο Coffee Tree με τη φιλική εξυπηρέτηση και το έμπειρο προσωπικό, υπηρετώντας την φιλοσοφία της αλυσίδας. Το τρίπτυχο ποιότητα-ποικιλία-τιμή εδώ συνδυάζεται ιδανικά, διατηρώντας το δυναμικό brand της εταιρείας ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

coffeetree.takeaway

Μια αποδοτική πρόταση

Τα Coffee Tree, με στόχο την ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα αναζητούν συνεργάτες χωρίς να είναι απαραίτητη πρότερη εμπειρία, που θα μοιραστούν το όραμα και το μεράκι των συντελεστών της αλυσίδας. Η πρόταση των Coffee Tree φέρνει τον υποψήφιο franchisee ακόμα πιο κοντά στο κερδοφόρο concept street coffee bar, παρουσιάζοντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο με χαμηλά κόστη σε κομβικά σημεία των πόλεων και περάσματα με συνεχόμενη κίνηση και εναλλασσόμενα κοινά.
Με χαμηλό entry fee, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχή στήριξη από τον franchisor, ο υποψήφιος franchisee ξεκινάει την επιχείρησή του με σιγουριά και καθοδήγηση μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας ειλικρινές και αποδοτικό.

coffeetree.espresso

Η αλυσίδα Coffee Tree προσφέρει στο συνεργάτη της:

• Ολοκληρωμένη συμβουλευτική για την καλύτερη επιλογή σημείου, σχεδίαση κατασκευή και οργάνωση του καταστήματος
• Μετάδοση τεχνογνωσίας για την αποτελεσματική Παρασκευή του πιο γευστικού και ποιοτικού καφέ
• Επιλογή προσωπικού καθώς και πλήρη και συνεχή εκπαίδευση αυτού με στόχο την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες
• Ολοκληρωμένες κινήσεις marketing με προγράμματα επικοινωνίας και προβολής της αλυσίδας και των καταστημάτων
Τα Coffee Tree, ξεχωρίζοντας για τον επαγγελματισμό και τη δυναμική τους επιτυγχάνουν την καθημερινή ανταπόκριση του κοινού, προσφέροντας μια πρόταση franchise απόλυτα ταιριαστή με τις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας.

coffee.tree.pies