COFFEE BERRY: Συνώνυμο της… third wave εμπειρίας

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 25 Απριλίου 2016
COFFEE BERRY: Συνώνυμο της… third wave εμπειρίας

Μοναδικό και καινοτόμο, το Coffee Berry συνιστά την αξιόπιστη επιχειρηματική ευκαιρία στο franchising και στο κίνημα του third wave! Με σύγχρονο και μοντέρνο design σε βιομηχανικό ύφος αναδεικνύονται στα νέα gourmet street café της πόλης!

Το αυθεντικό… third wave concept ….ή αλλιώς ο απόλυτος πρεσβευτής του 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα. Το Coffee Berry είναι το πλέον ολοκληρωμένο Street Café Concept νέας γενιάς που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό πραγματικούς speciality coffee, φτιαγμένους από άριστα καταρτισμένους baristas που έχουν πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό SCAE – Speciality Coffee Association of Europe.
Μοναδικότητα & διαφοροποίηση
Πρωταγωνιστεί σε μια άκρως δυναμική αγορά και απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση και εμπειρία του 3ου κύματος στην Ελλάδα! Πέρα από τους ανώτερης ποιότητας speciality coffee για Take-Away, Delivery αλλά και σε συσκευασίες για το σπίτι, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο προϊοντικό μίγμα. Gourmet υγιεινές, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και ξηροί καρποί απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και ενισχύουν τη μοναδικότητα και διαφοροποίηση των Coffee Berry στη δυναμική αγορά της καφεστίασης.
Με ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο και 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων σε μοντέρνο βιομηχανικό ύφος, το Coffee Berry δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους franchisees να διαλέξουν τον τύπο που ταιριάζει σε εκείνους και την… περιοχή τους! Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στη Γλυφάδα, ενώ στο στάδιο της κατασκευής βρίσκονται ήδη τα 4 πρώτα franchise καταστήματα σε Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Χαλάνδρι και Κύπρο!

coffee.berry

 

Η μακροχρόνια εμπειρία και η απόλυτη εξειδίκευσή μας στην αγορά της καφεστίασης, θα είναι πάντα ο σταθερός σας σύμμαχος!

 

Coffee Berry… το αυθεντικό

Σερβίρει στο κοινό, πραγματικούς speciality coffee και μια ανεπανάληπτη… Coffee Berry εμπειρία καφέ! Γιατί η τεχνογνωσία και η 13χρονη πορεία της Coffee Berry ομάδας -που προέρχεται από κορυφαία εταιρεία στον χώρο του καφέ- αποδεικνύει στην πράξη ότι στο Coffee Berry ο καφές είναι τέχνη!
Μια ανώτερη εμπειρία απόλαυσης, που βασίζεται σε μοναδικές και αποκλειστικές ποικιλίες καφέ από μοναδικούς προορισμούς -Single Origin- , όπως Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά κ.ά. και χωρίς ενδιάμεσους -Direct Trade. Αποτελεί τη διέξοδο από τις ευρείας κατανάλωσης ποικιλίες καφέ που μπορεί να συναντήσει κανείς παντού, αποδεικνύοντας ότι στο Coffee Berry, η χρήση του όρου «καινοτομία» είναι ουσιαστική.
Επιπλέον διαθέτει μοναδική προϊοντική γκάμα που το διαφοροποιεί ολοκληρωτικά από τον ανταγωνισμό. Μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και ποικίλα υγιεινά snacks, προσελκύουν καθημερινά ολοένα και περισσότερους ενθουσιώδεις καταναλωτές κάνοντας κάθε Coffee Berry κατάστημα να ξεχωρίζει στην αγορά του.

COFFEE.BERRY

Και η καινοτομία συνεχίζεται…

Το Coffee Berry ως πρεσβευτής του κινήματος του καφέ της σύγχρονης εποχής, δημιούργησε μια καινοτόμα εφαρμογή για την ευκολότερη εξυπηρέτηση και μύηση των πελατών του στo 3rd Wave Coffee. Η πρώτη ελληνική εταιρεία καφεστίασης που επενδύει σε τέτοιου είδους τεχνολογικές πρακτικές και εκπαιδεύει το κοινό στη νέα κουλτούρα που επιτάσσει και αναζητά η αγορά!

coffeeberry2

Coffee Berry Franchise… Γιατί;

• Για το πλέον ολοκληρωμένο Street Café Concept που πρωταγωνιστεί στο third wave coffee movement και απογειώνει τη νέα παγκόσμια τάση και εμπειρία του 3ου κύματος στην Ελλάδα.
• Για το No1 Speciality Coffee, τα σύγχρονα μέσα παραγωγής, την υψηλή τεχνογνωσία, που εγγυώνται την άριστη και σταθερή third wave εμπειρία σε κάθε κατάστημα.
• Για τη διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία. Οι πιο «φρέσκιες» τάσεις της παγκόσμιας αγοράς καφέ είναι εδώ, στην καλύτερη ελληνική εκδοχή τους, κρατούν σε εγρήγορση το κοινό, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και αυξάνουν την πελατειακή βάση.
• Για το πιο δυνατό, ολοκληρωμένο, customized product mix. Gourmet υγιεινές, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και ξηροί καρποί απογειώνουν τις συνδυαστικές πωλήσεις και την κερδοφορία.
• Για την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές (SCAE Authorized Trainers) και την on time υποστήριξη.
• Για το In-house Τμήμα Marketing που «τρέχει» ειδικές καμπάνιες, όπως για παράδειγμα Καμπάνια Χριστουγέννων, διαδίδοντας παντού το brand Coffee Berry και ενισχύοντας το customer loyalty.
• Για την καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας καφέ και την τεράστια δυναμική της (10πλάσια παραγωγική ικανότητα από του ανταγωνισμού), που διασφαλίζει τη δια βίου τροφοδοσία κάθε καταστήματος.
• Για το πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος. Το Coffee Berry λειτουργεί και ως καφεκοπτείο αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα Profit Centers του καταστήματος (Sit in, Take away, καφεκοπτείο).
• Για τη φιλοσοφία του direct trade ή αλλιώς την αποκλειστική προμήθεια των εκλεκτών ποικιλιών καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς. Η τακτική αυτή εξασφαλίζει κόκκους καφέ κορυφαίας ποιότητας ενώ συμβάλλει και στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των παραγωγών – τεχνιτών
• Για την επένδυση χαμηλού μέσου κόστους (από €35.000)με μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό και λειτουργικά έξοδα.
• Για το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων για να επιλέξει ο συνεργάτης τον κατάλληλο για εκείνον και την τοπική αγορά.
• Για την πολύ καλή τιμολογιακή αρχιτεκτονική, που αυξάνει σημαντικά το royalty των πελατών με αποτέλεσμα τη γρηγορότερη διάδοση του Coffee Berry mouth-to-mouth.

Με ένα προσεχτικά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο concept, το Coffee Berry εκπροσωπεί το μέλλον της λιανικής πώλησης καφέ και συναφών ειδών.

coffeeberry6