CAFé Mé: KαθηMéρινή Συνήθεια!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 16 Μαΐου 2017
CAFé Mé: KαθηMéρινή Συνήθεια!

Με αφετηρία τη Λάρισα, την πόλη του καφέ, τα Café Mé ξεχωρίζουν στη δυναμική αγορά των αλυσίδων καφέ και γρήγορου φαγητού, με ιδέες και λύσεις για μια αποδοτική επιχείρηση ποιοτικών προϊόντων σε λογικό ύψος επένδυσης και χαμηλό ρίσκο.

Πρόκειται για τα νέα design street café της εποχής που συναντάμε σε κομβικά σημεία των πόλεων και φοιτητικά στέκια. Με συνταγή ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, τα Café Mé διαθέτουν mix παροχών που συναγωνίζονται αυτά ενός σύγχρονου “snack take away coffee store”, που συνδυάζουν χαμηλά λειτουργικά κόστη και υψηλό κέρδος.

Είναι ένα brand που κινείται σταθερά κι επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 11 καταστήματα, 2 εταιρικά και 9 franchise, ενώ προσεχώς θα ανοίξουν 4 στη Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρνακα και Πάφο.

cafe.me.720Το Café Mé προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους

ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η πρόταση των “Café Mé” φέρνει στην αγορά του franchising το design street café με πολύ προσιτές τιμές. Συνδυάζει καφέδες και ροφήματα εξαιρετικής ποιότητας, με ειδικές συνταγές που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, νόστιμα, λαχταριστά σάντουιτς και σφολιατοειδή που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Κομβικής σημασίας αποτελεί η συνεργασία με την πολυεθνική εταιρία Nestle, καθώς προσφέρει 3 εκλεκτές ποικιλίες espresso (premium – honduras – 100%arabica) μαζί με καφέδες φίλτρου, ελληνικό, nes frappe και την καλύτερη σοκολάτα πολλών γεύσεων.
Η υποστήριξη της Nestle και οι σωστές επιλογές σύγχρονων μηχανών νέας ψηφιακής τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για καλή λειτουργία και οργάνωση.

cafeme.gallery
Παρέχεται πανελλήνια προβολή της αλυσίδας για την ισχυροποίηση και την αναγνωρισιμότητα του brand, όπως και ουσιαστική βοήθεια σε όλους τους τομείς για τις ρεαλιστικές ανάγκες κάθε καταστήματος ξεχωριστά. Διατίθεται ειδικό συνεργείο κατασκευών και ομάδα έμπειρων στελεχών για την επικοινωνία και την εκπαίδευση, ώστε ο franchisee να ξεκινά με σιγουριά και καθοδήγηση.
Όλα απορρέουν από προσπάθεια πολλών ετών και στοχεύουν, με προσεγμένες λεπτομέρειες και μεγάλες δαπάνες που προηγήθηκαν, σε ένα αποδοτικό και συμφέρον franchise concept που παρουσιάζει σταθερή ανοδική πορεία.
Όπως μας εξηγεί ο κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής της αλυσίδας: «Σε σχέση με τον ανταγωνισμό διαφέρουμε γιατί διαθέτουμε ποιοτικές επιλογές σε ανταγωνιστικές τιμές και τα καταστήματά μας ταιριάζουν πολύ στη νέα τάση των “street café”. Έχουν υπολογισμένα λειτουργικά, χαμηλό ρίσκο επένδυσης, σύγχρονες παροχές και υψηλή ποιότητα καφέ και snacks. Απευθύνονται στον έξυπνο επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε κάτι νέο και κερδοφόρο με προοπτική να αναπτυχθεί περισσότερο».

cafeme

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Το “Café Mé” έφερε πρώτο στη Λάρισα την υπηρεσία delivery café, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πρώτα «street café» της πόλης. Η εταιρία εξετάζει με σοβαρότητα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του franchisee και προσαρμόζεται στις συνήθειες της περιοχής του χωρίς να δεσμεύει το νέο συνεργάτη με αχρείαστες επιβαρύνσεις. Τα ίδια τα καταστήματα της αλυσίδας αποδεικνύουν την επιτυχία της. Η ομάδα στελεχών με οργανωμένο πλάνο είναι στη διάθεση του υποψήφιου συνεργάτη προκειμένου να τον οδηγήσει σωστά στο άνοιγμα ενός νέου “Café Mé” και στον δρόμο της επιτυχίας. Η φιλοσοφία της αλυσίδας στηρίζεται στις εξής βασικές αρχές:
• Έρευνα κι εξέλιξη σε κάθε πτυχή της λειτουργίας και των προϊόντων που προσφέρονται στους πελάτες
• Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού κι ενημέρωση σε θέματα υλικών, νέων τάσεων και τεχνολογίας
• Ειλικρίνεια, σεβασμός, μέγιστες παροχές προς τους επισκέπτες αλλά και προς τους συνεργάτες της
• Αποτελεσματική υποστήριξη των καταστημάτων franchise με σκοπό την υγιή διάρκειά τους

{gallery}cafe.me/cafeme.gallery{/gallery}

ΜΕ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ

Ο υποψήφιος επενδυτής μοιράζεται το όνειρο και τους στόχους της εταιρίας. «Θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις συνθήκες του σήμερα όπου κι εμείς είμαστε προσαρμοσμένοι, να διαπιστώσει τη γνώση, την ποιότητα και τις προοπτικές να γίνουμε αναγνωρίσιμη αλυσίδα καφέ με ανάπτυξη, καθημερινή συνήθεια όπως είναι το σλόγκαν μας και με ομαδική δουλειά να βλέπει θετικά αποτελέσματα από την επένδυσή του ικανοποιημένος για την επιλογή του» εξηγεί ο κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης, Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης.
«Είναι μεγάλη ευκαιρία επένδυσης ένα “Café Mé” διότι βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία, έχει μεγαλύτερη ευελιξία από τον ανταγωνισμό, προσιτό κόστος επένδυσης και ενθουσιώδη στελέχη με διάθεση για δημιουργία και σωστή καθοδήγηση. Για να πετύχει η αλυσίδα πρέπει πρώτα να κερδίζουν οι franchisees».