Café Mé εμπειρία και αποκλειστικές συνταγές

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαΐου 2019
Café Mé εμπειρία και αποκλειστικές συνταγές

Με συνταγή ετών στον καφέ και ειδικότερα στα δημοφιλή freddo ροφήματα, τα Café Mé διαθέτουν συνδυασμό παροχών που ξεχωρίζουν με χαμηλά λειτουργικά κόστη και υψηλό κέρδος. Είναι ένα brand που αποδεδειγμένα κινείται σταθερά κι επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 18 καταστήματα (3 εταιρικά και 15 franchise) ενώ στο στάδιο της κατασκευής βρίσκονται ακόμη 4 σε Λευκωσία, Πέγια, Λάρισα και Ιωάννινα. Σύντομα θα ανακοινωθούν επενδυτικά σχέδια για ανάπτυξη σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Κορυφαίες ποικιλίες espresso (premium & prestige), μαζί με τους τέλειους καφέδες φίλτρου, ελληνικό, nes frappe και την καλύτερη σοκολάτα πολλών γεύσεων, δίνει η κομβικής σημασίας συνεργασία με τη Nestle (Buondi, NesCafé, Λουμίδης). Η υποστήριξή της αποτελεί επιπλέον εγγύηση για την καλή λειτουργία και οργάνωση της αλυσίδας “Café Mé”. Αντίστοιχα σημαντική είναι η τοποθέτηση σύγχρονων μηχανών (νέας ψηφιακής τεχνολογίας) με συχνούς ποιοτικούς ελέγχους και σωστή συντήρηση.

CAFEME.logo.white.newΗ πρόταση των Café Mé φέρνει στην αγορά του franchising το design street café με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Τα καταστήματά μας ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ του σήμερα με την εξειδίκευση και τη σωστή ατμόσφαιρα ενός ψαγμένου espresso bar. Το concept που παρουσιάζουμε έχει λογικά λειτουργικά, σύγχρονες παροχές, υψηλή ποιότητα καφέ και snacks. Απευθύνονται στον διορατικό επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε κάτι καλαίσθητο, επικερδές και με προοπτική σταθερής ανάπτυξης.

Γιώργος Ανδρεάδης, ιδρυτής
cafe me franchise6
Τα νέα design street café της εποχής

Το «Café Mé» έφερε πρώτο στη Λάρισα την υπηρεσία delivery café, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πρώτα «street café» με φανατικό κοινό στα ροφήματά του και στις χειροποίητες πίτες του

Η ιστορία των “Café Mé” ξεκινά πολύ πριν γίνει μόδα στην Ελλάδα ο espresso. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ανδρεάδης έφερε από τους πρώτους τις νέες συνήθειες του καφέ το 1991 προσφέροντας ζεστό καπουτσίνο κι εσπρέσο στους πελάτες του ξενοδοχείου «Astoria» στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας. Η καφετέριά του ήταν από τις 5 πιο γνωστές της πόλης [στο ισόγειο του ξενοδοχείου] κι έφερνε ανέκαθεν καινοτόμες ιδέες σε μια εποχή που 99% του κοινού διάλεγε ελληνικό, σοκολάτα και φραπέ.

Ο ιδρυτής της αλυσίδας «Café Mé» είναι ο γιος του, Γιώργος Ανδρεάδης όπου συνέχισε την παράδοση, συγκέντρωσε εμπειρίες και γνώση, δούλεψε στο χώρο του καφέ από το 2002 και άνοιξε το πρώτο «Café Mé» στην οδό Φαρσάλων στη Λάρισα το 2006.

Το «Café Mé» ως brand έγινε γρήγορα δημοφιλές στη Λάρισα και είναι από τα πρώτα «street cafe» της «πόλης του καφέ» με πολύ υψηλές πωλήσεις freddo. Μάλιστα έκανε και το πρώτο delivery καφέ στη Λάρισα το 2007.
Το 2014 η αλυσίδα, έχοντας πλέον την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία επενδύει στην επέκταση μέσω franchising και αναζητά συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ο υποψήφιος επενδυτής μοιράζεται το όνειρο και τους στόχους της εταιρείας. Ζει από κοντά τη λειτουργία των καταστημάτων πριν λάβει την τελική απόφαση και συζητά κάθε πτυχή της συνεργασίας λαμβάνοντας γνώση των συμβατικών υποχρεώσεων.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία επένδυσης ένα “Café Mé” διότι βρίσκεται σε σταθερή ανοδική πορεία, έχει μεγαλύτερη ευελιξία από τον ανταγωνισμό, προσιτό κόστος με χαμηλό ρίσκο κι ενθουσιώδη στελέχη με διάθεση για δημιουργία και μακροπρόθεσμα οφέλη από την ανάπτυξη. Γιατί για να πετύχει η αλυσίδα πρέπει πρώτα να κερδίζουν οι franchisees», εξηγεί ο κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης, Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης.

cafe me franchise10

Café Mé πρόταση franchise

Ο συνεργάτης franchisee της Café Mé επωφελείται από:

Συμβουλευτική στην επιλογή κατάλληλου σημείου καταστήματος, αποκλειστικότητα περιοχής, οργανωτικό πλάνο κατασκευών-εξοπλισμού-λειτουργίας, αρχιτεκτονικός σχεδιασμός-διακόσμηση κι επίβλεψη κατασκευής, οδηγίες στελέχωσης καταστήματος, εκπαίδευση επιχειρηματία κι εργαζομένων, υπηρεσίες αξιολόγησης οικονομικής πορείας, διαχείρισης κόστους και προσωπικού, τοπικές ενέργειες επικοινωνίας, παροχή γραφιστικών και προώθησης social media, ευελιξία σε όλα τα επίπεδα και βοήθεια συνεργατών με σεμινάρια, εγχειρίδια λειτουργίας κι εμπειρική καθοδήγηση.

 cafeme franchise