BUFALA GELATO Παγωτό φρέσκο, απολαυστικό, πάντα ημέρας!

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 27 Φεβρουαρίου 2019
BUFALA GELATO Παγωτό φρέσκο, απολαυστικό, πάντα ημέρας!

Ένα ξεχωριστό concept στη δυναμική αγορά του παγωτού, με άριστη ποιότητα, αγνές πρώτες ύλες και χαρακτήρα. Το Bufala Gelato με συνέπεια, φαντασία και πάθος για τα φρέσκα προϊόντα και υλικά αλλάζει την έννοια του παγωτού, όπως τη γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και δίνει γευστικές λύσεις που συναρπάζουν.

Το Bufala Gelato επενδύοντας στην καλή γνώση του παγωτού και στην καινοτομία, δημιουργεί καταστήματα που ξεχωρίζουν τόσο ως προς τον σχεδιασμό, όσο και ως προς τη διαχείριση των γεύσεων και των κατηγοριών του παγωτού. Παράλληλα, διαφοροποιείται προσφέροντας μια πρωτόγνωρη, βιωματική εμπειρία μέσα από τη ζωντανή παρασκευή των προϊόντων μπροστά στον πελάτη. Με απλές διαδικασίες, πρωτοπορεί και δίνει τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, την ευελιξία και την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει η ομάδα του Bufala Gelato.

BufalaGelato.larisaservice
Με 7 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βούλα και Χαλάνδρι -τον Απρίλιο του 2019, μέσα σε 3 μόλις χρόνια το Bufala Gelato ενισχύει την παρουσία του στον χώρο αλλά και τις σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται στους νέους επιχειρηματίες.

bufala gelato 200Το Bufala Gelato είναι σχεδιασμένο εξαρχής για ανάπτυξη με
franchising.

H πιο πρωτότυπη gelateria
Δεν είναι μια απλή gelateria. Είναι η εμπειρία του φρέσκου παγωτού ημέρας και των γλυκών πειρασμών! Ξεχωρίζοντας για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων του και τις μοναδικές γεύσεις, το διαδραστικό Bufala Gelato αλλάζει όλα όσα ξέραμε για το φρέσκο παγωτό ημέρας, τους συνδυασμούς και το σερβίρισμά του.
Πρωταγωνιστής είναι πάντα το φρέσκο παγωτό ημέρας από αγνές πρώτες ύλες που παρασκευάζεται καθημερινά στα καταστήματα μπροστά στα μάτια μας. Προσαρμοσμένο στις γευστικές και ποσοτικές ανάγκες κάθε καταστήματος, προσφέρεται σε πολλούς και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Είτε από βουβαλίσιο γάλα με ξεχωριστή μαστιχωτή υφή, είτε από υψηλής ποιότητας αγελαδινό γάλα και αγνές πρώτες ύλες, το Bufala Gelato προκαλεί -και προσκαλεί- τον πελάτη να δημιουργήσει το δικό του ονειρεμένο παγωτό, συνδυάζοντας γεύσεις και toppings με το φρέσκο χωνάκι της επιλογής του. Και φυσικά, μπορεί να το συνοδεύσει με τη viral Buffle Cone, τη φρεσκοψημμένη βάφλα με μείγμα που παρασκευάζεται πάντα τη στιγμή της παραγγελίας. Και το προϊοντικό μείγμα της επιτυχίας ολοκληρώνεται με ποιοτικό καφέ, λαχταριστά ροφήματα και μοναδικά γλυκά.
Bufala.cone
 
Με οδηγό την καινοτομία
Με στόχο τη διαρκή ικανοποίηση των γευστικών αναγκών του κοινού, το Bufala Gelato επενδύει σταθερά στην καινοτομία. Εκτός από το πλούσιο κωδικολόγιο και τα παγωτά από βουβαλίσιο και αγελαδινό γάλα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά παγωτών χωρίς προϊόντα γάλακτος και χωρίς ζάχαρη, vegan, τα καινούργια προϊόντα απευθύνονται σε μια ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών.
Και οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους συνεργάτες της, ξεχωρίζει και ως προς τον τρόπο διαχείρισης του παγωτού. Δηλαδή,
κάθε κατάστημα μπορεί να παράγει καθημερινά φρέσκο παγωτό ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων.
{gallery}bufala gelato{/gallery}
 

Franchising με γλυκά οφέλη

Το Bufala Gelato προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση με όλες τις προδιαγραφές για επιτυχία. Ένα από τα κύρια
πλεονεκτήματα του franchise του Bufala Gelato είναι η ευκολία που παρέχει στον συνεργάτη της ως προς τη διαχείριση. Δομημένο εξαρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το επιχειρηματικό μοντέλο της αλυσίδας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι κερδοφόρο, να χτίζει αναγνωρισιμότητα και να διεισδύει δυναμικά στην αγορά. Πώς; Με τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία πηγαίνουν από την παραγωγή απευθείας στην κατανάλωση.
Ο συνεργάτης – franchisee επωφελείται από ένα πλάνο εκπαίδευσης και υποστήριξης σε όλους τους τομείς. Εξασφαλίζει επίσης αποκλειστικότητα περιοχής, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του νέου καταστήματος και το e-liza, το κορυφαίο online πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται σε κάθε κατάστημα.