Bufala Gelato: μια σύγχρονη gelateria με mainstream χαρακτήρα

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουνίου 2019
Bufala Gelato: μια σύγχρονη gelateria με mainstream χαρακτήρα

Το Bufala Gelato, δομημένο εξαρχής για franchising εκτός από τη συνταγή για φρέσκο παγωτό ημέρας, που φτιάχνεται καθημερινά μέσα στο κατάστημα και απολαυστικούς γλυκούς πειρασμούς, διαθέτει και το δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδηγεί στην επιτυχία των συνεργατών του δικτύου.

Το αναγνωρίζουμε από τις ουρές που δημιουργεί το κοινό και από την υπέροχη μυρωδιά της φρεσκοψημένης βάφλας που τυλίγει τα καταστήματα. Το Bufala Gelato σερβίρει παγωμένους γλυκούς πειρασμούς και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για το φρέσκο παγωτό ημέρας, τους συνδυασμούς του και το σερβίρισμά του! Ιδανικό για μεγάλα αστικά κέντρα, νησιά και τουριστικές περιοχές, το Bufala Gelato σχεδιάστηκε εξαρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, που σημαίνει πως όλες οι λειτουργίες του έχουν δομηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να διευκολύνουν τον συνεργάτη στον μέγιστο βαθμό. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα, με την πιο πρόσφατη άφιξη στο Χαλάνδρι και τη Νέα Σμύρνη. Πολύ σύντομα αναμένονται νέα σημεία στην Αττική που θα μας ταξιδέψουν σε έναν μοναδικό κόσμο γεύσεων, όπου το παγωτό έχει την τιμητική του!

bufala chocolate

Ο βασιλιάς των γλυκών απολαύσεων

Το Bufala Gelato έχει κατακτήσει κορυφαία θέση στην καρδιά του κοινού, για τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρει, τα οποία φτιάχνονται μπροστά στον πελάτη! Φρέσκο παγωτό ημέρας, είτε από βουβαλινό γάλα με ξεχωριστή μαστιχωτή υψή, είτε από 100% υψηλής ποιότητας αγελαδινό και ανθόγαλα, Buffle Cone, Open Buffle, Cold Stone φτιαγμένο, πάνω σε παγωμένο μάρμαρο, συνδυασμένο με ποικιλία από 30 διαφορετικά toppings και σερβιρισμένο σε ολόφρεσκο χειροποίητο χωνάκι. Όλα απογειώνουν την απόλαυση, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!

bufala gelato 200Όλες οι λειτουργίες του Bufala Gelato έχουν δομηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να διευκολύνουν τον συνεργάτη στον μέγιστο βαθμό.

 

Ακόμα, στο Bufala Gelato, o πελάτης απολαμβάνει εξαιρετικό καφέ, από εκλεκτό χαρμάνι, γρανίτες, milkshakes και δροσερά ροφήματα, πάντα με φρέσκα υλικά, κρέπες και donuts που μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σας παγωτό αλλά και εξαιρετικό brunch, όπως λαχταριστά Pancakes, poachedeggsbenedict, banana ή avocado toast, πλήρως εναρμονισμένα με τις σύγχρονες τάσεις της εστίασης.

Με ολοκληρωμένη προϊοντική ποικιλία τα Bufala Gelato γίνονται δημοφιλής προορισμός και δίνουν την ευελιξία στον franchisee να δίνει έμφαση σε διαφορετικά προϊόντα και να παράγει όσο παγωτό χρειάζεται σε καθημερινή βάση.

Franchising με Bufala Gelato

Με εμπειρία 25 ετών στην εστίαση, οι συντελεστές του Bufala Gelato έχουν δημιουργήσει κάθετες δομές υποστήριξης. Τα καταστήματα εφοδιάζονται από την πρότυπη μονάδα παραγωγής στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Εκεί, παράγονται καθημερινά όλα τα κύρια συστατικά των προϊόντων που διατίθενται στα καταστήματα, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη κερδοφορία στον συνεργάτη.

bufala people

Επιλέγοντας την οικογένεια του Bufala Gelato, o συνεργάτης – franchisee γίνεται μέλος ενός δικτύου με:

  • Eυέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.
  • Ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα. Προτάσεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και η αξιοποίηση sit in & take away δημιουργούν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις.
  • Tυποποιημένες διαδικασίες που «λύνουν» τα χέρια του συνεργάτη.
  • Δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο franchisee της Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Οργανωμένη μηχανογράφηση. Το Βufala Gelato διαθέτει το e-liza, ένα κορυφαίο online πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των ποσοτικών και ποιοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται σε κάθε κατάστημα ανά λεπτό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!
  • Υποστήριξη σε θέματα marketing με στοχευμένες καμπάνιες και ενέργειες.