Bourbon: Speciality coffees και premium snacks σε προσιτές τιμές

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 23 Μαρτίου 2020
Bourbon: Speciality coffees και premium snacks σε προσιτές τιμές

Φρεσκοκομμένος καφές γεμίζει τον χώρο με εξωτικά αρώματα, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας. Γήινες αποχρώσεις ηρεμούν το μάτι και σε συνδυασμό με την επαγγελματική εξυπηρέτηση και το φιλικό, χαμογελαστό προσωπικό σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας αποδοτικής ημέρας με αφετηρία τα καταστήματα Bourdon!

Το 2018, στην περιοχή του Ζωγράφου, το Bourdon έμαθε στο κοινό τι σημαίνει εξειδίκευση στον καφέ! Μονοποικιλιακοί καφέδες από Κόστα Ρίκα, Αιθιοπία, Γουατεμάλα, καθώς και blend Ipanema coffee 100% Arabica, παρασκευασμένα από έμπειρους baristi απογειώνουν τη γευστική εμπειρία, καθιερώνοντας το κατάστημα ως το ιδανικό spot στο οποίο εξυψώνεται η έννοια του καφέ! Το προϊοντικό μείγμα της επιτυχίας ολοκληρώνεται με θρεπτικές μπάρες δημητριακών με super foods, χειροποίητες πίτες ημέρας, σαλάτες κ.λπ., καθιστώντας το Bourbon ως το healthy point με λύσεις που σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να συνεχίσεις τη μέρα.

bourbon-franchise-street-cafe

Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος ώθησε στην ανάπτυξη του brand και στη δημιουργία και δεύτερου σημείου στο Παγκράτι, το 2019. Και το ταξίδι της επιτυχίας συνεχίζεται με το τρίτο άνοιγμα στην Ηλιούπολη, τον Απρίλιο του 2020.

bourbon coffee franchiseΣταμάτης Τσολάκης, Γιώργος Τσιμωτάς, Συνιδρυτές

Στο δίκτυο Bourbon δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο θέμα της εκπαίδευσης των νέων συνεργατών. O franchisee είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να είναι καθόλα έτοιμος όταν ξεκινήσει την επιχείρησή του. Επιθυμούμε όλοι οι συνεργάτες μας να διαθέτουν γερές βάσεις, να αισθάνονται σίγουροι και να έχουν αυτοπεποίθηση, κυρίως στο ξεκίνημά τους. Για αυτό και αναλαμβάνουμε την πλήρη εκπαίδευσή τους σε κάθε πτυχή λειτουργίας του καταστήματός τους, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η επιτυχημένη πορεία τους.

Η πιστοποιημένη εμπειρία ενός εξαιρετικού καφέ
Στα καταστήματα Bourbon, το άρωμα του φρεσκοψημένου καφέ ξυπνά τις αισθήσεις! Με την καλύτερη πρώτη ύλη, τον άρτιο εξοπλισμό και με πολύ μεράκι, ο Ipanema Espresso, ξακουστός καφές με γευστικά ισορροπημένο σώμα, είναι έτοιμος να χαρίσει στιγμές απόλαυσης στο κοινό.

Το δίκτυο ξεχωρίζει επίσης, για την ιδιαίτερη ποικιλία καφέ που χρησιμοποιεί. Το άρωμα Bourbon είναι εξεζητημένο και χαρακτηρίζεται από μία έντονη οξύτητα παρόμοια με αυτή ενός κρασιού καθώς και από τη γλυκιά επίγευσή του. Οι ποικιλίες Bourbon οι οποίες καλλιεργούνται σε μεγάλα υψόμετρα παρουσιάζουν «λουλουδένια» αρωματικά χαρακτηριστικά.

bourbon coffee franchise
Εκλεπτυσμένος χώρος που αποπνέει οικειότητα
Εισερχόμενος στο Bourbon, o πελάτης αντικρίζει ένα cozy spot, ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία. Με ένα ξεχωριστό, ευδιάκριτο και αναγνωρίσιμο branding, τα καταστήματα Bourbon δημιουργούν πολύ γρήγορα μια εικόνα που εντυπώνεται στο μυαλό του καταναλωτικού κοινού. Οι επιγραφές, οι συσκευασίες, οι στολές του προσωπικού, οι τσάντες για το delivery είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ακολουθώντας μια ενιαία οπτική γραμμή που διαμορφώνει την ταυτότητα του δικτύου.
 
bourbon-franchise-speciality-coffee
 
Ευχαριστημένοι πελάτες, η βάση της επιτυχίας
 Το Bourbon προσελκύει πελατεία από όλο το φάσμα του δυναμικού ηλικιακά κοινού που αποτελεί και την πιο ισχυρή καταναλωτική ομάδα σήμερα. Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι πιο εκπαιδευμένος, πιο απαιτητικός και περισσότερο προσανατολισμένος στην αξία. Αναζητά προσιτές τιμές, χωρίς όμως να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα. Γνωρίζει ποιο προϊόν θέλει από πού και ποτέ θα το αγοράσει, στην κατάλληλη τιμή. Η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σύγχρονου καταναλωτή.
 
Αν και σήμερα, έχει περισσότερες επιλογές από ποτέ, διαθέτει λιγότερο χρόνο για ψώνια. Αυτό που σε πολλές περιπτώσεις «αγοράζει» είναι η διευκόλυνση.
Η ομάδα του Bourbon λοιπόν, έχοντας αναλύσει το προφίλ του σύγχρονου καταναλωτή, «ακουμπά» στις ανάγκες του και προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Υψηλή ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση, value for money τιμές! Από νωρίς το πρωί στα καταστήματα Bourdon συναντάμε εργαζόμενους και φοιτητές που έρχονται για τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον οποίο συνοδεύουν με εξαιρετικά σνακ. Δυναμική πηγή εσόδων αποτελεί επίσης, η υπηρεσία delivery του Bourbon που εκτοξεύει τις πωλήσεις. Χωρίς ελάχιστη χρέωση ό,τι ώρα και στιγμή, οι πελάτες παραλαμβάνουν στο γραφείο ή το σπίτι, τον κορυφαίας ποιότητα καφέ του Bourbon, στιγμή που έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη μεσημεριανή και απογευματινή συνήθεια εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών!
 
bourbon-franchise-coffee-and-sandwich
 
Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας
 Η πρόταση franchise του Bourbon προσφέρει τη δυνατότητα σε υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν μέλη ενός δικτύου με προσεκτικά σχεδιασμένο concept και ισχυρή θέληση για ανάπτυξη. Ερχόμενος στην οικογένεια του Bourbon, ο franchisee επωφελείται από τη γνώση και την εμπειρία του εξειδικευμένου management team και εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να διασφαλιστεί η ενσωμάτωση κρίσιμων στοιχείων για την επιτυχία του concept.
To πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
 • Τη γνωριμία με τη φιλοσοφία του καταστήματος και την εις βάθος γνώση των προσφερόμενων προϊόντων.
 • Τις αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος.
 • Τη λογιστική & στατιστική παρακολούθηση του σημείου.

bourbon-franchise-coffee-store

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης εφαρμόζει άμεσα επιτυχημένες στρατηγικές, διαθέτει το κατάλληλο προϊοντικό μείγμα, αποκτά ολοκληρωμένη μεθοδολογία ανοίγματος του καταστήματός του και υλοποιεί στρατηγικές ανάπτυξης που τον βοηθούν να πραγματοποιήσει ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά και να πετύχει άμεσα υψηλά κέρδη.

H έμπειρη ομάδα διοίκησης του Bourbon υποστηρίζει καθολικά τον franchisee από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας στους πιο ζωτικούς τομείς για την επιτυχία της επιχείρησής του, παρέχοντας:

 • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, για να καταλήξει σε αυτήν με τη μέγιστη επισκεψιμότητα.
 • Υποστήριξη για τον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση καταστήματος, με ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών, ώστε να υπάρχει ομοιομορφία με τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής.
 • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία & διαχείριση, ώστε να λειτουργεί το κατάστημά του με τον πιο αποδοτικό τρόπο.
 • Ισχυρό brand name, συνώνυμο της συνεχούς καινοτομίας, της απαράμιλλης ποιότητας και της αξεπέραστης γεύσης.
 • Στοχευμένη & αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
 • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που προτυποποιούν τις διαδικασίες του καταστήματος.
 • Δημόσιες σχέσεις & πλάνο τοπικού marketing που τον βοηθούν να προβάλλει αποτελεσματικά την επιχείρησή του.
 • Προσαρμογή προϊοντικού μείγματος στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, για τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.
 • Οικονομικοτεχνική μελέτη της επένδυσης για καλύτερη χρηματοοικονομική διαχείριση.
Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η διαμόρφωση μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και κερδοφόρας επιχείρησης με την τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν την ποιότητα και μοναδικότητα των υπηρεσιών του δικτύου.