Mr. Dim: Ασιατικές γεύσεις σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο

Κατηγορία: Επιχειρηματικές προτάσεις
Δημοσιεύτηκε: 05 Νοεμβρίου 2018
Mr. Dim: Ασιατικές γεύσεις σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο

Συγκεντρώνοντας αγαπημένες ασιατικές γεύσεις από 6 διαφορετικές χώρες, το Mr. Dim δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ενθουσιάζει. Με αυθεντικές συνταγές και ποιοτικά υλικά, φέρνει έναν διαφορετικό αέρα στη street εστίαση.

Ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες της ασιατικής κουζίνας! Το ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων της Ανατολής με την υπογραφή του Mr. Dim παρασέρνει το κοινό σε νέα, νόστιμα μονοπάτια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, από την πρώτη κιόλας μπουκιά! Με κατάλογο εξωτικό και περιεκτικό, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει τις κουζίνες της Ασίας και κάνει κάθε επίσκεψη στο Mr. Dim μια περιπέτεια γεύσεων με εντάσεις και αρώματα. Ιδανικά για delivery, take away ή ακόμα και για ένα μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, τα πιάτα του ασιατικού εστιατορίου αποτελούν μια διαφοροποιημένη επιλογή με value for money προσέγγιση.

MrDim 10

ΚΑΙ STREET KAI GOURMET

Η εστίαση σήμερα ανταποκρίνεται σε νέες ανάγκες.  Ο σύγχρονος καταναλωτής πλέον ζητάει καινούριες γεύσεις και θέλει να βρίσκει στη γειτονιά του τα φαγητά που δοκιμάζει στα ταξίδια του. Με λίγα λόγια, να προκαλεί τον ουρανίσκο του σε νέες γευστικές περιπέτειες. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε το Mr. Dim! Οι ιδρυτές του εστιατορίου, Γιώργος Φωτόπουλος και Ναταλία Ασρατιάν, μετά από ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπου γνώρισαν νέες – διαφορετικές κουζίνες, αποφάσισαν να φέρουν στην Ελλάδα κάτι που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Έτσι, το 2016 άνοιξε το ασιατικό στέκι στο οποίο συναντιούνται 6 χώρες και ενώνουν τις γευστικές τους δυνάμεις παρασύροντας τον πελάτη. «Το concept είναι να φάει κανείς ένα χορταστικό, οικονομικό και ιδιαίτερο πιάτο. Οι γεύσεις μας είναι εξ ολοκλήρου ασιατικές, αλλά προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα. Γι’ αυτό και προσελκύουμε ακόμα και κόσμο που δεν είναι εξοικειωμένος με τις κουζίνες αυτές, αλλά θα δοκιμάσει ένα πιάτο μας και θα ενθουσιαστεί», μας λέει ο κ. Γιώργος Φωτόπουλος.

mr.dim.logo.200Το μενού και η εκτέλεση των πιάτων συνδυάζουν τη street φιλοσοφία που όλοι αγαπάμε, και τη gourmet γευστική εμπειρία που αποζητάει το κοινό σήμερα.

Με απόλυτη εξειδίκευση στην ασιατική κουζίνα, το Mr. Dim συγκεντρώνει μερικά από τα καλύτερα πιάτα της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Μαλαισίας, της Ταϊλάνδης, της Ινδονησίας και της Κορέας αξιοποιώντας τις βασικές συνταγές της Ασιατικής κουζίνας μέσα από «μυστικές» και μοναδικές παραλλαγές που έχει αναπτύξει. Μέσα από το μενού και την εκτέλεση των πιάτων, συνδυάζει τόσο τη street φιλοσοφία που όλοι αγαπάμε, όσο και τη gourmet γευστική εμπειρία που αποζητάει το κοινό σήμερα.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα πιάτα του Mr. Dim ξεχειλίζουν γεύση και ποιότητα και απευθύνονται σε όλους εκείνους που ζητούν μια επιλογή είτε για take away, είτε για delivery είτε για μια casual έξοδο για φαγητό. Ατμιστά dumplings, δροσερές εξωτικές σαλάτες, λαχταριστά noodles και bao σε διάφορους συνδυασμούς γεύσεων είναι μερικά από τα εντυπωσιακά πιάτα του πιο ευέλικτου ασιατικού καταλόγου της πόλης. Φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει τη μέγιστη γευστική απόλαυση στον ελάχιστο χρόνο παραγωγής, το ενημερωμένο μενού του Mr. Dim είναι περιεκτικό και «εύκολο». Ταυτόχρονα, οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής εξασφαλίζουν την ίδια πάντα ποιότητα και γεύση, με ταχύτητα και μεράκι. Έτσι, οι πελάτες μένουν πάντα ευχαριστημένοι και ο franchisee εξυπηρετεί τη μεγάλη ροή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Χάρη στον στοχευμένο κατάλογό του, το Mr. Dim αποτελεί ένα εστιατόριο εύκολο στη διαχείριση, αφού ο franchisee είναι σίγουρος ότι κάθε φορά οι συνταγές θα εκτελούνται με ακρίβεια παρουσιάζοντας πάντα το ίδιο νόστιμο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

mrdim.bao chicken

Στα πλεονεκτήματα του μενού του Mr. Dim είναι και το ότι ο franchisee δεν χρειάζεται να προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό για την κουζίνα του. Χάρη στις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και έναν κατάλογο με τον οποίο δε χάνουν το μέτρημα, οι μάγειρες του Mr. Dim μαθαίνουν τις συνταγές με ακρίβεια χωρίς κόπο, ενώ παράλληλα δουλεύουν με ταχύτητα. Τα πιάτα του καταλόγου είναι επιλεγμένα και αυθεντικά, χωρίς να είναι πολυσύνθετα.  Έτσι, μειώνεται ο χρόνος παραγωγής αλλά και ο αριθμός προσωπικού.

Ένα ακόμη όφελος που αποκομίζει ο franchisee από τον ευέλικτο κατάλογο του Mr. Dim είναι τα χαμηλά κόστη που επιτυγχάνει. Γιατί, χάρη σε αυτόν, ελέγχει καλύτερα τις καθημερινές του αγορές και επιτυγχάνει μικρότερο food cost. Χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τη γεύση των πιάτων του, το Mr. Dim αποτελεί ένα εστιατόριο που βοηθάει τον franchisee να επιτύχει κερδοφορία και αποδοτικότητα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

mrdim.sake philadelphia roll

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ FRANCHISEE

Κάθε υποψήφιος franchisee θέλει να έχει μια επιχείρηση με εύκολη και αποδοτική λειτουργία. Και το Mr. Dim έχει τις λύσεις. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ολοκληρωμένα συστήματα λειτουργίας, ώστε κάθε κατάστημα Mr. Dim να λειτουργεί με τον σωστό τρόπο, εξασφαλίζοντας την επιτυχία. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση, οι συνεργάτες του εστιατορίου μαθαίνουν όλα τα μυστικά της κουζίνας καθώς επίσης και τις μεθόδους που οδηγούν στην εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος. Έτσι, ο συνεργάτης – franchisee μπορεί να επικεντρωθεί απρόσκοπτα στην αύξηση των πωλήσεων και το marketing του εστιατορίου του χωρίς να ανησυχεί για τη λειτουργία του Mr. Dim. Οι ιδρυτές του Mr. Dim, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες του επιχειρηματία, δημιούργησαν ένα franchise concept που διακρίνεται για:

  • Τη σταθερή κερδοφορία
  • Την απλή λειτουργία
  • Το διαφοροποιημένο προϊόν
  • Το ελεγχόμενο κόστος λειτουργίας
  • Τη συνέπεια και την αξιοπιστία

Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, η ομάδα του Mr. Dim εξοπλίζει τον μελλοντικό της συνεργάτη με ισχυρά εφόδια επιτυχίας, εξασφαλίζοντας την ομαλή και σταθερή πορεία του καταστήματός του.

MrDim 4

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟΥ FRANCHISEE

Μιλώντας για το Mr. Dim και τον κατάλληλο συνεργάτη, ο κ. Φωτόπουλος τονίζει: «Δεν χρειάζεται να έχει κάποια μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ούτε να ξέρει την ασιατική κουζίνα. Το βασικό είναι ο άνθρωπος που θα ανοίξει ένα Mr. Dim να το αγαπάει όπως εμείς και να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον. Το Mr. Dim άλλωστε δεν είναι απαιτητικό μαγαζί, έχει και εύκολη διαχείριση και εύκολη λειτουργία. Και μην ξεχνάμε ότι εμείς θα του παρέχουμε και όλη την απαραίτητη εκπαίδευση». Η οικογένεια του Mr. Dim είναι έτοιμη να καλωσορίσει με χαρά τους νέους της συνεργάτες και μαζί με αυτούς να εξελίξουν την ξεχωριστή αυτή asian eatery που το κοινό ήδη έχει αγαπήσει.