Ο παραμυθένιος κόσμος του Hans & Gretel

Κατηγορία: Video gallery
Δημοσιεύτηκε: 28 Σεπτεμβρίου 2018
Ο παραμυθένιος κόσμος του Hans & Gretel

Το μοναδικό θεματικό κατάστημα στην ελλαδική αγορά μας βάζει στο παραμύθι του Hans και της Gretel. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μαγική μεγάλοι και παιδιά χάνονται στον κόσμο του πιο γλυκού παραμυθιού και ταξιδεύουν σε χώρες βγαλμένες από τα παιδικά τους όνειρα.

Το παραμυθένιο product mix των καταστημάτων εμπλουτίζεται συνεχώς, αυξάνοντας τις πωλήσεις και ενισχύοντας την επαναληψιμότητα των επισκέψεων και την αφοσίωση των πελατών.

HansGretel magic

Το Hans & Gretel, χάρη στο ξεχωριστό παραμύθι που έχει δημιουργήσει, έχει επιτύχει μια ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ατμόσφαιρα που συντροφεύει τον επισκέπτη ακόμα και μετά την επίσκεψή του στο κατάστημα.

Με έντονα διαδραστικό χαρακτήρα και value for money προϊόντα, ο μαγευτικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους είναι ένα ξεχωριστό sweet and candy factory που προσφέρει μοναδικές γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα μετουσιώνοντάς τις στις πιο γλυκές αναμνήσεις. Δημιουργώντας ένα brand με μαγεία και ήρωες, ο θεματικός «πολυχώρος» συγκεντρώνει πολλαπλά κοινά σε όλες τις ζώνες της ημέρας και ανεβάζει την κερδοφορία στα ύψη.