FRUTTI DI MARE «Φέραμε το ψάρι και τις θαλασσινές γεύσεις στην καθημερινότητα του Έλληνα»

Κατηγορία: Συνεντεύξεις
Δημοσιεύτηκε: 13 Δεκεμβρίου 2016
FRUTTI DI MARE «Φέραμε το ψάρι και τις θαλασσινές γεύσεις στην καθημερινότητα του Έλληνα»

Συνέντευξη με τον κ. Τάσο Ιωσηφίδη, Γενικό Διευθυντή της FRUTTI DI MARE

«Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή του κοινού μας έφερε στη 2η θέση των εστιατορίων με θαλασσινά και στην 6η γενική κατάταξη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης».

Θαλασσινοί μεζέδες και ψάρια συνοδεύουν ιδανικά την έξοδό μας και φυσικά όλες τις καλοκαιρινές -και όχι μόνο- εξορμήσεις στην πατρίδα μας… και η Frutti Di Mare ξέρει να μας τα προσφέρει με τον καλύτερο «μοναδικό» της τρόπο! Εμπορικοί δρόμοι, κοσμοπολίτικα νησιά, ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί αποτελούν άκρως φιλόξενες αγορές για αυτό το καινοτόμο concept στην αγορά της εστίασης, που άλλαξε τα δεδομένα. Άλλωστε, το πιστοποιητικό διάκρισης για το 2014 και 2015 από την ΤripΑdvisor αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της επιτυχίας και η Frutti Di Mare αποτελεί «σίγουρη» στάση όλων όσων αγαπούν τις θαλασσινές γεύσεις! Ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, ιδρυτής του all day fish bar μοιράζεται μαζί μας το «μυστικό» της Frutti Di Mare και της επιτυχημένης πορείας της. Πάμε Frutti di mare… πάμε θάλασσα!

iosifidis fruttidimareΈχουμε αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε και βάζουμε όλη μας την «τέχνη» για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

 

Σήμερα η Frutti Di Mare συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.Τι πιστεύετε ότι συνέβαλε σημαντικά σε αυτή την επιτυχία;

Τ. Ι.: Καταρχήν η μοναδικότητά της. Για πρώτη φορά το ψάρι προσφέρεται στην πιο gourmet και ταυτόχρονα προσιτή εκδοχή του. Έχουμε αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε και βάζουμε όλη μας την «τέχνη» για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Διαλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, δημιουργούμε αποκλειστικές συνταγές, έχουμε συνθέσει ένα υψηλής θρεπτικής αξίας product mix και διαμορφώσαμε έναν άκρως φιλόξενο χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα που κάνει τους πελάτες «φίλους» μας! Η εμπιστοσύνη και η αποδοχή του κοινού μας έφερε στη 2η θέση των εστιατορίων με θαλασσινά και στην 6η γενική κατάταξη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

fruttidimare2

Kαι το ψάρι λοιπόν έγινε για πρώτη φορά take away…

Τ. Ι.: Aκριβώς. Στην Frutti Di Mare προσφέρουμε και take away επιλογές. Ο κόσμος μπορεί αν απολαύσει πλέον ένα σνακ με θαλασσινή γεύση με τη μορφή sandwich, burger, τα fish n’ chips και πολλές άλλες επιλογές, μετατρέποντας τους καρπούς της θάλασσας σε μια καθημερινή συνήθεια, όλες τις ώρες της ημέρας. Και να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι οι άκρως προσιτές τιμές που απέχουν από αυτές που παραδοσιακά είχαμε συνηθίσει να ξοδεύουμε για ψάρια και θαλασσινά, έχουν μετατρέψει την Frutti Di Mare σε ιδανική πρόταση για μια έξοδο για φαγητό αλλά και για ένα γρήγορο take away γεύμα.

Γιατί θα λέγατε ελκυστική την επιχειρηματική πρόταση της Frutti Di Mare;

Τ. Ι.: Γιατί δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να επενδύσουν σε ένα διαφοροποιημένο sea food concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο προϊόντος, εικόνας και επιχειρηματικής πρότασης, με περιθώρια υψηλής κερδοφορίας, ενώ δραστηριοποιούνται σε μια αγορά που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και διάρκεια. Είτε με τη μορφή κανονικού εστιατορίου, είτε με τη season Frutti Di Mare που αποτελεί το μικρότερό μας κατάστημα. Θωρακίζουμε την επιτυχία των franchisees μας προσφέροντάς τους άρτια εκπαίδευση για την παρασκευή των εδεσμάτων, υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει απλά να αγαπάει τη γαστρονομία και να είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του. Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσίαεξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση!

Τελικά το franchising προσφέρει ευκαιρίες και μέσα στην κρίση;

Τ. Ι.: Φυσικά και πόσο μάλλον η δυναμική αγορά της εστίασης. Αρκεί βέβαια να γίνει η σωστή επιλογή από πλευράς υποψηφίων εκείνου του concept που με σωστό σχεδιασμό και δοκιμασμένο μοντέλο δίνει σημαντικές ευκαιρίες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία. Οι αλυσίδες που θέλουν να πετύχουν στις μέρες μας οφείλουν να επενδύσουν στην καινοτομία, στην ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και στο φιλικό, σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό που εξυπηρετεί σωστά τον πελάτη.

{gallery}fruttidimare copy 1{/gallery}

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FRUTTI DI MARE