Άνοιξε το Yoleni’s flagship concept store!

Κατηγορία: Νέα
Δημοσιεύτηκε: 07 Νοεμβρίου 2016
Άνοιξε το Yoleni’s flagship concept store!

Εγκαίνια πραγματοποίησε την Κυριακή 6  Νοεμβρίου , το πρώτο concept store στην ελληνική αγορά, Yoleni’ s flagship concept store ! Mε το καλωσόρισμα του κοινού να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες, ο μοναδικός πολυχώρος μας προσκαλεί στο αυθεντικό γαστρονομικό ταξίδι του! To 7οροφο κατάστημα στο Κολωνάκι αποτελεί το πρώτο φυσικό κατάστημα του γνωστού ηλεκτρονικού delivatessen που εδώ και 4 χρόνια περίπου μεταφέρει σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική πάνω από 2.500 υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα, 200 ελλήνων παραγωγών.

Στο flaghship concept store του Κολωνακίου οι καταναλωτές βιώνουν μια μοναδική ελληνική εμπειρία, βγαλμένη από παλαιότερες δεκαετίες και αναβιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυθεντική Ελλάδα με τους διατροφικούς της θησαυρούς!

Στο Yoleni’s flagship concept store , οι καταναλωτές επισκέπτονται το παντοπωλείο 2.000 ελληνικών προϊόντων με κοπή αλλαντικών και τυριών, τη γωνιά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, απολαμβάνουν έτοιμες γευστικές προτάσεις, φρέσκες πίτες με ζυμάρι που ανοίγεται μπροστά τους, επιλέγουν από το κελάρι ανάμεσα σε 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες μικροζυθοποίιας το ποτό της αρεσκείας τους, ενώ απολαμβάνουν καφέ, παγωτό, χυμούς από το fresh juice bar κ.λπ.

Παράλληλα λειτουργεί εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, πραγματοποιούνται μαθήματα μαγειρικής, ενώ διοργανώνονται εκδηλώσεις που φιλοξενούν τους εκπροσώπους της ελληνικής παραγωγής σε μια προσπάθεια το κοινό να γνωρίσει και να εμπνευστεί από τους ανθρώπους που μας εφοδιάζουν με τους θησαυρούς της ελληνικής γης.

Με ισχυρά εφόδια , εδραιωμένο brand name σε Ελλάδα και εξωτερικό, τεχνογνωσία και στρατηγικές συμμαχίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου (Eψα, Νήσος, Φάρμα Μπραλου, Ρούμελη κ.λπ) , η Yoleni’s σχεδιάζει την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου που διαδίδει σε όλο τον κόσμο την καλή ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέσα από πολλαπλά κανάλια διανομής. Μάλιστα, το 1ο franchise κατάστημα ήδη ετοιμάζεται να ανοίξει στη Ν. Υόρκη !