Ακόμη ένα Boutique Casa Outlet στην Ιταλία!

Κατηγορία: Νέα
Δημοσιεύτηκε: 18 Ιουλίου 2018
Ακόμη ένα Boutique Casa Outlet στην Ιταλία!

Η πόλη Scafati της Ιταλίας, μόλις απέκτησε το δικό της Boutique Casa Outlet! Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές βρίσκουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την κουζίνα, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο που ακολουθεί πιστά τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, συνδυάζοντας την ανώτερη ποιότητα με τη σωστή τιμή!

H Boutique Casa Outlet προμηθεύει αρκετές ευρωπαικές χώρες, ανάμεσα σε αυτές και την Ισπανία και τώρα επεκτείνεται και στην αγορά της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να επωφεληθούν από τη συνεργασία με ένα διεθνές και επιτυχημένο δίκτυο στον χώρο των ειδών του οικιακού εξοπλισμού.

Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν αρκετούς λόγους να επιλέξουν την Boutique Casa Outlet, καθώς επωφελούνται από τη διαρκή τάση της εταιρείας για έρευνα και ανάπτυξη, καθώς προστίθενται διαρκώς νέα προϊόντα που διευρύνουν το αγοραστικό κοινό.

Η Boutique Casa Outlet με 30ετή εμπειρία στον χώρο, με μοντέρνα, διεθνών προδιαγραφών προϊόντα και με διαρκή υποστήριξη και εκπαίδευση σε κάθε νέο συνεργάτη, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για ανάπτυξη, καθώς πρακτική της εταιρείας είναι να επαναγοράζει τα μη πωληθέντα προϊόντα στο τέλος της κάθε σεζόν.

Αν θες να γίνεις μέλος του δυναμικού δικτύου Boutique Casa Outlet με τη διεθνή παρουσία, κάνε κλικ εδώ .