Διαφημιστείτε μαζί μας

Κατηγορία: About
Δημοσιεύτηκε: 08 Ιανουαρίου 2016
Διαφημιστείτε μαζί μας

Προωθήστε την επιχείρησή σας γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Θέλετε να προωθήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση στο franchising; Θα θέλατε να λαμβάνετε ποιοτικά leads υποψηφίων franchisee;

Το FRANCHISE SUCCESS με τα πολλαπλά μέσα κυκλοφορίας που έχει αναπτύξει προσεγγίζει διαφορετικά κοινά με την αναγνωρισιμότητα και την εγκυρότητα που το χαρακτηρίζει.

fs.banner

Η πολυκάναλη διασπορά στοχευμένων μηνυμάτων ενισχύει το brand awareness της αλυσίδας στην αγορά του franchising, προωθώντας αποτελεσματικά τη δική σας πρόταση στο κοινό που απευθύνεστε.

Επιλέξτε το Franchise Success, στην έντυπη ή ηλεκτρονική του μορφή, για την προβολή της δική σας εταιρίας και των υπηρεσιών που προσφέρετε για να επιτύχετε την προβολή σας στον πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για το νέο επιχειρηματία και την σύγχρονη επιχείρηση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, και ένας από τους υπεύθυνους marketing της εταιρίας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας το συντομότερο ώστε να αναζητήσετε μαζί το πακέτο διαφήμισης που ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες και έχει την μεγαλύτερη απόδοση.


{chronoforms5}contactGR_adv{/chronoforms5}