Για τις οικονομικές του επιδόσεις διακρίθηκε ξανά ο Όμιλος Intrafashion

Κατηγορία: Blog
Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουλίου 2023
Για τις οικονομικές του επιδόσεις διακρίθηκε ξανά ο Όμιλος Intrafashion

Intrafashion στην τελετή απονομής βραβείων “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023“, που διοργανώθηκε για 8η φορά από την Direction Business Network, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

 

Παρουσία περισσότερων από 550 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, στο Golf Privé της Γλυφάδας, επιβραβεύθηκαν επιτυχημένες επιχειρήσεις και οι άνθρωποί τους, που συνδράμουν σημαντικά στους κλάδους τους και συνολικά στην εγχώρια οικονομία. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Φιλιππίδης, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο εκδότης – διευθυντής της Direction Business Network, Ευάγγελος Παπαλιός.

intrafashion 3 Team

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Intrafashion Group, κ. Δημήτρης Ματεμτζής, παρέλαβε για τo brand “Pink Woman” το βραβείο “Greek Business Champions” βάσει των οικονομικών επιδόσεών του 2021. Η εταιρεία παρουσίασε εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών +48,2% συγκριτικά με το 2020 καθώς και υψηλή καθαρή κερδοφορία που ξεπέρασε τα 3,7 εκατ. ευρώ, κατατάσσοντας το brand Pink Woman ως τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο Fast Fashion Women’s Retailer της ελληνικής αγοράς.

 

Aναφορικά με την βράβευση ο κ. Ματεμτζής δήλωσε: “Η επιτυχημένη αυτή διάκριση από έναν θεσμό υψηλού κύρους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και αντανακλά την ισχυρή μας θέση στον κλάδο, ενισχύοντας την επικέντρωσή μας στα αναπτυξιακά- δημιουργικά μας πλάνα. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους μας, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό αποτέλεσε και θα αποτελεί τον κυριότερο πυλώνα στήριξης της επιτυχίας μας. Μετά από δύο δύσκολα έτη πανδημικής κρίσης (2020-2021), η “Pink Woman” έχει εδραιωθεί ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό Fast Fashion γυναικείο brand. Παράλληλα, συνεχίζουμε την ανάπτυξη του λιανεμπορικού μας δικτύου, το οποίο ήδη αριθμεί πάνω από 110 καταστήματα σε όλη τη χώρα.’’

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

PINK WOMAN