Ωκεανός: Με ελληνικό καφέ και παράδοση στο franchising!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 27 Απριλίου 2016
Ωκεανός: Με ελληνικό καφέ και παράδοση στο franchising!

Ένα concept που εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις της εποχής που απαιτούν ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και μια διαφορετική, ξεχωριστή εμπειρία. Βασικό προϊόν; Ο ελληνικός καφές … και οι προβλέψεις του! Βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ αλλά και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού.

Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Ναι-χαρτί προτεραιότητας! Άλλωστε όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο κ. Κώστας Κούκουλης, ιδρυτής της Ωκεανός «Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε ελληνικές προτάσεις, σε ελληνικά προϊόντα και σε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης. Και ο Ωκεανός αντιπροσωπεύει και τα τρία αυτά στοιχειά».

Ο Ωκεανός διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό με ένα απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος. Χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας και με πολλαπλά profit centers που εξασφαλίζουν υψηλή ρευστότητα. Και πολύ βασικό! Μια χαμηλού κόστους επένδυση και ένα concept ιδιαίτερα ανθεκτικό στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.

Τα παραπάνω καθιστούν τον Ωκεανό μια σύγχρονη αλλά ταυτόχρονα και διαχρονική επενδυτική πρόταση, που απευθύνεται σε μια μεγάλου μεγέθους αγορά και ένα ευρύ πελατειακό κοινό, που υπερβαίνει, παρεμφερείς χώρους εστίασης! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το ηλικιακό target group του «Ωκεανός» κυμαίνεται από 16-66 ετών, με το 85% να αποτελείται από γυναίκες! Με υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και διαφοροποίηση μέσα από τη δωρεάν καφεμαντεία, ο Ωκεανός αποτελεί ένα concept ιδανικό για άμεση απόδοση, υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.

Διαβάστε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση της Ωκεανός εδω

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΩΚΕΑΝΟΣ