Vertical Divas: Μια μεγάλη οικογένεια που υποστηρίζει συνεργάτες και μαθητές

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 15 Απριλίου 2021
Vertical Divas: Μια μεγάλη οικογένεια που υποστηρίζει συνεργάτες και μαθητές

«Το Vertical Divas είναι ένα ισχυρό brand στην αγορά και φημίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Έτσι, βάσει υπολογισμών είδα πως είχα μεγαλύτερες πιθανότητες για πιο σύντομη απόσβεση του κεφαλαίου έναρξης της επιχείρησης με περισσότερα κέρδη».

H Δικαία Παπαδημητρίου για 10 χρόνια εργαζόταν ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων σε μεγάλη εταιρεία. Από μικρή ασχολούταν με την ενόργανη γυμναστική, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και τον χορό. Το 2012, αποφάσισε να στραφεί προς το pole dancing. Ως αθλήτρια, το αγάπησε αμέσως για τη δυναμική και τη δημιουργικότητά του, στοιχεία που το κάνουν μοναδικό! Αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε να συνεργαστεί με το Vertical Divas, αποκτώντας το δικό της pole dancing studio, μαζί με την αδερφή της, Χριστίνα. Μάλιστα, η Χριστίνα το 2018, άφησε οριστικά τον βιομηχανικό κλάδο τον οποίο σπούδασε, ώστε να αφοσιωθεί αποκλειστικά με το Pole Dancing και το Aerial Hoop!

vetical divas franchisee kallithea

vertical divas 400Η συνεργασία με το Vertical Divas είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει έως τώρα στη ζωή μου!

«Το Vertical Divas είναι ένα ισχυρό brand στην αγορά και φημίζεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Έτσι, βάσει υπολογισμών είδα πως είχα μεγαλύτερες πιθανότητες για πιο σύντομη απόσβεση του κεφαλαίου έναρξης της επιχείρησης με περισσότερα κέρδη λόγω προσέλευσης μεγαλύτερου αριθμού μαθητών», μας εξηγεί η Δικαία Παπαδημητρίου και τονίζει πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως δεν πρόκειται για μία απλή πρόταση franchise. «Αμέσως ένιωσα μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που ενδιαφέρεται και υποστηρίζει με κάθε τρόπο ο ένας τον άλλο, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για μαθητές. Έτσι, θέλησα κι εγώ να γίνω πιο ενεργό μέλος και να διευρύνω την οικογένεια αυτή», συμπληρώνει.

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά; Αντιμετωπίσατε ορισμένες προκλήσεις στο ξεκίνημά σας; Πώς σας υποστήριξε η εταιρεία;

Στο ξεκίνημά μας, ο κόσμος μας υποδέχθηκε πολύ θετικά και σχεδόν αμέσως είχαμε προσέλευση μαθητών στη σχολή. Χάρη στον σωστό προγραμματισμό, ευτυχώς, δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερες προκλήσεις που να μην περιμέναμε. Η Αμαρυλλίς Κουκουλέρου, Ιδρύτρια του Vertical Divas, βρίσκεται στο πλευρό μου ανά πάσα στιγμή. H εκπαίδευσή μας συνεχίζεται και δεν σταματά ποτέ. Δραστηριοποιούμαστε σε έναν κλάδο που συνεχώς αλλάζει κι εξελίσσεται. Οπότε, μέλημα όλων είναι να διατηρούμε σταθερή τη θέση μας σε αυτό τον χώρο.

Διευθύνετε το Vertical Divas μαζί με την αδερφή σας. Θα χαρακτηρίζατε το Vertical Divas ως κατάλληλη επιλογή για family business; Αν ναι, για ποιους λόγους;

Το Vertical Divas είναι ιδανική επιλογή για οικογενειακή επιχείρηση εφόσον βέβαια υπάρχει ενασχόληση όλων των μελών με τον αθλητισμό ή με παρεμφερή κλάδο. Επιπλέον, μπορείς να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή, διότι αφενός, το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι η αγάπη μας και ο τρόπος ζωής μας, οπότε δεν νιώθουμε σε καμία περίπτωση πιεσμένοι. Αντιθέτως, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κάθε μέρα. Αφετέρου, πρόκειται για μια επιχείρηση που όπως προανέφερα είναι οικογένεια. Αν κάποιο μέλος χρειαστεί υποστήριξη ακόμα και για προσωπικούς λογούς, τη λαμβάνει χωρίς να ζημιωθεί το δίκτυο.

vertical divas franchise

Με το Vertical Divas μπορείς να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή.

Στο τέλος της ημέρας, ποιο είναι το ψυχολογικό feedback που εισπράττετε από τους μαθητές σας;

Τα ψυχολογικά οφέλη είναι πολλά. Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό άθλημα το οποίο έχει μεγάλες προκλήσεις για τους μαθητές αλλά και τους δασκάλους. Προσφέροντας τη σωστή καθοδήγηση στους μαθητές, είμαστε μάρτυρες μεγάλης εξέλιξης των δυνατοτήτων τους. Βελτιώνεται η ψυχολογία τους αλλά και η στάση ζωής τους! Προσπαθώντας να εκπαιδευτούν, να καταφέρουν να κάνουν μια δύσκολη άσκηση, ξεπερνούν τους φόβους και τις αδυναμίες τους.

Παράλληλα, εμείς συνειδητοποιούμε πως εκπαιδεύονται να προσπαθούν δίχως να απογοητεύονται και να φοβούνται, με αποτέλεσμα να αποβάλουν το άγχος της καθημερινότητας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά για εμάς! Οι μαθητές μας είναι και φίλοι και το καλύτερο είναι πως μπορούν να μας εμπιστευτούν για το οτιδήποτε. Η δική μας επιβεβαίωση είναι το αληθινό χαμόγελό τους!

Όλα τα μέλη του δικτύου έχουν δημιουργήσει «δεσμούς οικογένειας» μεταξύ τους, τη #divasfamily. Πώς το έχετε επιτύχει αυτό και τι αισθήματα σας γεννά;

Αρχικά, όλες μας είμαστε φίλες από την αρχή της ενασχόλησής μας με το pole dancing. Οι πιο παλιές ήμαστε μαθήτριες της Αμαρυλλίδας. Στην πορεία, αναπτύξαμε πολύ φιλικές σχέσεις και οι πιο «νέες» είναι μαθήτριες δικές μας. Έτσι, γίναμε όλες μία «οικογένεια» και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει ως σήμερα.

Όσο περνάει ο καιρός, το κοινό μας εμπιστεύεται, πρώτα ως ανθρώπους και έπειτα ως pole dancing studio. Σε κανέναν δεν αρέσει ένα απρόσωπο και κρύο περιβάλλον. H λέξη «οικογένεια» δεν σημαίνει πως είμαστε απλώς αγαπημένοι. Υποδεικνύει πως ό,τι κι αν γίνει είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο ακόμα και αν τύχει να διαφωνήσουμε. Επικοινωνούμε και συζητάμε μεταξύ μας και προχωράμε μπροστά χωρίς παρεξηγήσεις. Ξεπερνάμε τα πάντα ενωμένοι. Έτσι είναι η «οικογένειά» μας!

vertical divas franchise8

Τελικά πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το Vertical Divas; Τι απολαμβάνετε περισσότερο από αυτή;

Είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει έως τώρα στη ζωή μου. Τη βελτιώνει και ακριβώς αυτό απολαμβάνω… να ζω όμορφα! Και εννοείται πως συνιστώ την επένδυση στο Vertical Divas. Χαρά είναι πάντα να μεγαλώνει μια οικογένεια!

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee που επιθυμεί να ξεκινήσει το δικό του pole dancing studio;

Συνέπεια, οργάνωση, προγραμματισμός, το τρίπτυχο της επιτυχίας. Συνεχής εκπαίδευση και αναζήτηση για νέα πράγματα ώστε να εξελίσσονται και να μην ξεχάσουν πως πάνω απ’ όλα μετράει ο άνθρωπος. Η καλή συμπεριφορά και η ανθρωπιά κάνει τη διαφορά και φέρνει την επιτυχία. Όσοι χάνουν την ανθρωπιά τους σκεπτόμενοι μόνο το χρήμα δεν έχουν μέλλον.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Στόχος είναι να έχουμε ακόμα περισσότερες αθλητικές επιτυχίες σε επερχόμενους αγώνες και για εμάς αλλά και για τους μαθητές μας. Επιθυμούμε να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το όνομά μας και να επεκτείνουμε κι άλλο την οικογένεια του Vertical Divas!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
VERTICAL DIVAS