Έτσι ξεχωρίζει το franchising του Hans & Gretel!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 20 Απριλίου 2018
Έτσι ξεχωρίζει το franchising του Hans & Gretel!

Ο χώρος του franchising σήμερα είναι έντονα ανταγωνιστικός, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν τη μέθοδο του franchising προκειμένου να αναπτυχθούν. Γι’ αυτό, σήμερα αναδεικνύονται μόνο οι αλυσίδες εκείνες που προσφέρουν ένα έντονα διαφοροποιημένο concept, με ένα ξεχωριστό όραμα και ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Όπως ακριβώς το Hans & Gretel !

Το Hans & Gretel, το μοναδικό sweet & candy factory της Ελλάδας, παρουσιάζει ένα κατάστημα που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Με την παραμυθένια εικόνα και το ξεχωριστό προϊοντικό του μείγμα με γλυκίσματα από όλο τον κόσμο, δημιουργεί μια νέα κατηγορία στο χώρο της εστίασης, με παιχνιδιάρικη και νοσταλγική ατμόσφαιρα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Χάρη σε ένα product mix βγαλμένο από ταξίδια και παραμύθια, προσφέρει απλόχερα γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και εικόνες που ανασύρουν ευχάριστες αναμνήσεις και ενισχύουν την συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται, από bubble waffles και chimney cake μέχρι μαλλί της γριάς και καραμελωμένα μήλα,  τα βρίσκει κανείς αποκλειστικά στο Hans & Gretel, καθώς η εταιρεία έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες με πιστοποιημένους επώνυμους προμηθευτές.

Και φυσικά, είναι ένα κατάστημα που δεν περιορίζεται από την εποχικότητα, αφού χάρη στο συνεχή εμπλουτισμό του προϊοντικού του μίγματος αυξάνει τις πωλήσεις και την επαναληψιμότητα του πελάτη, όλο το χρόνο.

Ο συνεργάτης που θα επιλέξει να επενδύσει στη Hans & Gretel θα αναλάβει ένα κατάστημα που σκορπάει μαγεία μέσα σε ένα διαδραστικό περιβάλλον εξυπηρέτησης και προσφέρει value for money επιλογές διαχρονικές και αγαπημένες για όλες τις ώρες τις ημέρας.

Μήπως είσαι εσύ αυτός; Μάθε περισσότερα για την πιο γλυκιά πρόταση franchise εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL