Το Vertical Divas προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουλίου 2020
Το Vertical Divas προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής

Το Vertical Divas είναι μία ευέλικτη πρόταση franchise που συνδυάζει άψογα την επιχειρηματικότητα με την προσωπική ζωή. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν με χαμηλό κεφάλαιο να δραστηριοποιηθούν στον ανερχόμενο κλάδο της υγείας κι ευεξίας, με ένα καινοτόμο concept που συνδυάζει τον χορό με τη γυμναστική. «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μητρότητα και επιχειρηματικότητα μπορούν να συνδυαστούν επιτυχώς. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά», μας εξηγεί η Βάσια Ζαγανάκου, franchisee του Vertical Divas στην Αγία Παρασκευή.

Η Βάσια Ζαγανάκου από τα 5 της χρόνια ασχολείται με τον χορό. Ξεκίνησε με κλασσικό μπαλέτο και στη συνέχεια δοκίμασε και άλλα είδη όπως παραδοσιακούς χορούς, latin, oriental κ.λπ. Μόλις 17 ετών, άρχισε να ασχολείται και επαγγελματικά, εργαζόμενη ως δασκάλα. «Το 2011, το pole dancing μου τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς με εντυπωσίασε o συνδυασμός του χορού με την ακροβατική γυμναστική! Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο διαδίκτυο για μαθήματα pole dancing και ήρθα σε επικοινωνία με την Αμαρυλλίδα Κουκουλέρου, Ιδρύτρια του Vertical Divas, ξεκινώντας μαζί της ιδιαίτερα μαθήματα», μας εξηγεί η Βάσια Ζαγανάκου. Πώς αποφάσισε να αποκτήσει τη δική της σχολή στην Αγία Παρασκευή; Ποια η υποστήριξη από την εταιρεία; Η κα Ζαγανάκου μας δίνει όλες τις απαντήσεις!

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να στραφείτε επαγγελματικά στον χώρο των pole dancing studios; Γιατί επιλέξατε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα τα είδη χορού. Μόλις το pole dancing έκανε την εμφάνισή του το 2010, θέλησα να το δοκιμάσω γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ο συνδυασμός του χορού με την ακροβατική γυμναστική! Επέλεξα το franchising ως μέθοδο συνεργασίας, γιατί μέσω αυτού ουσιαστικά παίρνεις μία έτοιμη συνταγή επιτυχίας για τη δική σου επιχείρηση, δίπλα στους καλύτερους του κλάδου.

vertical divas 400Είναι πολύ σπουδαίο να ανήκεις σε μια ομάδα, πόσο μάλλον σε μια δεμένη οικογένεια όπως το Vertical Divas.

Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε από τη μητρική εταιρεία για την προετοιμασία και την εκπαίδευσή σας, πριν την έναρξη του δικού σας pole dancing studio;

Η εκπαίδευσή μου έγινε βήμα-βήμα, ξεκινώντας από απλές χορευτικές και ακροβατικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον στύλο. Λόγω του ότι ήμουν ήδη δασκάλα χορού προχώρησα αρκετά
γρήγορα οπότε ξεκίνησα και τη διδασκαλία σε αρχάριους μαθητές. Το 2014, χρειάστηκε να κάνω ένα διάλειμμα, καθώς γέννησα το αγοράκι μου. Έναν χρόνο αργότερα, ξεκίνησα και πάλι τα μαθήματα και το 2017 πήρα την απόφαση να αποκτήσω τη δική μου σχολή στην Αγία Παρασκευή.

vertical divas franchise pole dancing

Πώς σας υποδέχθηκε η τοπική αγορά; Αντιμετωπίσατε ορισμένες προκλήσεις στο ξεκίνημά σας; Πώς σας υποστήριξε η εταιρεία;

Ευτυχώς, όλα κύλησαν ομαλά. Πρόκληση ήταν για μένα το γεγονός πως από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της σχολής μου, οι εγγραφές αυξάνονταν ραγδαία. Όχι μόνο από την
Αγία Παρασκευή, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Η εταιρεία ήταν πάντα στο πλευρό μου με πολύτιμες συμβουλές και καθοδήγηση όποτε υπήρχε ανάγκη.

vertical divas franchise pole dancing1

Το ψυχολογικό feedback που λαμβάνω από τους\ μαθητές μου δίνει δύναμη να γίνομαι ακόμα καλύτερη.

Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising μέσα από τη συνεργασία σας με τo Vertical Divas;

Είναι πολύ σπουδαίο να ανήκεις σε μια ομάδα, πόσο μάλλον σε μια οικογένεια, όπως το Vertical Divas με ισχυρούς δεσμούς! Η έμπνευση όλων μας είναι η Αμαρυλλίς. Σε εκείνη οφείλουμε αυτό το συναισθηματικό δέσιμο το οποίο νιώσαμε από την πρώτη στιγμή. Αυτός είναι και ο λόγος που διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό, έχοντας πιστότητα των μαθητών μας.

vertical divas franchisee agia paraskeui

Πώς συνδυάζετε τη μητρότητα με την επιχειρηματικότητα; Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν;

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις όλα μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα όλα κυλούν ομαλά. Όταν νιώθεις ασφάλεια στην επαγγελματική ζωή αυτόματα νιώθεις σιγουριά και στην προσωπική και δεν φοβάσαι τίποτα! Στο τέλος της ημέρας, το ψυχολογικό feedback που εισπράττω από τους μαθητές, μου δίνει δύναμη να γίνομαι ακόμα καλύτερη. Μοιράζονται μαζί μου ακόμα και προσωπικές τους στιγμές, οπότε δενόμαστε ακόμα περισσότερο!

vertical divas franchisee agia paraskeui2

Θα συνιστούσατε το Vertical Divas σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Βεβαίως και θα το συνιστούσα με την προϋπόθεση να έχει διάθεση για δουλειά και να μην αρκείται στο τώρα. Να θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα για τη συνεχή βελτίωση της εικόνας του Vertical Divas.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Θα ήθελα το pole dancing σε βάθος χρόνου να κερδίσει τη θέση που του αξίζει, τόσο κοινωνικά, όσο και πολιτιστικά. Συνδυάζει διασκέδαση και γυμναστική σε πολύ υψηλό βαθμό και φυσικά δεν τελειώνει ποτέ. Πάντα βγαίνουν καινούργιες παραλλαγές που σε κάνουν να πιέζεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος. Όταν έρθεις σε επαφή με αυτή τη νοοτροπία, την υιοθετείς και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS