«Το Vertical Divas με έκανε να πιστέψω σε μένα και τις δυνατότητές μου»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτεμβρίου 2020
«Το Vertical Divas με έκανε να πιστέψω σε μένα και τις δυνατότητές μου»

To Vertical Divas είναι η μεγαλύτερη σχολή pole dancing στην Ελλάδα, η οποία αριθμεί 8 σχολές στην Αττική. Συνομιλήσαμε με τη Φαίη Κανάρογλου, franchisee του δικτύου στο Παγκράτι, η οποία μας εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να αποκτήσει το δικό της pole dancing studio, έχοντας στο πλευρό της την ομάδα του Vertical Divas.

vertical-divas-franchisee-pagkrati

H κα Κανάρογλου δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης και των τουριστικών. Το 2012, ξεκινά μαθήματα pole dancing στο Vertical Divas και το 2015 παίρνει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά και να λειτουργήσει τη δική της σχολή. «Οι λόγοι που με ώθησαν να στραφώ επαγγελματικά στον χώρο των pole dancing studios ήταν γιατί πάντα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό αλλά να έχει να κάνει και με το σώμα καθώς ήμουν αθλήτρια χρόνια. Επέλεξα το franchising ως μέθοδο δραστηριοποίησης γιατί ήθελα να γίνω μέρος του ισχυρού brand του Vertical Divas. Από εκεί ξεκίνησα και εγώ ως μαθήτρια. Επιπλέον, καθώς δεν διέθετα σχετική επαγγελματική εμπειρία, η συνεργασία franchise μου έδινε κύρος να σταθώ στην αγορά», σημειώνει.

vertical-divas-franchise-event1
Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε από τη μητρική εταιρεία για την προετοιμασία και την εκπαίδευσή σας, πριν την έναρξη της δικής σας σχολής;

Το διάστημα 2013-2015 η εταιρεία μου ανέθεσε την εκπαίδευση αρχάριων μαθητών, ώστε να εξοικειωθώ με το διδακτικό κομμάτι, ενώ παράλληλα, εκπαιδευόμουν η ίδια, για να αποκτήσω μεγαλύτερο ασκησιολόγιο.

To Vertical Divas προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής;

Το πρώτο διάστημα χρειαζόταν να βρίσκομαι πολλές ώρες στη σχολή. Με τα χρόνια όμως, οργάνωσα καλύτερα το πρόγραμμά μου και πλέον αφιερώνω ίσο χρόνο και στα δύο.

vertical-divas-franchise-event2
Πέραν από τα ομαδικά μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα. Πώς συμβάλλουν και τα δύο στην επιτυχημένη λειτουργία της σχολής σας;

Τα ιδιαίτερα μαθήματα αφορούν συνήθως μαθητές που έχουν σκοπό να προχωρήσουν επαγγελματικά ή αγωνιστικά. Γίνονται κατά κύριο λόγο πρωί ή τις «νεκρές» ώρες που δεν είναι εφικτή η δημιουργία ομαδικού τμήματος. Άρα, ο συνδυασμός των ομαδικών και των ιδιαίτερων μαθημάτων, έχει ως αποτέλεσμα την υψηλότερη κερδοφορία, καθώς η σχολή είναι ανοικτή περισσότερες ώρες.

Στο τέλος της ημέρας, ποιο είναι το ψυχολογικό feedback που εισπράττετε από τους μαθητές σας;

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας! Όταν βλέπεις τους μαθητές να φεύγουν με χαμόγελο από το μάθημα γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αφήνοντας έξω από την πόρτα της σχολής οποιοδήποτε προσωπικό θέμα.

Όλα τα μέλη του δικτύου έχουν δημιουργήσει «δεσμούς οικογένειας» μεταξύ τους, τη #divasfamily. Πώς το έχετε επιτύχει αυτό και τι αισθήματα σας γεννά;

Όλο αυτό έχει ξεκινήσει από την ίδια την Αμαρυλλίδα που πάντα μας έκανε να νιώθουμε οικογένεια. Αυτό ήταν που ήθελα να επιτύχω και στη δική μου σχολή και το κατάφερα! Οι μαθητές μου είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους αλλά και με εμένα. Αυτό το πετυχαίνεις κάνοντας μικρές, καθημερινές κουβέντες μαζί τους. Έτσι, το μάθημα γίνεται πιο διασκεδαστικό. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι και η επαφή έξω από τη σχολή καθώς εκεί γνωρίζεις τους μαθητές σου καλύτερα και αυτοί εσένα.

vertical-divas-franchise
Τελικά, πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το Vertical Divas; Τι απολαμβάνετε περισσότερο από αυτή και ποια τα οφέλη που έχετε αποκομίσει;

Η συνεργασία είναι άψογη! Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι οι γνωριμίες που έχω κάνει μέσα από αυτή, καθώς και την αναγνώρισή μου ως δασκάλα αλλά και ως αθλήτρια. Το Vertical Divas με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, δουλεύοντας σκληρά για να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Με έκανε να πιστέψω περισσότερο σε εμένα και τις δυνατότητές μου!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS