Το sushi των… διακοπών μας! – KOI SUSHI BAR

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Αυγούστου 2015
Το sushi των… διακοπών μας! – KOI SUSHI BAR

Δίνοντας έναν άλλο αέρα στην αγορά των sushi εστιατορίων, το Koi μέσα από την casual αισθητική και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, έκανε τo sushi… street food και καθιερώθηκε ως ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας.

Την επιτυχία την διαπιστώνεις εύκολα… Αρκεί ένας περίπατος έξω από τα καταστήματα και θα δεις ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή… Σειρά έχουν τα νησιά και οι δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί και μια στάση στο Koi θα ενταχθεί στα «place to be» του νησιού.

koi.sushi

Το νούμερο ένα ethnic concept που έλειπε από την ελληνική αγορά είναι τo πρώτο σε ανάπτυξη και πωλήσεις δίκτυο στην κατηγορία του και δίνει ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριοποίησης σε franchisees, που αναζητούν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλή κερδοφορία!

koi.sushibar 

Βασικό σημείο διαφοροποίησης, η προσφορά ενός premium προϊόντος, σε προσιτές σε όλους τιμές! Αυθεντικές γιαπωνέζικες γεύσεις μέσα από δημιουργικούς και ισορροπημένους συνδυασμούς υλικών, που εκπλήσσουν ευχάριστα ακόμη και τους μη μυημένους. Το μυστικό όμως δεν είναι μόνο μέσα στην κουζίνα! Φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, καλό service και χαλαρή διάθεση, μετέτρεψαν το sushi σε μια υγιεινή street food επιλογή και το Koi σε μια απολαυστική συνήθεια.

koi.syntagma 

Με οικονομικές, ποιοτικές και ασύγκριτα γευστικές προτάσεις, στο Κoi οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ελαφρύ, θρεπτικό και λαχταριστό έδεσμα που έχει πλέον καθιερωθεί στις διατροφικές συνήθειες του κοινού. Για τη βραδινή μας έξοδο, μετά την βόλτα μας σε μια όμορφη παραλία, μια στάση στο Κoi συμπληρώνει ευχάριστα τις καλοκαιρινές μας στιγμές!

koi s

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR