Το πρώτο Coffee Island στο Ντουμπάι είναι γεγονός

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιανουαρίου 2020
Το πρώτο Coffee Island στο Ντουμπάι είναι γεγονός

Η Coffee Island επεκτείνεται διεθνώς και μας παρουσιάζει το πρώτο της κατάστημα στο Ντουμπάι και συγκεκριμένα, στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο του Palm Island.

coffee-island-coffee

Η εταιρεία, με έδρα την Πάτρα, μέσα από σταθερά και βαθιά μελετημένα βήματα, έχει φτάσει σήμερα να μετράει 428 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ντουμπάι & Σανγκάη μέσω συνεργασιών franchise.

Συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσεται, έχοντας εδραιωθεί στον χώρο του καφέ και έχοντας ικανοποιήσει τους στόχους επέκτασης και αναδιάρθρωσης του δικτύου εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν βρίσκεται άλλωστε τυχαία ανάμεσα στις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας την 657η θέση σύμφωνα με τους Financial Times.

Η νέα εποχή του brand έχει ήδη ξεκινήσει και στην εξέλιξη και την πρόοδο της, σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο, παίζουν οι συνεργάτες της. Για την Coffee Island όλοι οι συνεργάτες είναι μοναδικοί, γιατί ο καθένας συμβάλλει καθημερινά από το πόστο του στη διατήρηση αυτής της μακράς πορείας της, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό χαρμάνι επιτυχίας και καινοτομίας!

Για το δικό σου Coffee Island, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND