Το Παραδοσιακό στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτωβρίου 2018
Το Παραδοσιακό στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού

Ο μήνας Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος κατά του καρκίνου του μαστού. Και το Παραδοσιακό συμμετέχει ενεργά, ενισχύοντας το έργο του Σωματείου Νέας Ελπίδας Θεσσαλονίκης με μια σημαντική δράση.

Σε όλα τα καταστήματα Παραδοσιακό, για όλο τον Οκτώβριο με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων αλλά και με το βραχιολάκι του Σωματείου, οι καταναλωτές γίνονται αρωγοί σε δωρεάν μαστογραφίες για ανασφάλιστες γυναίκες. «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε το κοινό, όπου μας χρειάζεται, μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», αναφέρει ο κ. Αλέξανδρος Κομματίδης συνιδρυτής του Παραδοσιακό.

Το Παραδοσιακό μας συστήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το 1994 και εδώ και 25 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, για τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει σε value for money τιμές, τα οποία ξεχειλίζουν απόλαυση και νοστιμιά.

Σήμερα, μετρώντας 5 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του σε όλη την Ελλάδα και να προσφέρει την τεχνογνωσία του σε υποψήφιους συνεργάτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο δυναμικό χώρο της εστίασης, φέροντας ένα brand με ισχύ και ιστορία ετών!

Μάθε περισσότερα για το franchise concept Παραδοσιακό, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ