Το νέο WallStreet Athens ήρθε στο Μαρούσι σαν δροσιά καλοκαιριού

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Αυγούστου 2022
Το νέο WallStreet Athens ήρθε στο Μαρούσι σαν δροσιά καλοκαιριού

Για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους που ξέμειναν στην Αθήνα, κάτω από κλιματιστικά και ανεμιστήρες, τα Βόρεια Προάστια τους έχουν δροσερά νέα. Το WallStreet Athens, έχει πλέον νέο κατάστημα στην καρδιά του Αμαρουσίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Περικλέους 1.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι από τις 9 το πρωί έως και τις 2 τα ξημερώματα, μπορείς να εκμεταλλευτείς τους άδειους καλοκαιρινούς δρόμους της πόλης, και να βρεθείς εύκολα και γρήγορα, στον απόλυτο must go προορισμό, που έχει δώσει ήδη εδώ κι έξι χρόνια τις εξετάσεις του μέσω του πρώτου καταστήματος που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, έχοντας μάλιστα προκριθεί με άριστα, εξασφαλίζοντας πλέον ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο.

Με ιδιαίτερο και urban χαρακτήρα, το WallStreet, υπηρετεί τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης ικανοποιώντας διαφορετικές περιστάσεις και στιγμές της ημέρας του. Ένας χώρος με φιλόξενος, μοντέρνος και οικείος, με διάθεση που «χωράει» κάθε στυλ και κάθε ανάγκη. Πρωταγωνιστής εδώ, δεν είναι άλλος απ’ τον καταναλωτή, ο οποίος έχει καθημερινά τη δυνατότητα να εντάξει την ποιότητα στη ζωή του. Ένα μοντέρνο και έξυπνο concept που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε περιοχής δημιουργώντας άμεσα επαναλαμβανόμενο κοινό. Διαθέτοντας ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο αποτελεί μια άκρως αποδοτική πρόταση franchise στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Το WallStreet, αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα revenue streams (take away, delivery, sit in), γεγονός που οδηγεί διαρκώς στην αύξηση των συναλλαγών και συνεπώς των εσόδων του. Παράλληλα, επιτυγχάνει υψηλή μέση απόδειξη σε όλα τα revenue streams, κάτι που οφείλεται στο προϊοντικό μείγμα και στις ολοκληρωμένες λύσεις, που παρέχονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο συνδυασμός υψηλής μέσης απόδειξης και υψηλού αρθιμού συναλλαγών αυξάνουν συνεχώς τα έσοδα για τον συνεργάτη/franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Wallstreet