Το νέο KIOSKY’S ONE STOP ALL μας υποδέχεται στην Αργυρούπολη

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 28 Αυγούστου 2017
Το νέο KIOSKY’S ONE STOP ALL μας υποδέχεται στην Αργυρούπολη

Το νέο κατάστημα franchise της επιτυχημένης αλυσίδας της μικρής λιανικής, KIOSKY’S One STOP All , άνοιξε στην Αργυρούπολη από τα τέλη Αυγούστου και μέσα από το διευρυμένο του ωράριο και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντάς του ό,τι έχει ανάγκη.

Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι και κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Με 8 συνολικά καταστήματα (6 franchise και 2 εταιρικά), τα KIOSKY’S One STOP All , είναι η νέα πρόταση franchise των Kiosky’s που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων. Είναι η πρόταση franchise που ήρθε για δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης σε δυναμικούς Franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE