Το νέο Hans & Gretel «μαγεύει» τη Λευκωσία!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 19 Αυγούστου 2019
Το νέο Hans & Gretel «μαγεύει» τη Λευκωσία!

Πάντοτε χρωματιστό, πάντοτε γλυκό και πάντοτε μαγικό, το νέο Hans & Gretel ανοίγει τα «ζαχαρωτά» φτερά του στη Λευκωσία. Το «Mall of Cyprus» υποδέχτηκε το νέο κατάστημα, που άνοιξε χθες κι ήρθε να δώσει χρώμα και νοστιμιά σε εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά στην πρωτεύουσα της Κύπρου!

hans-and-gretel-franchise

Ποιος θα αντισταθεί σε μια bubble waffle και ποιος θα αρνηθεί ένα milkshake, με γεύση σοκολάτα, φράουλα και καραμέλα; Το πιο νόστιμο παγωτό, τα λαχταριστά chimney cakes, τα απίθανα ζαχαρωτά, οι καραμέλες κάθε λογής και οι πιο παραμυθένιες λιχουδιές βρίσκουν τη θέση τους σε ένα σκηνικό που μυρίζει μαγεία και συμπλέκεται με χαμόγελα χαράς και δημιουργικότητας! Γι’ αυτό και τα Hans & Gretel αποτελούν αγαπημένο προορισμό μικρών και… μεγαλύτερων παιδιών, που θα περάσουν σίγουρα για να πάρουν την αγαπημένη τους λιχουδιά.

hans-and-gretel-pagoto

Ποιο το μαγικό φίλτρο της επιτυχίας του;

Το νέο Hans & Gretel είναι το όγδοο κατάστημα του δικτύου, ενώ σειρά έχουν άλλα τέσσερα καταστήματα. Τόσο οι τυποποιημένες διαδικασίες, όσο και τα συστήματα υποστήριξης που έχει αναπτύξει η εταιρεία, καθιστούν τα Hans & Gretel μια πρόταση franchise με όλα τα εχέγγυα για επιτυχία και κερδοφορία. Η αλυσίδα αναπτύσσεται σταθερά, γεμίζοντας ολοένα και περισσότερες μικρές και μεγάλες «γωνιές» της Ελλάδας και του εξωτερικού με μαγικά καταστήματα!

hans-and-gretel-corfu

Δεν γνωρίζει σεζόν και δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Το concept είναι σαφώς προσανατολισμένο στο παραμύθι Hans & Gretel. Κάθε γωνιά του, το packaging, οι φιγούρες των ηρώων που ενσαρκώνονται από το εκπαιδευμένο προσωπικό θυμίζουν το αγαπημένο παραμύθι. Προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ προϊοντικό μείγμα, με υλικά που συνδυάζονται μεταξύ τους με πολλαπλούς τρόπους, συνθέτοντας διαφορετικές λιχουδιές!

hans-and-gretel-nicosia

Μπορεί κάθε κατάστημα να είναι μαγικό και μοναδικό, την ίδια στιγμή όμως γίνεται σαφές από την πρώτη ματιά και την πρώτη «δαγκωνιά» ότι ανήκει στο δίκτυο Hans & Gretel. Διότι κάθε προσθήκη στα καταστήματα γίνεται προσεκτικά, ώστε να διατηρείται πάντοτε η ενιαία ταυτότητα της εταιρείας.

Θέλεις το δικό σου Hans & Gretel; Μπες εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL