Το Nails 4 You σου δίνει την επιχειρηματική ευκαιρία που πάντα ήθελες!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 01 Σεπτεμβρίου 2021
Το Nails 4 You σου δίνει την επιχειρηματική ευκαιρία που πάντα ήθελες!

Τα Nails 4 You δεν είναι τυχαία η Νο1 αλυσίδας περιποίησης στην Ελλάδα. Εκτός από τις καινοτόμες υπηρεσίες και την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει στον καταναλωτή, αφορά μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική πρόταση που εμπεριέχει όλα αυτά που ζητάει ο ενδιαφερόμενος για να ξεκινήσει το δικό του success story.

H πρόταση franchise Nails 4 You λύνει τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη και του δίνει την ευκαιρία να γίνει επιχειρηματίας σε μόλις 30 μέρες. Ο πρωτοποριακός τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, μειώνοντας έτσι το ρίσκο της επένδυσης. Το Nails 4 You δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια στο franchisee, που άμεσα βλέπει την επένδυση του να αποφέρει καρπούς.

nails4you eukairia ftanchise 2

Η επιτυχία συνεχίζεται…

Απόδειξη της αποδοτικότητας της πρότασης Nails 4 You, είναι η εντυπωσιακή και η συνεχής ανάπτυξης του δικτύου. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί πάνω από 25 σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Εύβοια και Κόρινθο.

Η επιτυχία όμως δεν σταματά εδώ καθώς 2 νέα καταστήματα, σε Μελίσσια και Ηλιούπολη, είναι έτοιμα να υποδεχτούν το φανατικό κοινό της αλυσίδας. Νέες περιοχές πρόκειται να υποδεχτούν το δικό τους beauty lounge αποδεικνύοντας ότι όλοι θέλουν στην περιοχή τους το δικό τους Nails 4 You.

nails4you eukairia ftanchise 1
Ένας  κλάδος που έχει πάντα ζήτηση

nails4you eukairia ftanchise 3Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Οι γυναίκες, για ψυχολογικούς λόγους, θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη.

Τα Nails 4 You έχουν διακρατήσει όλη την πελατεία γιατί η λειτουργία τους δεν βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας. Το οργανωμένο σύστημα κρατήσεων/ραντεβού εκμηδενίζει τις αναμονές άρα τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα.  Η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA των Nails 4 You, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν τα επηρέασε.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU