Το μοντέλο 5+1 του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βοηθάει στις πωλήσεις

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουνίου 2019
Το μοντέλο 5+1 του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE βοηθάει στις πωλήσεις

Εδώ και ένα χρόνο οι franchisees της KIOSKY’S CONVENIENCE STORE στον Βύρωνα ξεκίνησαν το δικό τους κατάστημα αξιοποιώντας το μοντέλο 5+1 της αλυσίδας. «Με μια επίσκεψη o πελάτης καλύπτει όλες τις καθημερινές του ανάγκες, χωρίς να χάνει χρόνο» εξηγούν.

«Σε έναν στεγασμένο χώρο βρίσκει 5 καταστήματα σε 1, γεγονός που τον εξυπηρετεί απόλυτα».

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική που έχουν αποκτήσει τα convenience store στην αγορά και αξιοποιώντας την εξαιρετική συνεργασία που είχαν με την ΙΝΚΑΤ Α.Ε. επέλεξαν να την επεκτείνουν για το νέο επιχειρηματικό τους βήμα.

kiosky's convenience store

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE ξεχωρίζουν και για τον ποιοτικό καφέ, ο οποίος έχει τεράστια ζήτηση στην Ελλάδα.

«Έχουμε μια άριστη συνεργασία και αποφασίσαμε να την εμπιστευτούμε ξανά. Όταν επιλέξεις να πας ένα βήμα παρακάτω, θα το κάνεις με ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις, με αυτούς που σου αποπνέουν εμπιστοσύνη. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, επιθυμούμε τη λειτουργία ακόμη ενός KIOSKY’S CONVENIENCE STORE» αναφέρουν.

Στο KIOSKY’S CONVENIENCE STORE ξεχωρίσανε και τον ποιοτικό καφέ, ο οποίος έχει τεράστια ζήτηση στην Ελλάδα. Ο εργονομικός σχεδιασμός των καταστημάτων, η μοντέρνα τους εμφάνιση και η ωραία αισθητική μέτρησαν επίσης θετικά για την τελική τους επιλογή.

Η αγορά ήταν λες και μας περίμενε!

Ενώ υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε καφέ, τσιγάρα, μπακαλική, μαναβική, ψιλικά, κ.λπ., δεν υπήρχε ένα μαγαζί που να τα συγκεντρώνει όλα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Εδώ, ο πελάτης μπορεί να πιει τον καφέ του, να πάρει την εφημερίδα και τα τσιγάρα του, να κάνει τα καθημερινά του ψώνια για το σπίτι και να πληρώσει και τους λογαριασμούς του, εύκολα, γρήγορα και απλά!

kiosky's convenience store

Η KIOSKY’S σε ό,τι τη χρειαστήκαμε ήταν εδώ

Οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν έτοιμοι να μας εξηγήσουν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, να μας υποστηρίξουν σε όλες τις λειτουργίες του καταστήματος. Σε ό,τι αφορά θέματα παραγγελιών, σε όλα. Ακόμα και στον τρόπο με τον οποίο θα στηθούν τα προϊόντα, πάντα είναι εδώ, ώστε να μας συμβουλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το διευρυμένο ωράριο φέρνει κέρδη

Το κατάστημά μας παραμένει ανοικτό 24 ώρες την ημέρα, πράγμα που μας έχει επιφέρει κέρδος. Όταν τα υπόλοιπα καταστήματα είναι κλειστά, εμείς βρισκόμαστε στο πόστο μας, ώστε να εξυπηρετήσουμε με χαμόγελο τους «γείτονές» μας! Το γεγονός ότι είμαστε τρεις μας βοηθάει αρκετά, καθώς οι βάρδιες εναλλάσσονται. Ο πελάτης δεν θέλει ένα απρόσωπο μαγαζί. Θέλει να σε βλέπει, να επικοινωνεί μαζί σου. Αυτό το έχουμε καταφέρει με επιτυχία. Έχουμε χτίσει σχέσεις με τους πελάτες μας και λόγω ηλικίας και λόγω του ότι προερχόμαστε από τη μικρή λιανική και καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τους.

kiosky's convenience store

Οι συμφωνίες της ΙΝΚΑΤ Α.Ε. με τους προμηθευτές βοηθάνε στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

Η εταιρεία μας έχει καλύψει σε όλους τους τομείς. Έχει συνάψει συμφωνίες με πολύ μεγάλους και γνωστούς προμηθευτές και έχει επιτύχει μέσω της ΙΝΚΑΤ πολύ καλές τιμές. Αν δεν είχαμε την KIOSKY’S δεν θα μπορούσαμε μόνοι μας να λάβουμε τόσο συμφέρουσες τιμές. Δύσκολα σε εμπιστεύεται κάποιος όταν δεν σε ξέρει. Τώρα με το που ξεκινήσαμε μπορέσαμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε value for money τιμές.

Οι προοπτικές εξέλιξης του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Η εξέλιξή του θα έρθει από μόνη της. Σταδιακά η μικρή λιανική χάνεται και τη σκυτάλη παίρνουν τα convenience stores, που αποτελούν τα μαγαζιά του μέλλοντος! Το KIOSKY’S ONE STOP ALL έχει ποιοτικό καφέ σε πολύ ελκυστική τιμή σε συνδυασμό με ποικιλία προϊόντων στη σωστή τιμή. Ικανοποιεί όλο το πελατειακό κοινό και για αυτό θεωρούμε πως θα παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη στην αγορά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
KIOSKY’S CONVENIENCE STORE