Το μαγικό φίλτρο του Hans & Gretel ταξιδεύει για Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Νοεμβρίου 2019
Το μαγικό φίλτρο του Hans & Gretel ταξιδεύει για Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία

Μετά την επιτυχία που αντίκρισε στο Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη, το Hans & Gretel, σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO. -Σύμβουλοι Ανάπτυξης Franchise, ανακοινώνει συμφωνία για ανάπτυξη καταστημάτων μέσω συνεργασίας franchise σε Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία.

Κάθε σταθμός της αλυσίδας, ένα ξόρκι που δεν είναι άλλο από το “Are you hungry for magic”?

hans-and-gretel-istanbul

Τα νέα magic spots σε Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία που αναμένονται επιβεβαιώνουν την προοπτική και το ενδιαφέρον που υπάρχει για ανάπτυξη του παραμυθένιου Hans & Gretel στις διεθνείς αγορές.

Η άφιξη του Hans & Gretel σε κάθε νέο προορισμό είναι πάντα εντυπωσιακή. Είναι το sweet & candy factory, που κάνει κάθε επίσκεψη αξέχαστη. Εδώ η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα. Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή.

hans-and-gretel-cotton-candy

Ο «έρωτας με την πρώτη ματιά» ενισχύεται μέσα στο πολύχρωμο, ονειρικό σκηνικό κάθε καταστήματος, που μας κάνει να αναβιώσουμε φανταστικές μνήμες, τις οποίες έχουμε δημιουργήσει μέσα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων. Η εμπειρία όμως, δεν σταματά εκεί! Η ονειρική διάσταση ολοκληρώνεται με τη φυσική παρουσία των ηρώων του αγαπημένου παραμυθιού, οι οποίοι «αναδεύονται» στη διαδικασία παρασκευής των γλυκισμάτων και προσφέρουν τις λιχουδιές τους σε μοναδικά packaging, που κάνουν την εμπειρία… street viral!

hans-and-gretel-peiraias

Το μαγικό ξόρκι για το επιτυχημένο franchise

Πώς η παραμυθένια εμπειρία διαχέεται σαν μαγική χρυσόσκονη, σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας; Με τις οργανωμένες δομές του δικτύου! Οι τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης αποτελούν βασικά στοιχεία επιτυχίας. Ακόμη κι αν ο νέος συνεργάτης δεν διαθέτει εμπειρία σον χώρο της εστίασης, συνεχίζει να χαμογελά, με δεδομένο ότι οι συνταγές είναι απλές στην παρασκευής τους, ενώ κοινά υλικά μπορούν να συνθέσουν αμέτρητους συνδυασμούς από λιχουδιές. Τι σημαίνει αυτό; Χαμηλό food cost και μεγιστοποίηση των κερδών του franchisee!

hans-and-gretel-franchise

Παρέχοντας πλήρη καθοδήγηση στον συνεργάτη για την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο νέος franchisee μπορεί να μπει στην παραμυθένια ομάδα εντός 2 μηνών. Αρκεί ένα μόνο πράγμα… Να είναι “hungry for profits”!

Για το δικό σου Hans & Gretel, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL