Hans &Gretel – Το μαγικό φίλτρο της επιτυχίας έχει όνομα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 25 Οκτωβρίου 2018
Hans &Gretel – Το μαγικό φίλτρο της επιτυχίας έχει όνομα!

Είναι παραμυθένιο, εντυπωσιακό και στάζει γλύκα! Το sweet & candy factory που συνεπαίρνει με τα ξεχωριστά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του κόσμου κερδίζει καθημερινά φανατικό κοινό και μας συστήνει το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας. Are you hungry for magic;

Συναρπαστικά γλυκίσματα, μοναδικές συνταγές και ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα παραμύθια συνθέτουν μια πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η τεχνογνωσία, η ευρεία γκάμα επιλογών και η ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία αποτελούντα πλεονεκτήματα ενός concept που ανοίγει νέες προοπτικές στον χώρο και προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε franchisee: απόδοση, κερδοφορία και χαμόγελα!

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=qRVIkTuugb0{/youtube}

hansgretel.hands

ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ …

Σε ένα θεματικό ≪πολυχώρο≫ που συνδυάζει τον ελκυστικό χώρο της εστίασης με μια ευρύτερη διαδραστική αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, οι συνεργάτες του Hans & Gretel κατορθώνουν να συναρθρώσουν πολλαπλά κοινά σε όλες τις ζώνες της ημέρας.

Εμπνευσμένο από τα ιδιαιτέρως αγαπητά θεματικά πάρκα της Ευρώπης και της Αμερικής και με πολύ αγάπη και μεράκι, το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις σε μικρούς και μεγάλους. Ο συνδυασμός γλυκών απολαύσεων από όλο το κόσμο και θεάματος χαρίζει στο concept μια ξεκάθαρη ταυτότητα που το καθιστά μοναδικό στην αγορά. Στο Hans & Gretel γίνονται όλοι και πάλι παιδιά! Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα λαχταριστό chimney cake ή σε μια bubble waffle παραγεμισμένη με τα πιο γευστικά και πολύχρωμα υλικά; Το Hans & Gretel δραστηριοποιείται στον κερδοφόρο χώρο της εστίασης με ένα brand διαφορετικό από τα άλλα. Ένα κατάστημα που θα προκαλεί το παιδί κάθε ηλικίας να μπει και να το εξερευνήσει και ένας χώρος που ο μεγάλος θα γίνεται και πάλι μικρός μη μπορώντας να φύγει χωρίς να δοκιμάσει τις λιχουδιές του. Η φιλοσοφία του Hans & Gretel συνοψίζεται άλλωστε στη λέξη ≪μαγεία≫. Γι΄αυτό και δεν πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστείο ή ένα γλυκοπωλείο. Πρόκειται για ένα θεματικό sweet & candy factory που δημιουργεί μια νέα κατηγορία στον χώρο.

Hans Gretel zaxarota

 

… ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι καταναλωτές αναζητούν ελκυστικές αγοραστικές εμπειρίες που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία. Το Hans & Gretel, αναγνωρίζοντας την τάση αυτή, επενδύει στην εξέλιξη του concept και στην ενδυνάμωση του brand, ενισχύοντας και κατοχυρώνοντας τη μοναδικότητά του, αλλά και την επιχειρηματική του απόδοση. Στο δάσος της καλής μάγισσας Έμιλυ παρασκευάζονται τα πιο φανταστικά και μυρωδάτα γλυκίσματα, που στη συνέχεια προσφέρονται μέσα σε ονειρικές, πολύχρωμες συσκευασίες με την ταυτότητα των ηρώων του καταστήματος. Κάθε πρωταγωνιστής έχει τις δικές του μοναδικές συσκευασίες, γεγονός που βοηθάει το κοινό να συνδεθεί με το brand άμεσα και να νιώσει ότι παίρνει μέρος σε ένα ολοκληρωμένο παραμύθι. Εκτός από τις συσκευασίες, το κατάστημα διαθέτει και αναμνηστικά είδη όπως καπέλα και μπλουζάκια με το λογότυπο του καταστήματος και άλλα είδη δώρων. Έτσι, ολοκληρώνεται η εταιρική ταυτότητα του Hans & Gretel και ο πελάτης ωθείται σε συμπληρωματικές αγορές.

hans gretel LOGO

Οι τυποποιημένες διαδικασίες που παρέχονται επιτυγχάνουν την εύκολη παρασκευή όλων των γλυκισμάτων χωρίς να απαιτείται εμπειρία, πάντα με την ίδια μοναδική γεύση και ποιότητα.

 

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Μπορεί το Hans & Gretel να έχει την μεγαλύτερη ποικιλία γλυκισμάτων από όλο τον κόσμο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έχει κάνει το κατάστημα σημείο αναφοράς σε κάθε βόλτα. Είναι και το ότι το περιτύλιγμα όλων αυτών είναι το σπίτι της καλής μάγισσας Έμιλυ, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος βγαλμένος από τα παιδικά μας παραμύθια. Ένα ζαχαρόσπιτο στο δάσος που υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να στεγάσει τις πιο γλυκές στιγμές τους. Με ένα concept ιδανικό για franchising, το Hans & Gretel ≪αιχμαλωτίζει≫ το κοινό και το παρασέρνει στο παραμύθι με πρωταγωνιστές τον Hans, την Gretel και την παρέα τους. Η γοητεία των παραμυθιών είναι διαχρονική άλλωστε. Φέρνουν στο νου όμορφες εικόνες και πλάθουν ιστορίες που μας κάνουν να ξεχαστούμε και να χαμογελάσουμε. Χρησιμοποιώντας τη δυναμική αυτή, η εταιρεία προσελκύει ένα ευρύ πελατειακό κοινό, γίνεται ακόμα πιο προσιτή και να δημιουργεί μια αγοραστική εμπειρία με την οποία όλοι ταυτίζονται. Ταυτόχρονα, η χαρακτηριστική διακόσμηση των καταστημάτων και το προσωπικό με τις παραμυθένιες φορεσιές συμβάλλουν ώστε το Hans & Gretel να αφήνει το δικό του μοναδικό αποτύπωμα δημιουργώντας ένα brand με ισχυρή ταυτότητα. Οι χαρακτήρες που έχει αναπτύξει η εταιρεία, ο Hans, η Gretel, η μάγισσα Έμιλυ, ο μπαμπάς Ερνέστος και η μαμά Μελίτα, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές συσκευασίες, ολοκληρώνουν την εμπειρία και αφήνουν τη σφραγίδα τους σε κάθε επισκέπτη.

hansgretel1

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ… ΣΚΕΤΗ ΜΑΓΕΙΑ!

Με το μαγικό ραβδάκι του Hans & Gretel, το franchising γίνεται απλή υπόθεση και η συνεργασία απόλαυση. Γιατί ο μελλοντικός συνεργάτης δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στον χώρο. Χρειάζεται απλά να μοιράζεται το όραμα της εταιρείας για μαγικές εικόνες, ξεχωριστές γεύσεις και γλυκά χαμόγελα. Χάρη στην πλήρη εκπαίδευση και τα λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας, ο franchisee έχει το προνόμιο να πάρει στα χέρια του μέσα σε 2 μόλις μήνες ένα κατάστημα εύκολο στη λειτουργία, που θα μπορεί να το διαχειριστεί με άνεση από την πρώτη κιόλας μέρα. Η ομάδα της εταιρείας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του franchisee, καθοδηγώντας τον και ανοίγοντάς του τον δρόμο για την δική του μοναδική παραμυθοχώρα. Εφαρμόζοντας ένα ολιστικό μοντέλο εκπαίδευσης, κατά το οποίο εναλλάσσεται η θεωρητική με την πρακτική εκπαίδευση, η διαδικασία καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Ταυτόχρονα, οι τυποποιημένες διαδικασίες που παρέχονται στο πακέτο franchise, επιτυγχάνουν την εύκολη παρασκευή όλων των γλυκισμάτων χωρίς να απαιτείται εμπειρία, πάντα με την ίδια μονα- δική γεύση και ποιότητα. Τα γλυκίσματα και τα ζαχαρωτά από όλο τον κόσμο που δημιουργούν αναμνήσεις και συγκινούν όλες τις ηλικίες δε χάνουν ποτέ την ταυτότητα τους. Κι αν οι μοναδικές συνταγές που δημιουργεί το Hans & Gretel φαίνονται περίπλοκες για κάποιον, η εταιρεία έχει φροντίσει και για αυτό! Chimney cake, βάφλες στα πιο πρωτότυπα σχήματα, εντυπωσιακό μαλλί της γριάς και άλλα πολλά εντυπωσιακά προϊόντα φτιάχνονται στη στιγμή και χωρίς εξειδίκευση. Η διαδικασία παρασκευής τους, χάρη στα αναλυτικά συνταγολόγια που παρέχει η εταιρεία, μοιάζει μαγική, διατηρεί πάντα την αναγνωρίσιμη γεύση και ποιότητα του brand.

HansandGretel kypelakia

ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ;

Η επιλογή του κατάλληλου σημείου αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας του concept. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά το Hans & Gretel, γι’ αυτό και φροντίζει να εξασφαλίσει στον franchisee την ιδανική τοποθεσία. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη και αναλυτική αξιολόγηση της κάθε περιοχής, στοχεύοντας πάντα στο σημείο εκείνο που διασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα και υψηλές αποδόσεις. Ισχυρό πλεονέκτημα του concept αποτελεί η ευελιξία του, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στη δυναμική της εκάστοτε περιοχής. Με 5 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων και ιδανικό για τουριστικές περιοχές, δρόμους με μεγάλες ροές περαστικών, malls και κεντρικά σημεία, το κατάλληλο σημείο ενός Hans & Gretel αυξάνει τις πωλήσεις και εκτοξεύει την κερδοφορία στα ύψη! Χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία του άμεσου ανταγωνισμού, το Hans & Gretel δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για έναν νέο επιχειρηματία, με χαμηλό επενδυτικό κόστος και μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Are you hungry for profits;

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL