Το Koi sushi bar πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των franchisees

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουνίου 2017
Το Koi sushi bar πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των franchisees

Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, το Koi sushi bar έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό που το ακολουθεί σε κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Το πιο ταχεώς αναπτυσσόμενο δίκτυο στο street food, καθιέρωσε το sushi σαν μια καθημερινή, ποιοτική και ευχάριστη συνήθεια!

Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του KOI σε σχέση με τα υπόλοιπα brands της εστίασης; Ποια δυναμική παρουσιάζουν στην εγχώρια αγορά τα sushi bars;

Δύο επιτυχημένοι επιχειρηματίες από τον χώρο της εστίασης, ο κ. Σπύρος Πεπελάσης και ο κ. Νίκος Τσουρούπας, franchisees του KOI sushi bar στο Παγκράτι, αποκαλύπτουν γιατί επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στο ethnic street food και τους λόγους που τους οδήγησαν σε μια συνεργασία με το KOI.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επενδύσετε στην εστίαση και μάλιστα στην κατηγορία των sushi bar ; Πώς αξιολογείτε τη δυναμική του κλάδου;

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχουν βάλει τις ethnic γεύσεις στην καθημερινότητά τους και φυσικά το sushi έχει θερμούς υποστηρικτές και ανοδική τάση στις προτιμήσεις. Πρωτοπόρος στην ώθηση του κλάδου και ιδίως στο είδος του street casual ethnic food είναι και η αλυσίδα των ΚΟΙ, προσφέροντας ποιοτικό προϊόν σε προσιτή τιμή.

Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία.

Την επιτυχία του concept την διαπιστώνεις απλά με ένα περίπατο έξω από τα καταστήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή! Με το KOI sushi bar το sushi δεν αποτελεί πλέον είδος πολυτελείας και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως budget!

Τι είδους υποστήριξη λάβατε από την εταιρεία ως νέος συνεργάτης;

Εξ΄ αρχής η εταιρεία ήταν στο πλευρό μας και με τη φυσική παρουσία των ανθρώπων της (managers, head chef, consultants) αλλά και σε οργανωτικό, συμβουλευτικό και  υλικοτεχνικό επίπεδο.

Η συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι και σήμερα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάλληλη προσαρμογή μας, αλλά και η αναλυτική ενημέρωση για όλες τις απαραίτητες πτυχές της εταιρείας, με τη σειρά της συνέβαλε στην ομαλή λειτουργία της.

Με λίγα λόγια τι σας δίδαξε η εμπειρία σας από το franchising μέσα από τη συνεργασία σας με το KOI sushi bar ;

Η εμπειρία μας καθημερινά μας διδάσκει ότι έχοντας τους σώστους συνεργάτες, με την σωστή κουλτούρα και το σωστό όραμα δίπλα μας, όπως συμβαίνει στο KOI sushi bar, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι άρτιο και επαγγελματικό. Υπόδειγμα εύρυθμης εταιρικής λειτουργίας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KOI SUSHI BAR