Το KIOSKY’S ONE STOP ALL στο πλευρό πελατών και franchisees

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2018
Το KIOSKY’S ONE STOP ALL στο πλευρό πελατών και franchisees

Το KIOSKY’S ONE STOP ALL αν και συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το 2017, έχει αναδειχθεί ως το επίκεντρο της γειτονιάς, καθώς στον χώρο του οι πελάτες συναντούν δικούς τους ανθρώπους που θα τους εξυπηρετήσουν πάντα με φιλική διάθεση και χαμόγελο!

Το δίκτυο μετρά ήδη 14 καταστήματα στην Αττική, ενώ σύντομα αναμένονται νέα ανοίγματα! Οι υποψήφιοι συνεργάτες εμπιστεύονται την KIOSKY’S γιατί γνωρίζουν πως είναι μια εταιρεία με όραμα που χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο management και το πρωτοποριακό design. «Βασισμένοι στις εταιρικές συμφωνίες μπορέσαμε να προσφέρουμε όλα όσα υποσχόμαστε στους πελάτες μας. Ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση. Επίσης, πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στη σωστή τιμή. Έτσι αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση ο τζίρος και η κερδοφορία μας» αναφέρουν ο Περικλής Αλευράς και ο Άγγελος Δουκάκης, franchisees της KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Χολαργό και την Πεύκη.

Ακόμα, το KIOSKY’S ONE STOP ALL επενδύει σε ενέργειες marketing, ώστε να παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή του καταναλωτικού κοινού. Η «Back to school»  είναι μια ακόμη μια ενέργεια καταναλωτή που προσφέρει μοναδικές προσφορές, σε επιλεγμένα προϊόντα για συμφέρουσες αγορές, ενώ ακολουθούν και άλλες εμπορικές/προωθητικές ενέργειες που ισχυροποιούν το brand name του δικτύου και ενισχύουν την παρουσία του στην αγορά.

Για να γίνεις μέλος του δυναμικού δικτύου KIOSKY’S ONE STOP ALL, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE