Το Hans & Gretel μαγεύει τη διεθνή αγορά

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 02 Ιουλίου 2019
Το Hans & Gretel μαγεύει τη διεθνή αγορά

Πρόκειται για το πιο παραμυθένιο concept της αγοράς, που ξεκίνησε το franchising το 2018 και μέσα σε έναν χρόνο μεταδίδει νότες μαγείας και παιδικότητας σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Τα παραμυθόσπιτα λειτουργούν στο Μοναστηράκι, στο Golden Hall, στην Κέρκυρα, στη Λάρνακα και στο Ηράκλειο, ενώ στα σκαριά βρίσκονται νέα καταστήματα Hans & Gretel στον Πειραιά, στο Smart Park, στο Ρέθυμνο, στη Λευκωσία, στην Κωνσταντινούπολη και στο Λονδίνο, ώστε οι νότες του παραμυθιού να μεταδοθούν παντού!

hans.gretel.sweets

Μαγική ατμόσφαιρα σε κάθε της λεπτομέρεια

Διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, που δίνει τη δυνατότητα ανοίγματος 5 τύπων καταστημάτων (από 25 τ.μ. έως 250 τ.μ.). Κάθε τύπος καταστήματος προσαρμόζεται στις μοναδικές και διαφορετικές ανάγκες κάθε περιοχής. Ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα των καταστημάτων, η μαγική ατμόσφαιρα και ο θεματικός χαρακτήρας του concept γίνεται εμφανής από την παραμικρή λεπτομέρεια.

Τόσο η περιβολή του προσωπικού, που φορά κοστούμια που ενσαρκώνουν τους ήρωες του Hans & Gretel, όσο και το μοναδικό και ιδιαίτερο packaging είναι σαφώς προσανατολισμένα στο παραμύθι. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από το πελατειακό κοινό, συνθέτουν μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία κι ως εκ τούτου, αποτυπώνονται με σαφήνεια στο μυαλό των επισκεπτών.

hans&gretel.ice.cream

Αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους του franchisee

Είναι το κατάστημα  που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον, προδιαθέτοντας για αυθόρμητες αγορές και άρα, αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους του franchisee. Την ίδια στιγμή, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να «ανακατευθεί» στη διαδικασία παρασκευής του γλυκίσματος, μιας και αυτή συμβαίνει μπροστά του. Σκοπός είναι η δημιουργία μιας σχέσης διάδρασης ανάμεσα στον πελάτη και το προσωπικό του καταστήματος.

Ζαχαρωτά για όλα τα γούστα κι όλα τα βαλάντια

Στο ζαχαρόσπιτο της μάγισσας Έμιλυ, το «καζάνι» των γλυκισμάτων δεν σταματά ποτέ να μαγειρεύει. Μαλλί της γριάς με παγωτό, bubble waffle με σοκολάτα, παγωτό και κάθε λογής ζαχαρωτό «γέμισμα», γρανίτα, πολύχρωμα ζαχαρωτά και απίθανα chimney cakes είναι μόνο κάποιες επιλογές από τη μεγάλη γκάμα του προϊοντικού μείγματος.

hans.gretel.store

Εδώ υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια, πράγμα που σημαίνει πολλαπλά κοινά και πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee. Η Hans & Gretel είναι η αλυσίδα που ξέρει το μαγικό φίλτρο της επιτυχίας και δεν σταματά να το παράγει ποτέ!

Are you hungry for magic? Μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL