Το Χαλάνδρι υποδέχθηκε το νέο Bufala Gelato

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 09 Ιουλίου 2019
Το Χαλάνδρι υποδέχθηκε το νέο Bufala Gelato

Φρέσκο παγωτό ημέρας, παιχνιδιάρικες, φρεσκοψημένες βάφλες, buffle cone, vegan παγωτό χωρίς προϊόντα γάλακτος και ζάχαρη, cold stone, όλα φτιαγμένα μπροστά στα μάτια των πελατών, σερβίρονται στο εξής στο νέο Bufala Gelato, στην Ιφικράτους 1-3, στο Χαλάνδρι.

bufala halandri1 2

Με εμπειρία 25 χρόνων στην εστίαση, η ομάδα του Bufala Gelato δημιουργεί προϊόντα ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των καταναλωτών, πάντα από ολόφρεσκα υλικά, εκτοξεύοντας την απόλαυση στα ύψη! Μάλιστα, δομημένο εξ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το Bufala Gelato διαθέτει τυποποιημένες συνταγές και αναλυτικό συνταγολόγιο, ώστε ο υποψήφιος συνεργάτης να παράγει φρέσκο παγωτό ημέρας, χωνάκια και βάφλες, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, με μηχανήματα εύκολα στη διαχείριση.

bufala halandri6

Ο franchisee του Βufala Gelato αποκτά μια διαδραστική gelateria με ατμοσφαιρικό φωτισμό, σε μια mix & match διάθεση, που όμοιά της δεν υπάρχει στην αγορά! Industrial πινελιές και νότες vintage αισθητικής, συνδυασμένες με σύγχρονα και πρωτοπόρα υλικά που αξιοποιούν τη δυναμική του σήματος. Αυτό είναι το Bufala Gelato, κατάστημα που αποτυπώνεται στη μνήμη του καταναλωτή, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό!

bufala gelato ice cream

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις 3 χρόνια, το Bufala Gelato, έχοντας κερδίσει την αγάπη του κοινού, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, ταξίδεψε σε Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα, Nέα Σμύρνη και Χαλάνδρι, αριθμώντας συνολικά 8 καταστήματα!

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise
BUFALA GELATO