Το Baristi Speciality Coffee σερβίρει πλέον και στο Παγκράτι

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 07 Απριλίου 2021
Το Baristi Speciality Coffee σερβίρει πλέον και στο Παγκράτι

Η ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise Baristi Speciality Coffee προσθέτει ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά της, αυτή τη φορά στο Παγκράτι! Στην οδό Ευτυχίδου 27 βρίσκουμε στο εξής μοναδικό καφέ τον οποίο συνοδεύουμε με εξαιρετικές γευστικές επιλογές για όλη τη μέρα. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί συνολικά 13 καταστήματα στην Αττική και συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise!

Για το μοντέλο λειτουργίας του Baristi Speciality Coffee, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS, ο Παναγιώτης Ανδρεσάκης, Ιδρυτής της εταιρείας. «Στα Baristi εξαρχής, στοχεύσαμε σε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Λαμβάνοντας υπόψιν τον σφυγμό της εποχής, δώσαμε έμφαση στο take away και στο delivery. Εξελίσσοντάς τα με τον καιρό, μάθαμε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, εκπαιδεύσαμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, ακολουθώντας τη ζήτηση της αγοράς».

baristi speciality coffee pagkrati

Με δυνατές τις παραπάνω υπηρεσίες, ο κ. Ανδρεσάκης μας σημείωσε πως η πανδημία δεν επηρέασε το δίκτυo. «Ήμασταν έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην εξυπηρέτηση ενός μεγάλου όγκου εργασίας. Τα καταστήματά μας συνεργάζονται χρόνια με εταιρείες third party service για online delivery, δείχνοντας εμπειρία και know how στην εξυπηρέτηση ακόμα περισσότερων πελατών. Mε πάνω από το 70% των επιχειρήσεων εστίασης σε αναστολή λειτουργίας, το πελατειακό κοινό μας αυξήθηκε, όπως επίσης και η επαναληψιμότητα των παραγγελιών», επισημαίνει.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των Baristi Speciality Coffee, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BARISTI SPECIALITY COFFEE