Το 9ο κατάστημα Berry’s σύντομα στην Αθήνα

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Οκτωβρίου 2020
Το 9ο κατάστημα Berry’s σύντομα στην Αθήνα

Το δίκτυο franchise Berry’s αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα συστήσει στο κοινό της Αθήνας ακόμα κατάστημα. Συγκεκριμένα, στη Λιοσίων 222 θα λειτουργήσει το 9ο all day coffee and snack store της αλυσίδας, μέσω συνεργασίας franchise.

berrys-coffee-store-franchise

To δίκτυο Berry’s ξεκίνησε από το Καματερό το 2012 και η ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise ήρθε το 2019. Από ένα τοπικό κατάστημα, έχει πλέον καθιερωθεί ως leader στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 9 καταστήματα στην Αττική, γράφοντας το δικό του success story στην καφεστίαση.

berrys-franchise-estiasi4

Η ανάπτυξη του Berry’s μέσω συνεργασιών franchise, συνεχίζεται, καθώς αναμένονται ακόμα τέσσερα νέα σημεία στην Ατττική. Και από εκεί, το Berry’s θα βρεθεί σύντομα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ετοιμάζεται νέο κατάστημα στον Εύοσμο. Το ταξίδι της επιτυχίας για το all day coffee & snack store έχει ήδη ξεκινήσει και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες να χαράξουν μαζί του τη δική τους επιτυχημένη πορεία με ένα brand που έχει αγαπηθεί για τον ιδιαίτερο καφέ, τα ποιοτικά σνακ, τη φιλική εξυπηρέτηση και το γρήγορο delivery που προσφέρει.

berrys-franchise-coffee-salad

«Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες», αναφέρει ο Λευτέρης Θωμάς, franchisee του Berry’s στο Μενίδι. «Ο καφές πάντα δουλεύει. Όμως, θα πρέπει να είσαι ευέλικτος, ώστε να αντέξεις τον ανταγωνισμό, χαρακτηριστικό που βρήκα στο Berry’s. Πλέον, νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου αλλά και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος», συμπληρώνει ο κ. Θωμάς, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση και δεύτερου Berry’s εντός Αττικής.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S