Τι λένε οι καταναλωτές για το The Juice Bar;

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουλίου 2018
Τι λένε οι καταναλωτές για το The Juice Bar;

Η αγορά της εστίασης και συγκεκριμένα των χυμών και των healthy επιλογών αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια αγορά με συνεχόμενη ανάπτυξη. Χάρη στην στροφή του κοινού σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, οι αλυσίδες του κλάδου αυτού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ώστε να εξελιχθούν και να πρωταγωνιστήσουν στον χάρτη του franchising.

Απόδειξη τα 7 καταστήματα του δικτύου μέσα σε 3 μόνο χρόνια.

Τι κάνει λοιπόν το The Juice Bar να ξεχωρίζει στο χώρο της healthy εστίασης;

Το The Juice Bar αποτελεί το πιο «φρέσκο» δίκτυο του κλάδου, προσφέροντας ολόφρεσκους χυμούς με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, θρεπτικά snacks και ποιοτικό καφέ. Θέλοντας να ανταποκριθεί στην ανάγκη του κοινού για μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς εκπτώσεις στη γεύση, δημιούργησαν μια νέα διάσταση στην εστίαση. Στόχος της αλυσίδας είναι να δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι οι χυμοί και γενικότερα οι θρεπτικές επιλογές είναι και σύμμαχος του σύγχρονου ανθρώπου και γεμίζουν τη μέρα του γεύση και ενέργεια.

Οι κριτικές των πελατών αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα ότι το The Juice Bar κάνει τη διαφορά, χάρη στην ποικιλία…

«Το Juice Bar ξεχωρίζει χαλαρά, γιατί εκτός από τους συνηθισμένους καφέδες, έχουν και δικά τους ροφήματα-πατέντες (oreoccino, strawberry heaven, κλπ), καθώς και ότι χυμό επιθυμείς, απλό, ανάμεικτο ή smoothie. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα και άξιζαν ένα προς ένα! Και το ρόφημα από κρόκο Κοζάνης, ειδικά το χειμώνα, είναι ότι πιο υγιεινό μπορείς να πιεις. THUMBS UP!»

και την ποιότητά του: «Είναι λίγος καιρός που άνοιξε και έχω επισκεφθεί το μαγαζί ήδη δύο φορές! Μεγάλη ποικιλία από φρεσκοστημένους χυμούς που ετοιμάζονται μπροστά σου κατ επιλογή σου! Φυσικά και καφέδες από βιολογικό χαρμάνι απ’ ότι διάβασα! Ένας πολύ ζεστός και όμορφος χώρος που προσφέρει κάτι ιδιαίτερο πέρα από τους κοινότυπους καφέδες !!»

Η ποιότητα, οι προσιτές τιμές και ο μοντέρνος και φιλικός χώρος που αποπνέει θετική ενέργεια αποτελούν τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του καινοτόμου αυτού concept που έχει κερδίσει μια θέση στην καθημερινότητα του κοινού. Πηγαίνοντας την φιλοσοφία των healthy καταστημάτων ένα βήμα παραπέρα, το The Juice Bar προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ανεβάζει την κερδοφορία.

Εάν θέλεις κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου The Juice Bar, πάτησε εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

THE JUICE BAR