Τα Stegno έφτασαν στην Βόρεια Ελλάδα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιουλίου 2022
Τα Stegno έφτασαν στην Βόρεια Ελλάδα!

Η αλυσίδα Stegno επεκτείνεται στη Βόρεια Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στην Χαλκιδική. Η εταιρεία, με  την υποστήριξη της The Franchise Co., αφουγκράζεται τις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς επιλέγοντας το format καταστημάτων που θα έχουν την βέλτιστη απόδοση.

Στην περίπτωση της Χαλκιδικής εφαρμόστηκε 2 διαφορετικοί τύποι καταστημάτων σε ίδιο σημείο. Ο τύπος  καταστήματος laundry για την διείσδυση στην τουριστική αγορά, στο μικρό ξενοδοχείο ή το rbnb και ταυτόχρονα full shop για την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών στην τοπική αγορά.

Καταστήματα για κάθε περίσταση

Το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης Stegno διαθέτει πολλαπλούς διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και της τοπικής αγοράς. Το κατάστημα Full Shop παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι. Ο τύπος καταστημάτων SAT παρέχει την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργεί ως πρατήριο, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop. Τέλος ο τύπος Laundry είναι το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

stegno-franchise-stegnokatharistiria1

Η ευκαιρία της πρότασης Stegno

Η επένδυση Stegno ανοίγει νέους ορίζοντες στους υποψήφιους συνεργάτες. Το Stegno αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα συστήματα franchise, με σημαντικά πλεονεκτήματα για τον franchisee. Η επένδυση στα Stegno αποτελεί μία «επένδυση ζωής», όπως χαρακτηριστικά λένε οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου, η οποία εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο συνεργάτης να έχει διάθεση να εργαστεί, αξιοποιώντας τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO