Τα ΟΚ! Anytime Markets στο πλευρό του Γηροκομείου Αθηνών

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Απριλίου 2019
Τα ΟΚ! Anytime Markets στο πλευρό του Γηροκομείου Αθηνών

Τα OK Anytime Markets, με βασικό πυλώνα δράσεων την ίδια τη γειτονιά, παραμένουν και αυτό το Πάσχα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Η εταιρεία, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα προς όφελος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι, εν όψει του Πάσχα, στήριξε και βρέθηκε δίπλα στο Γηροκομείο Αθηνών.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την Παρασκευή 19/04 στελέχη των OK! Anytime Markets επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Αθηνών μαζί με τη food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη , η οποία μαγείρεψε για τους 120 ηλικιωμένους την αγαπημένη της συνταγή, την κοκκινιστή μανέστρα της προγιαγιάς της. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν προσφορά των OK! Anytime Markets.

Η εταιρεία ολοκληρώνει τη συνεισφορά της στο Γηροκομείο Αθηνών, καλύπτοντας μέρος των αναγκών του σε εξοπλισμό, μέσω των Social Media, καλώντας όλους τους φίλους τους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με ένα LIKE στην ανάρτηση στο FACEBOOK. Αν θέλεις να γίνεις υποστηρικτής της ενέργειας, αρκεί απλά να επισκεφτείς μέχρι την Μ. Πέμπτη τη σελίδα των OK! Anytime Markets στο Facebook, να κάνεις like στο σχετικό βίντεο και τα OK! Anytime Markets θα μεταφράσουν τα likes που θα συγκεντρωθούν σε χρήματα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI