Τα ΟΚ! Anytime Markets, Retail Franchisor of the Year 2019!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 20 Φεβρουαρίου 2019
Τα ΟΚ! Anytime Markets, Retail Franchisor of the Year 2019!

Τα OK! Anytime Markets διακρίθηκαν στην κατηγορία «Retail Franchisor of the Year» των Retail Business Awards, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από την DIRECTION BUSINESS NETWORKS, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τη δυναμική της εταιρείας στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Στην απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρευρέθηκε το σύνολο του Επιχειρηματικού Κόσμου, υψηλόβαθμα και καταξιωμένα στελέχη των κλάδων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς και σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκε ο καλύτερος πρεσβευτής της κατηγορίας για την τρέχουσα χρονιά ήταν το μέγεθος του δικτύου της εταιρείας, η ανάπτυξη που έχει καταγράψει φέτος, η δυναμική των σημάτων, η γεωγραφική κάλυψη που έχει επιτύχει καθώς η καθιέρωση του brand του στην αγορά.

Τα convenience stores OK! Anytime Markets, με ισχυρή παρουσία15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων, επενδύουν συνεχώς στη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων τους με τη μέθοδο του Franchising. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί ήδη 103 καταστήματα, με προοπτική την περαιτέρω αύξηση των σημείων πώλησης, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης από ενδιαφερόμενους franchisees. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τα OK! Anytime Markets οι συνεργάτες επωφελούνται από σημαντικά πλεονεκτήματα, ορισμένα από τα οποία είναι:

  • Το σήμα και την επωνυμία
  • Την αποκλειστικότητα συνεργασίας και περιοχής
  • Την τεχνογνωσία στο στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματα
  • Την αρχική και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού
  • Την συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του καταστήματος με παροχή εμπορικής, διοικητικής και οικονομικής τεχνογνωσίας.
  • Ανταγωνιστικές τιμές πώλησης προϊόντων

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Κορκιδάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των OK! Anytime Markets ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξή μας ως ο κορυφαίος Retail Franchisor της χρονιάς, μας τιμά ιδιαίτερα και επισφραγίζει την προσπάθεια πολλών ετών για την ανάπτυξη ενός υγιούς δικτύου καταστημάτων που πληρούν τις προδιαγραφές και ενισχύουν το concept της εταιρείας μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή. Στόχος μας είναι να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες που μας επισκέπτονται καθημερινά, με ελκυστικά και λειτουργικά σημεία πώλησης σε κάθε γειτονιά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI